Kösz az infót , akkor ez a Lagerhaus-os jó lesz nekem is .
Tegnap felhívtam a petőházi gyárat , hogy mi az új ár , hát ragaszkodnak a 233ft/kg-hoz , azt mondták hogy a magyar 20%-os infláció így meg úgy és nem lehet olcsóbbért ....
Amúgy a termelés több mint 90%-át olaszba viszik ki . Nomármost én elnem hiszem , hogy ha a "világpiaci/EU" ár már ausztriában 6,7Eur/zsák -nál tart , akkor egy olasz megveszi ugyanezt 9,3Eur/zsák áron ! Egy német még talán ha aláírt erre egy szerződést , DE pont egy olasz ?? az még az aláírás után is alkudozik !
Szóval próbáltam neki megvilágítani , hogy hát figyeljenek már mert tőlük is kb. 10km -re a szomszédban már 167Ft/kg ... de nem és nem , magyarnak akkor is 233Ft/kg .
Hát én meg nem fogok rajt sokat tépelődni , netem lerendelem elvitelesre , oszt mikor dobját a mailt hogy beérkezett/átvehető már indulok is a Voyager+utánfutó kombóval amire 1T nagyon kényelmesen elfér (1,4T is szoktam hozni ha kirámolom a foteleket..Voyagerbe kib@.ott nagy rakteret lehet csinálni , múltkor szakadt az eső , a 2m-es gipszkartonokat simán betettem még 10cm maradt is az ajtólecsukáshoz +ban :)