UFOzzuummm... miEeee... Ismét ujbo ufo találkozunk a szobornál, vagy vasut kerszteződésnél, ajjaj fekete vonat... hu hu huuu...
1.: 4/13, A KÉP? -az idő valóban áll, de elmulnak (nem ha Égi málna mállik a szánkba) a renyhe népek, ami mindenek előtt, keressük ÖRÖK LÉTÜNKET -VALÓNKAT...Itt akik láttátok a Swordfish filmet, az az hogy most fizikailag (az az Jézus fénye test és fényed, véred?) láttalak benneteket, akikbe még van hazaszeretet! -tett? -csak szeretni kell, meg csak azt lehet!!! Hogy most hogy tudnám bevillogni, az az most, hogy 1848 Március 15 előtt meg után, és az az hogy mnden a vasut, és akik itt akarnának földi mennyországot, ami a sötétbe? Jaj idesanám meghalok, házasodni akarok, ides fiam ne halj meg, inkább házasodjál meg a sötétben! Kezdjük azzal, hogy ha vannak magyarok, azt én elől az éllovas (ki az az öreg ember ottan, oi oi oi tüzes lelki állapotos) ufo fogammal körmömmel kedemennyezem, de nem kell, mert MOMunk az örök állapotos jellzet, és az örök van, és csak az van a magyaroknak, és az örök készen van! Na most vagy shhh... akikben MOM mennyei béke(örök Napa) van, ami most... A magyar ÉdesAnyánk nyelve vezethet csak, csak ugy, hogy NYIZSD KI SZEMED, és láss, és most azt áriázd, amit látsz, vagy a látszata $$$... ajjja fekete vonat, el vitted a páromat hu hu huuu... Minden kezdődik a haza =testvéred szeretetével, amit állandóan, hogy az örök élet tudata, hogy te szeretetben vagy, azaz A NAPODBANK!!!
2.: Nincsak Sanyink, Édesanyám ha látnád, mily nyomorban élek...itt először szellemi nyomor van, ami akik itt? -akanák megvelősitani azt az életet, ami előbb fénnyel, Jézim fényünk nélkül, NINCS, NEM LEHET ÉS CSAK KIN? -LEHET! Na mott, itt 1948 vagy meghalunk, egy szállid, vagy a MI HITÜNK???-magyarOk álmunk? -ÁLMOM! -vaLOvé vállik? Fita ugy a náci mint pináci a nemzeti zlotyi is hitel? Zitt ha nincs ADÓ MOék TÖRVÉNYE, azonnal megnyillik az Ég, a magyarÉg, és most amiénk ismét a nagy Világ ugy, hogy az EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG NEMCSAK RENDELKEZÉSÜNRE ÁLL, HANEM A MIÉNK, MI CSINLJUK UGY HOGY RÉSZÜNK VAN BENNE, az lenne (akik kakis meg nagy vállkozás országod a válladon, vagy a kezedbe?) a kis világunk, az itt Nádfedeles kis házikónkat, az első hogy midnen tesvéreünknek itt is legyen saját házi tája meg élhetése, és nincs adó, sehogy, senkinek az lenne a halál adó? Eeee...világ? -lufa meg fejfa, hol hove lett a fejed? Kápószta? Az hogy REFORM KOR? Fita, Pitu bátyám, előszőr a testvéreid meg keresése -találása lássa, fiteljetek, MINDENT LEHET NEM (NEM MI ÉLET???)JÓRA, MEG JÓRA, ÉS JÉZIM, AKI LÁDD MOST AZ BESZÉL? -JAJA MERT ÉN ÉS AZ ATYÁNK S MOST GYEREKÉIK -TESTVÉREIM, ÖRÖK EGYEK EGYEK MIT? FÉNYT!!! A MINDEKORI HORRNI ZSIDÓK??? MI AZ KI AZ MI KI MOK?- FEGYVER NÉLKÜL, EDDIG MINDEN VILÁGOD DÖNGETŐ ORSZÁG -VILÁG HÓDITÓ BESTIA DÖGÖKET, ALATT VALÓIKKÁ ADÓ FIZETŐ (GIG ÁLTAL VANNAK A KIRÁLYUK UK?)LYUKKÁ TETTÉK, FITELJAD AZ ÖSSZES NAGY VALLAGOD KLOÁKÁK KÁKÁ CSAK NEKI TÁTOGHAT BESTIA HORR...DÖG DÖGÖLŐK, ALLATUK, KEZES BÁRANUK, EGYETEK MEEE... KI A ZSIDÓ?
3.: ITT VAN, A MI MINDENNAPI ELEDELÜNKET, KÉRÜNK SZÉPEN, ADD MEG NEKÜNK MA IS, CSALÁDUNKNAK GYEREKÉINKNEK SZERETTEINKNEK -MAGYAR TESTVÉREINKNEK S BETEGJEINK HOGY MEG MEG UJJULHASSUNK KIGYÓGYULGYULLHASSUNK HASUK BAXUK A MÉREG KIGYÓK MÉRGEIBŐL, ÉS TEKERVÉNYEIIKBŐL, most a zsidókat bántom? Tiszta őrület, hogy milyen buta süket vakok vagyunk, és senkinek ha neki nincs hangja, senki szecska se kubacka? Na mott, én látlak benneteket, akiben még van szeretet, ( csak azt lehet látni, de ahoz Jézim látó szem ke!!!) de ti nem láttok még, de akiben szeretet van,az KI AKARNÁ NYITNI A SZEMÉT, SZEMÉT? -MI AZ AKADÁLYA? Fita, nem részletezem, de MOST az ami Széchenyék, azaz azzal, hogy KÖRVASUT azzal, mindket kizártak, vagyik ÉN TÉNLEG TULRULL TURULL MADÁR VAGYOK, és az az hogy nemcsak a vizen tudok pisilni, hanem a levegőből is a vasutat, arccal a vasut felé, jaja de ha neked csak NAP -OD OVODÁD (MELEG ÁGY)VALA? Fita, most annak a magyar családomnak, akikbe még van szeretet, na most láttalak benneteket, és azok...most van két testvér, akik az egyik karhatalom rendőr FŐNÖK...meg az öcse, s ők láttak? -nem vagyok benne bitta, de érezték a jelenlétem? -s ezt mondtam, mikor... dematatizállódtam, de a szeretetem, (nincsak az egy és örök és ugyanaz!!!) hogy én szeretem a magyarokat, addig, és ne tovább szi-viszlát? Fita, nekünk nincs kalicka! Börtön? -börtönéjből szabadul sas lelkem, na a madár, Turul Madár szá szá szá...
99 öááá...
...https://www.coasttocoastam.com/