Babetta anyo Creative Commons License 2023.04.17 0 0 112989

Egyrészt igen, erre gondoltam, mikor írtam, hogy úgy érezte, máshol nem kapna szerepet, mert "valaki" utána nyúl.... másrészt azért ha nem is 92-ben, amikor is valóban 17 éves volt, de pár év múlva, még nem akkor, amikor már látszódott a sorozat vége, simán leléphetett volna, ha annyira akar. Ha az volt az érzés ;-), hogy de akkor nem kap máshol szerepet, akkor vannak más munkák is, mint a színészé. 

De persze nincs jogom megmondani, mit kellett volna csinálnia, hiszen nem jártam a cipőjében, nem tudom, mi volt a háttérben, mi nem.

Ugyanakkor kétségtelen ügyesebb lett volna, ha ebben a beszélgetésben azt mondja, hogy ugyan nem így tervezte, hogy ilyen hosszan Julcsi lesz, ezért néha gondolkodott a lelépésen, de annyi más dolgot kapott a sorozattól, ahogy aztán sose lépett. Atán mikor már szinte felnőttként rádöbbent, hogy mennyire ráégett Julcsi karaktere, és tényleg lépésre szánta el magát, akkor kérték, hogy maradjon a végéig, mert akkor már látszott, hogy be fog fejeződni az egész és akkor meg már tartozott annyival, hogy arra a kis időre marad.

(de persze nekem nyilván könnyű nyugiban egy képernyő előtt, némi gondolkodás után megfelelőbb variációkat találni, mint ami ott élőben kijött belőle, szóval, mondom, mindent megértek)

Előzmény: Racilaci (112987)