Bocsi, de némi flame és spoiler következik.
Hogy lehet egy ilyen jó játéknak ennyire elb...tt befejezést csinálni? Már a BG végétől sem voltam oda, de ez több szinttel alulmúlja! Van egy társaságom, akinek minden tagja valamilyen konkrét okból csatlakozik hozzám, része volt vagy részévé vált az "életemnek", ezek után főgonosz kampec és semmit nem tudok meg róluk azon kívül, hogy ottmaradnak egy helyen, ami lehet, hogy azonnal meg is szünik (ha csak a TO akarata tartotta össze?), én meg felébredek egyedül valahol, gondolom a Blood War csatamezején (amihez igazából nincs közöm, hiszen ez a két gonosz iskola harca), fogok egy baltát és balra el? Nem értem, hogy ha egy cégnél már tudják, hogy egy RPG-nek hogyan kell befejezést csinálni, márpedig a Fallout 2 bizonyítja, hogy tudják, akkor miért nem képesek ezt a hagyományt folytatni? Na mindegy...
A dühöngésen kívül a befejezéshez:
Mindenhol azt olvastam, hogy legfeljebb egy társamat tudom feltámasztani, de nekem sikerült mindenkit. Van még más is, akinek összejött?
Pharod gömbje ugyan nálam volt, de nem kaptam meg a kétmillás bonuszt, lehet, hogy az volt a baj, hogy a Practical-lal nem tudtam dűlőre jutni a beolvasztásnál (ezt írta a gép, hogy gyengébb vagyok), ezért kénytelen voltam materiálisabb eszközökhöz nyúlni? Melyik stat befolyásolja ennek az esélyét?