Ami tetszett
Támadásban most többeknek jól ment belső posztokon, Klujber, Vámos, Klivinyi és sztem még Kuczora is. Lőttünk 34 gólt, szokásosnál halványabb szélső teljesítménnyel és második félidőben Klujber nélkül is ugyanannyi találatot tudtunk szerezni. Az látszik, hogy inkább játszunk három nem olyan magas játékossal, mint feleslegesen nevezzünk gyenge átlövőket. Ami különösen jó, hogy Vámos magához tért, kellett már ez az önbizalmának.
Védekezésben Kukely meglepően jó volt, ahhoz képest, hogy a Fradiban nem valami acélos hátul. Ettől persze még nem lesz jó védő, amíg nálunk nem védekezik jól, addig inkább ezt gondolom véletlennek, de hátha mostantól ez lesz a szokásos.
Ami nem volt jó
Szélsőknek nem volt valami jó a helyzetkihasználása. Ami szembetűnő volt, hogy jobbszélen így sem cserélt Vova, de még lehet igaza is volt. Sajnos oda jutottunk, hogy egy gyenge napot kifogó Vica is jobb, mint bármelyik másik jobbszélsőnk. Ha Lukács elmegy szülni, akkor nagy gondban leszünk.
Kevés csere volt, második félidőben praktikusan öten játszottak a négy belső poszton támadásban, pedig Kukelynek ahogy várható volt nem is ment a játék elől.
Hármas védekezés továbbra is homály. Különösen Bordás nagy kérdőjel, egyre inkább úgy tűnik nekem, nem alkalmas a védelem vezére szerepre. Nem képesek valahogy együtt mozogni, egy kutyaütő csapat is ennyiszer megszívat minket, akkor mi lesz komolyabb ellenfelek ellen. Gondoltam, hogy Papp Niki sérült volt, nekem benne van az egyetlen bizodalmam, hogy védekezésben neki adja a vezér szerepet Vova. Csak az idő megy, Nikinek senkivel nincs páros kapcsolata a válogatottban és egyre kevesebb edzőmeccs lesz még a vb-ig.
Most Blani sem védett jól, de ő úgyis fogja majd hozni magát, amikor a vb-n kelleni fog.
Pásztornak nem ment, ami benne van egy meccsen, engem inkább az zavar, hogy ennyi játékidővel nem lehet beépíteni valakit. Pedig az EL teljesítménye alapján megérdemelne komolyabb bizalmat.