JnagCe Creative Commons License 2023.04.05 -3 9 30103

Most leírom ide, hogy világos legyen az értetlenkedőknek, 'vagy annak az 1-nek aki hónapok óta szándékosan rombolja a topikot..

 

Van egy város nyugaton, úgy hívják, hogy Sopron. Mellette keletebbre egy másik, őt meg úgy, hogy Kapuvár. 

Ezeknek van közlekedésük. Van is hozzájuk telephely. Vannak hozzájuk buszok is.

 

Mivel eléggé nagy az összefüggés a kettő közt, 'kiegészítik egymást úgymond, így ebből jön az, hogy elég sok kapuvári busz (majdhogy nem a flotta 2/3-a szinte ) bejár Sopronba/ vagy mondjuk úgy, van a fordájukban egy soproni kör is. Egy egyszerű Ikarus fotós, vagy Credo fotós, akárki legyen az a kapuvári telephelyes buszok nagy részét le tudja fotózni Sopronban is. Ebből jön az értetlenkedés, vagy félreértés.. Illetve az Utas .hu-is eléggé ártalmas ilyen szemszögből nézve, mert sokan nem tudják normálisan használni. Meglátják az XYZ-012 rendszámú buszt Gombalyukfalván és úgy gondolják az oda is tartozik, holott lehet nem, csak éppen van a fordájában egy olyan kanyar, ami elvezet oda is.

 

Jelenleg Sopronban a

HSW-672 és HSW-655

GTZ-872, KIT-124 és GZF-214

KXY-490 

meg ugye a HZE

 

Kapuváron a

GNX-313 HSW-654

KIT-120, GZF-213

KYV-309, HDY-065, IAW-045, GYB-710,KIT-114

Ikarusok vannak

 

.. Nem mondom, hogy nincsenek érdekességek. Múltkor kapuvári illetőségű KYV-309 helyett egy soproni illetőségű helyis kivitelű MAN ugrott be a a 7:30-as szombathelyi járatra. Vagy HSW-654 nem egyszer Ágfalvi/Fertőrákosi körre beugrott, de ezeket leszámítva helytálló az amit írtam. Ezért írom sokszor, hogy itt már nem igen lehet nyomon követni időnként mi a fax van. Ennek ellenére nagyobb türelem és utánajárás, ennyi az egész.

 

Egyébként visszatérve már tényleg rohadtul idegesítő ez a gyerekes bölcsödés kommunikáció ezen a topikon.. Mindig ez mi hová tartozik, helyi /helyközi. Itt nem járhat ez nem járhat az. Hagyjuk abba. Egyébként meg legyen már elég annyi, hogy a megye nyugati térsége, vagy része azt abba benne van Sopron meg Kapuvár is egyszerre. Ennyi. És akkor nem lesz ez a faszság állandóan. Én felterjesztem ezt az ötletemet.

 

 

Annak aki meg azt a győri SRD-t beküldte, hogy mit keres helyin, megint csak azt tudom mondani, hogy az Utas hu-t használjuk már ésszel. Számos helyen ez megy az országban, hogy a sofőrhiány miatt helyközi buszokat beforgat időnként helyibe. Ezt is már hatmilliárdhétszázsszorra írja be valaki értetlenkedésből. 

 

Nem Takszival akarok vitatkozni, mert igaza volt, amit múltkor nekem írt.

( Bár nekem a hivatalos helyis dolgok még mindig a közszolgáltatási szerződés alapján mennek, nem a fordaszakiskodás által és azért írtam úgy, ahogy ) de ezt most hagyjuk is.

Lényeg egymás áskálódását fejezzük be. És az a dilinyós hülye a kamu facebook proflijai után ne jöjjön már ide többet, mert tényleg ez egy nívos topik volt régebben, és nem érdemelné meg, hogy így tönkrevágja a lelkisérülése és extra közléskényszere miatt. Üdv S.V