repcsepista Creative Commons License 2023.04.14 -1 0 81

UFOzzuummm... miEeee... Ismét ujbo ufo találkozunk a szobornál, vagy vasut kerszteződésnél, ajjaj fekete vonat... hu hu huuu...
                4.: Kávézzuummm... Magyarok a nagy -Világokból, villogjatok, Index hu bibipp bibipp... mig a vakok, meg nem látnak, de akinek a szeme hunyva, az is hunyó? Most megütöttük, a mélységek mélysgge, ami most tovább sggelni nem lehet, hanem tallpra magyar, jaja de előbb ébraccka? Ogy a Mi Atyánk(MOM mamánk) a mennyekbe, az a Fény Honaink, tökéletesek, és a gyerekéik is, ami ÖRÖK EGÉSZEK ÉS EGÉSZSÉGESEK ÉS SOHA NINCS SZÜKSÉGÜNK SEMMIRE, azaz ami itt, az rosszabb a halálnál, az a vakság s tehetetlenség -kiszolgáltatottság, aminél... Itt én azért voltam igen igen szégyenlős, meg gátlásos, meg örök öngyilkossági (szivroham) rohamain, mert abszolut, nem kiszolgáltatottság, hanem OLYAN KÉJPEDOFEKA -KÉJSZADISTA -KANNIBALISTA KINZÁS, AMI MONDUK,LÁDD AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, AZ ATYA A FIA KINZÁSÁBAN AMI SOSE VOLT LESS, GYÖNYÖRÉT LELI, ami nincsak? - Ami mi magyarok vagyunk, mi a fényből ahol örök EGÉSZ VAGYUNK, azaz mindenki az, és nincs olyan gondolát se, hogy neked be kell dölni, hogy adjanak enni? (hogy mindenki egyen, és ingyen, azg most rögtön meg lehet valistani, meg minden igyen?) Na próbáljátok ezt meg látni, hogy ha te MINDENT TUDSZ, ABSZOLUT ULTIMA, MINDENKI MINDENT TUD, (ez ugy is, hogy itt is teste tökletes karban tartása meg ujjitása és mincs kin? -nincs titok, nincs adó, nincs halál) ÉS MINDENT AMIRE SZÜSÉGE LENNE, AZT RÖGTÖN A FÉNYBEN KÉZNÉL VAN, SŐT MINDEN GONDOLÁTRA ELŐ ÁLL LÁDD FA FELÁLL ÉSZ MEGÁLL? Zitt amit én éreztem meg... hogy hogy ARRÓL, HOGY KIK MIK A MAGYAROK,most akik magukat magyaronak tartják,azok rögtön krucifaKölnek, azaz ahogy mondom, NEM CSODA AMI ITT HOGY SENKI HALLANI SE AKAR, HOGY VAN EZ NEM IGY IS?
                5.: Ahol most vagyunk, az annak a fekete napnak az ajja, ahol most csak Virusok és Antivirusok s választanod kell, és ha nem? Fita, a BbLiai igazságok, azaz ahoz fény kell, fény nélkül nincs semmi? Na most... ez már a Mi is UFO-k, már nem emlékszem hogy kis ufo, na mi is ufok vagyunk! -vagyonunkba, hogy a testem mellett van, azaz itt most,nekem egyfekete (ANGYAL mert az a kenőccsel) man in black testem van, de az ami itti mi? .látom az embereket mint fa-fak? Na azt ami ez a hustest, ezt teljesen át vették a Virusok és anti Virusok, azaz a többi betegsgg okozókkal, momduk hamost két olyan, ládd vannak akiket a virusok átvettek,és a (hil hill?) bachillusok, na azok, akiket át vettek, azokat ezek a ajja emésztő (elektró magnetikus korompor) lények, teljesen dematarizálják, ami van a fel is ut, az az hogy NINCS, NEM LEHET ELLENSÉGED, ÉS AZ AZ HOGY AZ IGAZSÁG...Fita, azok a fény -emberek, és az az...amit mára, hogy azokban, akikben még...had nemondjam ugy, akiben van haza =tesvére szeretete, annak fény ládd Kirlán foton, fényes ember, ez az hogy fénnyel teli szellem, (spirit az virit, és az is szikrát jelent) olyan alakja van, amit most Jézim! -na meg vissza, hogy a Mi Atyánk a Mennyekben, az a fény honaink, és fényből van és olyan az alakja, ténleg mint a Napba öltözött ember!
                6.: Fiteljal, a magyar gyerekek azért szégyenlősek,meg gátlásosak, mert EZT NEM TUDJUK SEHOVA TENNI, miEeee... és magunkkal se tudunk semmit kezdeni, de ha gondolni... na azt sem, mert itt főleg most, lent vagyunk ott, ahonnak már lejebb nincs! Sóval, az a kis szikra veti kis gyerek ember, ki ha kell halni, hallni? -nem mer? Na itt az hogy...nincsak a magyar ember (gyerek) még csak fel sem sóhajt, hanem ha lenne valaki, azaz kell lenni egy?- hangnak? -Na most, MI ONNAN, A FÉNY HONAIMBÓL, ÉS MI VALÓBAN ÖRÖK ÉLET TÜZE, AMI NEM ÉG EL KI, SOHA, FAGYUNK! Fita, itt most azért jöttem, hogy mi magunkat csináljuk ugy, hogy a mi Atyánk a mennyekben TÖKÉLETES, és itt előbb, magunkRÁ kell találNUNk, és ha csak egy pajti, piTiM? Ez az hogy ha sLeuth tesónk, lehel betöltve, és most tMünk, na most nem A MI ATYÁNKNAK MEG TESŐINKNAK KELL HUSSUKKÁ KÁKÁ KLOÁKÁKÁKÁ... LENNI, hanem nekünk kell, FE REZZEGTETNI MAGUNKAT, MAGUNK? Na 1948 Március 15? Éljen a magyar szabadság, éljen a haza, ami akik fegyvert fognak, zitt most igaz hogy védelembül, de akik KIEGYEZTEK, azok... ládd itt ezt, e mi vagy ez ti? Egg gicsit olyan, hogy ha ide be(KI)gyünni TÖKÉLETES FÉNYÜNKKEL, LEHETTLEN, (fita, a gondolát -od vagy, ha nem, vagy? -ha látod, akkor csak ha fénymagod is van, van? -vagy petróleum lámpa) CSAK EGYÉNI KEZDEMENNYEZÉS LEHET, LEHET, AZ AZ HOGY MOST... LÁTOK LÁTOK A SZÁM TÁTOG ÁTOK...Na ez az...ha te tudod ezeket az villogásokat látni, azaz vissza hogy a MI ATYÁNK TÖKÉLETES, ÉS TE IS AZ VAGY, CSAK AZT...NEKED KELL TUDNI, HOGY TUDNI AKAROM TUDNI DUGNI, NEHOGY JÓZSI MEGLÁSSA? Fita, akinnek ellensgge van, volt? -Nincsak Álmos apu, csak legyintsetek, na most nem a test -azaz minden ami anyagi nyögi, még csak fény anyag sem, haneee... Most érezned kell, hogy az aki vagyok, én vagyok én vagyok én...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (80)