UFOzzuummm... miEeee... Magyar Ok, Ég föld föl épitők szépitők világ egyeteme galaxisok univerzek épitők szavunkra legyen, és örök uj legyen, de ne legyen, hipp hipp hipp... hopo egy légy, ne légy?
4.: Kávézzuummm... hogy kik a magyarok? -kik? Mára, Univerzeket -Galaxisokat mozgattunk, az ufónkkal az ürbe, ami most teljesen meg változtatta, minden eddigi tudásunkat, ami mit tudunk? Itt teccetek egy gicsit Április bolonjai vagyunk bolondozunk és semmi több, eleve meg boldogÖltek vagyunk? (Áril Ljacsink,nekem egy bicigli kéne, na valóban az itt ufo) Itt Sanyink,az Idő áll, de elmulnak a renyhe népek, és valóban az van! Ime a hellzet, ami csak nagyon röviden tudom ugy érinteni, hogy akinek van fénye (szikra -ember) az rögtön megérti -látja? Fita, nagyon érdekes val, mert az elektromosság pislogott, na most az egész környékünkön az utca lámpák nem világitottak, ami én közel mentem az kerti lámpához, és fel villan, ming ott mozogtam, és el illant! Az egész környékünkönk sötét volt, furcsa! Na én gondoltam rá,hogy az utcalámpákkal, gigantika villany áramot lehetnek spórolni,ami megint édeskés, mert a kecske (szereti a kést) torka eleve el lett meccve? Na pont...most az ufommal egy galaxist mozgattam az ür felé, ami cseng a telefon, 1/2 három, és felébrsztett,ami olyan valóság vala, hogy teljesen az, hogy össze vagyok köttetve az galaxisal, és ez hogy lehet hogy egy fa kin telefon cseng, és most mi lett?
5.: Na ezzel, most jobban megtudjuk vagy tudNUK, nincsak közel vagyunk, a nagy zárd számadás, ami nin olyan hogy pénz, se rossz se jó,hanem ami történik, magától érthető? Sóval egy univerz vagy galaxis, ha a népei renyhék herék lettek, akkor az az ürbe vettetik, ládd azér van hogy az angyalok vannak jó, meg nem jó, és most men az, hogy ki kerü felülre, IDEIG ÓRÁKIG? Sóval, a népeknek...ládd mikor a lélek?-kész, de a test erőtlen, már az altatás,itt szó szoros értelmében, al tata? ...töröltem, mert apuék becsengőztek, és most nagy ütü men, mert ... fita, azt is ide, hogy ha annyi hited? -van? -mnt egy mustármag, na az a FÉNYED, LÁDD a kis szikra veti mag (szem) vető? -mag vető, az az hogy most amint láthatNátó hogy az ufommal, galaxisokat -univerzeket mozgatok az ürbe? Fita, én itt?-ne ez ha egy ha juhusUK =KirályUKhUK, akkor kannibalisták vagyunk, és a go ser hus, (gősen föld, chosen) itt mese nincsk a növényevők husa még izletesebb, de a hus az hugysav, és nincs semmi ize, ami én is azt rágom, mert a családom, az a legolcsóbb meg kiadósabb, és a has tele? -és most.. itt mese nicns, az a halálos méreg! Na a Bestia az a kangörcs baszdüh hÖrrr... dög?
6.: Na nem ez az egész,ami itt mi is egy áldozat, nincsak a husunkat, szét tépheti akármellik husevő bestia dög? Ezt furcsának tartottam rögtön, hogy meg tudnak ölni, ami ki baxta össze ez az egész baxás -buzás kását? Nincsak a sejtjeink is egymást is falják? Mott itt a lények, hogy hogy jöhetett ez létre, ami fita, az amit Sanyink, ténleg az idő áll, ami monduk a fény, és az ténleg, csak van, és nem tudunk rólla semmit? Menj be, vagy ne menj be a fénybe? Itt akik most...fita, ez az, egyetek fényt, és itt irtó olyan... Na prószáljuk meg látni, hogy ha egy univerz vagy galaxis, most nem minden ember örök egy, az egésszel, akkor azok akik nem táplálkoznak fénnyel, ez nem az amit itt... hogy belénk verik a fa szuhukat, hanen, ez az...valhallod hogy minden olyan, hogy minden bennem van ugyan, de az az lenne... fita apuék most ujévre: maradj meg! -ez az jelenti, hogy ne hagyjuk el egymást, akik itt...ládd nekem ma is cseng a fülembe, hogy ha nem bánt senkit, ha beszéljen, de hogy olyan iemerős, na az lenne... nincsak az a fény, és ahogy mondom, hogy ha csak a szikra helle is, ott van a tüzhell? -sparhell, hol a nyul? Fita, most ami nagyon nehéz a réz ágyu...
99 oááá...