Sziasztok.
Teljesen kezdő medence tulajdonos vagyok. Így szeretnék kérni valakitől egy komplett leírást, mit tanácsol számomra.
Vettem ősszel egy Bestway Steel pro max 488 átmérőjű medencét. Ennek van az udvarban egy fix helye, amit kitaláltam, szeretném pár cm-el lesüllyeszteni a talaj szint alá, és én arra gondoltam, hogy homokot fogok alá teríteni, majd arra teszem rá a gyári fóliát amit alá adnak. Egész évben kint szeretném hagyni.
Gondolom a gyári szűrőt cseréljem homokos szürőre néztem már több félét valami jó tipp?
Lábmosást hogyan oldjátok meg mielött a medencébe belemegy a gyerek stb?
Érdemes földben vizet elvinni a medence környékére? Még kerítés építés lesz így akár eltudok húzni az akna felől egy külön ágat ide.
Milyen vízmelegítés vált be nektek? Közelben van egy faházam, aminek a teteje akár használható lehetne solar melegítésre, de azért a tetőre fel kellene pumpálnia a vizet a szivattyúnak, ez nem tudom mennyire megterhelő vagy milyen szivattyú bírja ezt el. Sima váltókapcsoló elég ahhoz hogy ha akarom csak a medencébe keringesse a vizet és ha kell akkor menjen a solar felé?
Tudom feladtam most a leckét, de nagyon megköszönöm ha valakinek van 5-10 perce erre a hosszabb lélegzetvételű kérdéssorra válaszolnia.
Zoltán