UFOzzuummm... miEeee... Örök körök körözés, ki be le fel rezgés rezeg és zzz... sss... zzz... Jöj hát velem és csössz...
4.: Kávézzuummm... zizegjünk, ami mikor talélkoztam, meg látogattam Lehelünket, egymás lehelljétek, ami ténleg, itt csak fel hevülés ülés gyülés ölés? Melyik disznót vágjuk le, disznő torrr... Figyeljuk a legnagyobb disz NŐ ólak, ami örök orgiáik, azaz egy egy kövér disznó, fel lett áldozva, esetleg diszNŐ ódisz, ólastul? Most ami történik, azaz valami oylan erőkkel támadnak a lentiek, a mélységek (pauzzuzzlerek) Fita azthogy iz izé zizé...most én amiket látok, meg csinálok, azaz most rögtön, én ugy, hogy az egész világmindenség utazója, meg most itt a magyarOkhoz, jöttem volna? -smirna! -volna! -széditesz? Fita, ma olyan vala, hogy mi egy olyan, amit a BbLila iratok, NEKEM ADATOTT MINDEN HATALOM FÖLDÖNG ÉGEN? -közbe egy zabszem nem men bele a fenekemlukbe? Fita, azért mégis, ládd apuék, téged senki sehol be nem fogad, s akkor, jaja husIzsákuk engedlmes vala, valószari tiszta kövérje pacal, pörköltnek, disznő? -na mig juhusUK, fita az is büntelen? -szeplőtlen, kifogástalan, az meg milyen hus? -jaja a hasukba? Fita, az I -az félre érthetetlenül egy I zsák? Mott hogy szóvolt, hogy van a a aaa... Kkkk... a gyerek aki behivott...hogy I -azaz csak egy antenna, és magnes -elektromos erővel... fita, nemcsak azzal menne, hanem az körbeveszi, és most...ha itt van még tMünk, akkor nekem van, megvan az a DRONUK? -fita itt a SteINUK, azaz azok olyan robotuk, ami itt is, ládd ITT NINCS ÉSZ, TE ESZTELEN MEZTELEN HOL A MÉZ?
5.: Kenetik, ládd Kentöky fray chikken? -kenetik (energia)motor, és nagyon sok patent van, ami addig, MOST AMI VAN, MOST AZON A FENEKEN VAGYUNK, ahol fenekebb nincs! Naccóval, az ami az itti fekete ufók, nekem megvan, vagy nekünk, mert apuék ugyan nem csörgettek dörgettek be, de pitim,mi van neked? Fita, az összes ideig másztunk felfel a fenisk fele, na mikor leszünk eszünk ott? Közbe, had mint egy gyerek, csacsogjak gőgicse össze vissza, mert ha itt...itt megállás nincs! Rohad minden szana szét! -Fita, most az hogy UR? -ládd azelőtt Fényur, na most az ür is mese nincs, az az ür! Elment a repülő, üres az állomás? Fita, tMünk, hol a szemünk? Már próbálkoztam egyjó párszor, ide erre a szintre csináltam olyan jármüveket, amit nem lehet ide behozni, mert az ÜR AZ UR!!! Fiteljatok, itt NINCS SEMMI, EGY ÉP GONDOLÁT SSS... nincsak $$$... $u$u bolondsgg skész veszed elem, na ami van, az a magyar ÉdesaNyám Anyánk nyelvezete, azaz csak MENJ BE A FÉNYBE, AZAZ A NAP KAPUKON (A CSILLAGOK IS ZZZ...) A FÉNY -BE, AZAZ ZZZ...Mi is UFO-k vagyunk! -He nem az, akkor UFO-k? -madein Hu? -Who? -csinálnunk, de ha van, azaz olyan, ami sose romlik el, meg nem megy neki fejjel a falnak, villanoszlopok?
6.: Egyrézt, nagyon hogy ha nem is szeret vissza oda vicca? -senki, de ha had beszÉljen, nincsak itt olyan egyszerü minden, mnt egy köpet, jaja de ha a fogad? -értem pofán vágtak? Na monduk, Jézimmel találkozni, ami csoda és olyan valami ...ládd előbb nekem a HANG? Na most az hogy a NÉV? -neve? Nem hanem az amit mára, hogy NEHOGY AZ ANYAGNAK BENNE A FÉNYANYAGOK IS KÖZE LENNE AHOZ HOGY VAGYOK? -NA A GONDOL LÁTOD? Nincsak itt ez a duma, ládd apuékkal állandóan erről beszélgettünk, és hihihihiii... ÉS A GONDOL LÁT,-TAL, ez az hogy NYISD KI A SZEMED! Tróha az ufósaink nélkül, ami megint, itt vagyok, és én is ufo-ss vagyok, és ezt... na Jézus az olyan, hogy most itt te találkozol egy... ime most az hogy magyar testvéreddel, és és az tudod érzed, hogy szeret téged, és te meg azért, ládd apuék, éreztem hogy szeretnek, ami most is szeretnek, és az az al (gond ol, vagy öl?)lapja, az olyan, hogy mikor talákozok Jézimmel, akkor most hogy kell szeretni, ami előbb, defita, mármost Jézimmel, tehát az az erő, hogy tudok szeretni, és leirtam, Jézim nem látod, és nem látta, pedig látta, hogy én milyen gizs geccike vagyok? Vissza, a NAP TÜKÖRBEN, LÁTOD, OLYAN VAGY MINT ÉN! Fita, nagyon szereetném, ami most nektek ugy minden nekem, MINDENED MEG VAN, ÉS MINDEN AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉG A TIED IS, DE NEM CSAK A TIED!!! MIÉNK!!! Miénk a gyár, miénk a föld, kalásza virága nekünk terem, Pajtás, daloljunk szép magyarhazánkról,mely a bőség kincsét ontja ránk, de ha mégis a murgya a vége...fsss...
99 oááá...
...https://www.kindness2.com/a-zene-eredete.html