Jó sok ügyfél felgyűlt időközben, egy nénike szerint már 13:15-kor is zárva volt a fiók. 14:00-kor odajött az egyik alkalmazott az ATM-hez, egy mozdulattal benyomta a konzol részét, elfordította rajta a kulcsot, majd kinyitotta az ajtót, és elkezdődött az ügyfélfogadás.
Minimum 45 percre bezártak nyitvatartási időben, hazug indoklással (mert az ATM-et minimum 30 percen át biztosan nem töltötték). Remekül meg tudja utáltatni magát a bank (bár azon már rég túl vannak esetembem.
Ráadásul nem sikerült elintézni amit szerettem volna (lakáshitel-előtörlesztési kérelem benyújtása Fundament LTP forrásból, mert nem fogadták el a Fundamenta igazolását, hogy LTP pénzből törlesztenék elő, hiszen azon csak a kiutalt végösszeg szerepelt, de az nem, hogy mennyi abból a megtakarítási összeg, a kamat és az állami támogatás. A Fundamenta szerint ehhez semmi köze a Takarékbanknak, ilyet csak akkor kérdezhetne, ha hitelt is vettem volna fel a Fundamentától, de nekem csak megtakarításom volt náluk. Hogy kinek van igaza, nem tudom, csak bosszankodok ezen is...)