Vjacheslav Creative Commons License 2023.04.03 0 0 119096

Megnézve a statokat, csak a lövések alapján még akár egyoldalú meccs is lehetett volna, de kicsit azért más a helyzet

Szerencsére nem kellett hallgatnom Hajdu B-t, Bozsikból így is kaptam ízelítőt szünetben (igazságtalan lett volna a 0-2), de lehet ő is lelki vákumban van, mint a fradi.

Tudatos volt, hogy átadtuk a labdát.
Grezlak magasan védekezett, és kb Sousa óta nem láttam ennyire közel két sorban a csapatot. Nem is embert, inkább területet védtünk. Lehet jót tett neki szombati Alba-Falco meccs. :D

A fradi meddő fölényben volt, és puffogtattak szar helyzetekből is, ezért a sok lövés. Csongvai irányította a védelmet ő tolta mindig feljebb őket.

A csapat védekezése meg volt szervezve, támadásban karcsuak voltunk, Stopira vezető gólja hitet adott a csapatnak, a zöldek görcsösen voltak, az elvett gólunk meg kicsit vissza is vetette a csapatot.

A második félidőben közel sem tudtunk olyan hatékonyan fegyelmezetten játszani. A zöldek annak ellenéri is kihasználták, hogy már nem is volt rajtunk akkora nyomás, megverték a ma halovány Besét, és Lisztesre már nem maradt ember.

Én személy szerint Florest is lekaptam volna, mert a romboláson kívül rendre rosszul passzolt, ez Makarenkoék érkezésével valamelyest javult. Jól nyúlt bele Grezlak a meccsre ott frissített ahol elfogytunk, bár én Negot én elöbb hoztam volna Kastrati helyére. Ott már inkább 4-3-3 nak nézett ki a csapata a kezdeti 4-2-3-1ről

2-2 után már védte az eredményt Larsen becserélésével. Átálltunk 5-4-1re.

Kastrati, Bese, Christensen se volt toppon, de ettől még csapatnak néztünk ki, és ők is hozzátettek ehhez a pontszerzéshez, most Kovács is. Csongvai a hibája után kicsit visszaesett, de szerintem 70 percig tanár volt, hosszú távra is megoldás lehet oda, csak kell mellé még egy ember. Stopira mellesleg kifejezetten jó volt tegnap bal belső védőben.

Előzmény: Vezo228 (119092)