repcsepista Creative Commons License 2023.04.02 -1 0 58

UFOzzuummm... miEeee... az álmom MOM mmm...járom látom, mindenkinek aki van, vagy egy álma fa? - a kertek közezpin ázunk, deerdőkmezők sejahaj... hegyek völgyek integetnek felétek?
               1.: 4/2.. A KÉP? Előbb az Óriási Óban, (Ó tetamente Ó szövetség na ujabb Ó ó ó...tündér kaszinók meg diszNŐ Óluk UK?) az ürben valék, és az ür Óriási de még sem végtelen, hanem az Égi Fény! Az ürben, addig kóvályognak az ürbe üritett ürülékek (lelkek), mig tlejesen alkotó részeire bomlanak, és ami történik, hogy meg ujjulnak tisztulnak, ami ha valami oknál fogva, a fény örök telitetsÉge megszünik, miért? Az Idő áll, (Idő =Fény rezgés) de monduk, ha olyakat hozunk létre -látra látszat csak, ládd a joccóbBak létráján a Latrok az izé a fa szuhyukat limbálják... limba, halimba hányat tojtál az Ólba... Juhus királyotok tok született jázsólba limba halimba...amit nem mi gondolunk? -magunknak? -mint mindenkinek? Ezt én nem tudom meg tudtam másképpen gondolni, és vannak akik másKÉP gondolKÖDnak, vagy nem gondolkodhatnak hat ha 666... a feneketek csak pattoghat, ha adunk patoggatót? -tőt? -nincsak tót, na most a csak fényben gondolkodhat, amit át kódoltak a szegény kolDUSok? Adjanak adjanak, a szegén koldusnak, aki nem tud arabusul, előbb utóbb ara busul? Mit jelent az hogy a rab busul? Fita, most akik kiváltak, el váltak, kiválasztottak, azok rögtön hogy ez az arabokat bántja, ami ismét, EZ AZ ÉN ÁLOM! ÉN VAGYOK? .-jaja csak az én fajomnak majoMOMnak fajtámnak, lehetek? Jaja én nem vagyok, hanem él bennem a a aaa... Ő ŐK teremtettek mindket, GIG GAZOK? Na arról a fáról (fak) egyél de előbb vegyél, ha ha ha...zutty...
              2.: Hogy hogy ho ho hooo...Zitt vissza, mikor hol volt hol nem, most van, nincsak csonka ország nem ország, NAGY? -NEM MOM MMM...AZ ÖRÖK EGÉSZ ÉS FÉNNYEL TELE CSAK MAGYARORSZÁGUNK -MENJ MEN MENNE MANNA (MÁLNA A SZÁDBA) MENNYORSZÁGUNK, AZAZ A NAP LEMEN, MEG FEL KÉL? Itt a hajtóerő...most kelt fel a felesÉgem és Jó reggelt örök életpárom, fél téglám, és monja pütty pütty pitike, hogy tudsz ennyit pötyögni? Nadin fida, Testvérem csak az ki, egymást örök hüen szereti, hüe vagy? Ezt én kerestem, és taálkoztam az én Jézimmel, és hogy hogy kell? -előbb!!! GGG... han GOD, gondolod? Namost, miért, mert ha valaki vissza szeret, annál jobb nincs, és teljesen nem egyet értek, hanem örök egyek vagyunk Jézim fényében az én örök MJTK -ában bbb...! Fita, ezt kerestem, hogy mi értelme van, miEeee...amit akartam, egykerteskis házat, kerttrel, és ott addig, mig meg nem tudom, hogy van örök élet, és van! -megtudtam!!! -abizonyiték,hogy nem hoztam volna le, gyere kid?-akik jobban egyedül...és miért ne lehetne nekünk is jóbáartunk tesvéri verei seggünk, egy segg Mária seggit!- igy is, mert van másnak ért alma, érd el? -Ládd Éva, szkiszta a fáról bele harapa, ládd előbb puccos majmuknak kellett legyen egyen? - és egy nagy szőrös macska elkezdett dorombÖlni a lába közt, na ezt véd le véd le Véni Védi Vicsorgi a falvédéról? -te is le léptél?
               3.: Nafita mi a nafta? -ez ugy, hogy mi magyarOk előbb mindenek előtt GON DO OL (AL) KOD-DOK DOKU MENTA ÜK OK UNK! MI A? -A Á B C D... BESZÉD? -ED EDD? Na a GONDOL LÁT, AMI A HAN GOD,VAN MINDENEK ELŐTT, ÉS CSAK AZZAL, HA TE GONDOLÁTOL HA NEM ARRA KÓDUL? Most akik mégis, ládd nem akarnak gondolni magukról, azaz NE GONDOLD (GÖNDÖL FITA ÖLYAN GÖDÖRBE VAGYUNK, AMI A MÁSODIK KID DIK, TELJES EGÉSZ VAKONDOJUK) AZT CSAK HOGY HO HO HOOO...CSAK TIED? - A VILÁG, MÁSOK DOLGOZNAK HELLETTED (Jésusod süsd meg de előb bathatod) MIG SZEREPEDET JÁTSZOD... TISZT VISELŐK, PARANCS CSALÓK, KÉP MUTATÓK STBBB...TBCCC... Vicca a Mi is ufo-k vagyunk! -hogy mi csináljuk magyarOk a fényt, azaz ami világunkat VILÁG UK? -VILÁG GOD = GIVERS OF DEATH ÜRBE HÁGNAK (DE ELŐBB LUKAT FIRTAK RAJTATOK TOK, ÜR URAK? Most zépen zápon akarok csak, mert én sose GONDOLKODTAM A dam ugy, hogy most ami nekem fáj, azt vissza ADOM A DOM,ÉS MOST ÉN ELŐSZÖR FOGOM A MAGOD (EMLÉKED HIRED?) IS ÖRÖKRE EL TÜNTETNI, ami kész a sütemén? Na sötét van, és most az én fényem világitotta meg az ürt! (fitlejal mert ott vagyunk!!!) Ott nincs Égi Fény, azaz esetleg ha van olyan árnyéka?- ládd Óh de pompás fa, a zÖld fenyőfa, nincs árnyéka csak játéka, ajj de pompás fa? Most az hogy világ s ország -világ hósitók, azok az ürbül vannak itt,(na most ahol a gondol látod ott vagy, nem a szived, na van olyan?) és azokba nincs fény, nincs élet, és csak azt tudnak, tudNátó NUK UK adni, na ne kapd el, jaja előbb a nát -hát? Na most, egy pár nappal ezelőtt, egy nagy X -t fabrikáltak a házunk felett, ami most ITT MI A MI NAPUNK KÖRÜL, FITA, MI A NAP GYEREKÉI VAGYUNK UGY, HOGY ho hooo... na estére, aki nem lép lop, egyszerre, nem kap lángost 1 Frnt a krumlis lángos, na meg a kádár szalámi sövény kolbász...
99 oááá...
..a barátunk nagyon jó, ugyanis a magnesesÉg, van ha nem ég? -azaz minden elmulik kivéve...akinek van repcséje szerencséje ufo kája kaja?
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (57)