Ifiválogatottunk 18 fős kerete a hétvégi dániai felkészülési meccsekre (ezt a névsort most én állítottam össze saját on-line 'kutatásaim' alapján, ezért lehet hogy egy-két helyen majd javítani kell).
Újonc játékosok zöld színnel most is.

--Granát Dorka nem újonc, csak majdnem..... Másfél évvel ezelőtt már szerepelt a válogatottban, a nem túl jó emlékű első felkészülési tornán Spanyolországban (2021 ősszel). De azóta nem hívtuk be, csak most. Behívását indokolhatja h az ETO-ban Szár Evelinnel nagyon jó hármas védők párban és ez az összeszokott védekezés a válogatottban is jól jöhet. Elöl ballövőben játszik, most majd meglátjuk milyen sikerrel.
--Visszakerült a csapatba Hargitai Norma (első számú kapusunk) és az átlövő-irányító Vadkerti Luca.
A Kárpát-kupán részt vevő játékosok közül viszont most nem lesz Szabados Virág (kapus), Szebeni Dorina (beálló) Szeibert Anna (balátlövő) és Bede Fanni (balszélső) Szebeni Dorina kimaradásán kicsit meglepődtem mert így csak egy beállónk maradt, persze lehet h erre a két meccsre ezt bevállaljuk.
--Balszélen Magyar Flóra olyan szuper volt négy hete h őt beírtam a keretbe, slussz-passz. (Bár a móvári honlap nagyon hallgat róla...) Így is csak egy balszélsőnk lesz, úgy tűnik.