repcsepista Creative Commons License 2023.04.03 -1 0 59

UFOzzuummm... miEeee... az álmom MOM mmm...járom látom, mindenkinek aki van, vagy egy álma fa? - a kertek közepin ázunk, erdők mezők sejahaj... hegyek völgyek integetnek felétek?
                4.: Kávézzuummm... mi mimim... magyarok, mi a fény MOM (MagyarOrszágok -MennyOszágok) de lehet MOMO is, ami mama, nem ilyan lovat, deglett, akartam? Hogy nem törÖltetek teljesen, az az amit talán az összes villogásaim, és főleg a mi is UFO-k vagyunk topina, hogy mi a fény-ből, azaz itt megprószáltam, hogy igaz hogy itt a Nap fényében vagyunk, de a fénye nincs bennünk, azaz ugy hogy emlékezzünk, azért akarNató az emlékünket is törölni? Ezt ugy.hogy nem látod, ami itt a testünk, teljesen le testel, tehát amit én érzek, hogy teljesen energia hiányban vagyok, vagy sötétsggükbe, alatt? Csitt csat padalatt, biró carik szék alatt, kinek látom fehér fogát, nyalja fel a világ carát de carát, hány carátos? Fita, a fénynek nincs vég terméke!!! Na apuék most, van, mert ha elhagyod a bünt, szolgálsz az Ür urnak? -Cszar, puna szára coresz a mores? Na ami van, hogy most mielótt a mi is ufo -k vagyunk! -topp pikunk? Te melliket választod, a pap vagy a papné, s hogy montuk, én a lányát? Fiteljal ha csak egy mint... akkor én már nyeregbe? -ufo fff...
               5.: Na szokjunk vagy szökjünk, szökdécse? -szöcskék vagyunk,hozzá, csak a FÉNYBEN VAN ÉLET!!! Fita akiben nincs, az már akkor is döglőtt, mikor még döglődik, na nem az történik? Amin sánkázni borotva élen puccos sggemel ufo? -akarok, amit apuék most uj Évi? -maradjatok meg az nem azt jelenti, hogy maradj meg? -az az hogy akik most mégis ...vagyunk? -ládd mi MOM mama mama mmm... sose hagyjuk el egymást, egy mást? -mi az, nem fény? -idegen gén genóJUK kloákkáj UK-alien? Fita, mi örök egész egészsÉges vagyunk, ami ha a fénybe menjbe mennybe, akkor más nincs!!! -van de idegen ideiglenes, és magától el mulik málik? -na az az ürt na mert az ürülékeknek hol a helle, választotta, és most itt amit meg kéne látnunk NUN? -vagy akik NUK cun UK, látod, a GONDOLÁTOD na abba ata a gata? A kis felesÉgem, gondolátban kanka mindig együtt és egyek egyek vagyunk, egymást szeressétek etessétek, ki ad nektek enni, sárt? -sártan? -sárból sár, sár városok sárral minden bortitva bekenve, s csak sár dobállás láss? Sóval, hogy elkezdett deregeni, most volt egy olyan, hogy akik RÁNK TÁMADTAK, MIT ADTAK VAGY ADNAK?- LEMOSSUK A SÁRT, NA MEG ELÉG A SÁR DOBÁLÁSBÓL, EGYETEK TI TI SÁRT? -A SAJÁT SÁROTOK? SÁR TOK? AZ!!!
               6.: Na most ... ezt ti is tudNátó, hogy ahogy esik, ugy püffen, na most az hogy nem látok, látunk, mit? -azaz a fizikaki szemünkkel semmit! -hogyha látom én, minden az eném, skitani tani tani tanulni akarnék, de csak NUKI PU sok sokk? Ime a hellzet, a BbLila iratok, én semmit el nem veszek, meg hozzá esetleg a perselybe? Mott ami van, minden ami van látni kéne, de ha hiszi a pici paci? Nem beszélhetek senki semmi ellen, mert ha fényed van, minden, mindörökké, szép virágszál nekem nyiltál, menek hozzád jó lovam (ufomom) vár, azaz itt akik itt vagyok,nem a pcsök csicsa dömÖlcsek által vagytok, hanem mi most is a mi fényünkben, ben, ha nem, menj be, a mennyedbe, ami ládd... itt a gyerekéink a tesvéreink, kivéve az örök élet párok, azaz ami ez, ez a mi számunika nincs!!! Sóval, itt egy az egyben egy olyan, ládd legyen ugy mint réges srégen volt, hogy a Menny? - fényhonaink meg a földöng egy volt, aza ha volt? -hány Volt? Watt a fak? Ime, megvan az, hogy ismét egy napunk van, és azt ...most a fényében... olyan mint a Brüxxellik spiné, kék az ég, auráját csillagok veszik körbe, na most hogy ez a Nap, vagy az? -a lényeg olyan mint az XXX... fény X-szek veszük körbe, és az mi vagyunk! Fita, mert ha a felső V? -az alsó is, vivát vivát apád kaszát...
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (58)