UFOzzuummm... miEeee... Magyar Ok, Ég föld föl épitők szépitők világ egyeteme galaxisok univerzek épitők szavunkra legyen, és örök uj legyen, de ne legyen, hipp hipp hipp... hopo egy légy, ne légy?
1.: 4/1. A KÉP? Április bolondja, felmászott a toronyba... mit látot, tot? Milyen nagy léhellett a gondol lát? Zitt vissza, ki a Tisza vizét issza, vágyik annak szive vissza, nincsak szanaszét daraböltek vertek bennünket, vagyunk? -aha mi is ufo-k vagyunik! Mi FényMamaAtyánk a Mennyekben, mi fénygyerekéid a mi szemeink mint egy szem, ÖRÖK KÖRÖK KEREK PEREC fényünk vagytok, mindörkké, másKÉP lehet? Trőha Pitu bátám, meghivott univerzek épitése, és olyan, ládd korongok, (lapos föld dek?) és valóban a fényben minden benne van, és mi benne, a szavunkra... itt nincs energia? Fita, ahol most vagyunk, ami minden az, hogy van szem-e látására, vagy nincs!? Tessék figyelni, a GÉPEINK, most nem monduk itt ez a fÖld Gömb Bözsike, hanem GALAXISOKAT SOKAT ... VÉGTELENEK EKE MOZGATUNK! Hogy milyen nagy az UR? -azaz ÜR, az is állandóan ürül! -és megtelik? Na itt az összes iratUK meg tudomáNUK, ami ha nem éppiTŐje vagy a te világod (Viládd ViláGod) akkor elmulsz? -mintha sose lettél volna, ami kimondottan az egyéntől függ! Hogy az anyag állandóan váttozik, az olyan értelemben hogy esetleg megtisztul, vagy megujjul ujjujujuujjj... Zitt a proszlárma, UJ EGET UJ FÖLDET TEREMTEK NEKTEK, olyan nincs! -Zitt az én gyötrelmem, hogy hogy lehetne a gyerkéinket, bele szeretni hogy UTAZZUUMMM...EGYÜTT, ami vagy le, fel, de mégis ugy van mindörökre, Szép virágszál száll nekem nyiltál, menek hozzád jó lovan vár (ufo) gondolát szárnyon suhan?
2.: Sóval, magyar magyar ok RULL szól az ének, Április 4 -ről, felszabaditónk hősi neveét, ami az nevet aki a végin nevet, ami olyan nincs, gondolát se, hogy téged valaki maga alláh temetetett, termtett (baxott) volna, sminra! -volna? -szédiessz... elszédültél s bedültél? -á négykéz láb, meg lettél áldva,te stahonvista vagy NÁ-TÓ,9 kis gólya leszállt a tóra tóra? - meghozta nekik gólya fsss... kóvályok a levegőbe... nátha, nem gémikus epedémikus gennyes hashértya gyuladásos... Nehéz munkával keresd a kenyered és fájdalommal szüld a gyümÖLtCSÖKet? -ész vagy halsz, hallsz, a gatyába Atám a gatám? Fita, mikor Attillánk bevonul ROM -ba, a pop a tallpátt csókolgatya, gatya? -nincs! VilágURnak szóléitja? -Sóval, azt eltüntetni hogy mik ki MOM, vagy mi ki MOe? -ha csak... ládd kell e adót = halál hálálkodni hála=halál adót fizetni a Császároknak, és ad meg nekik, ami az övék, és az Istennek? Fita, itt már a magyaROKnak okosabb... fita itt ITT NINCS ÉSZ, BARNA SZŐKE KISLÁNUK JEH HOVA MÉSZ? Jó kislánuk ülnek a toronba, arany coccourba... arra mennek a leGének arany sarKANtuba, lánok vagyok sépek vagytiok, a sépek az ágyba, a nem az ágyuk alláh? (nincsak az ács mester fia husa, nem volt?- kivánatos tost?) Fita, itt olyan, hogy szeme? -fénye?
3.:Gárdonyi Gézenguz tiltott könyve Mily nagy vagy te... Dna akik vallás ADÓK, az élen minden a vér láz-adók? Fitelem, nehéz munkával és fáradsággal keresd a kenyered, na azok a FA COPPOK ÉS VÉR SZIVÓK, s fiteljunk, ezt egy szem meg nem meg láthatja? (mit gondotoltok miért törölnek midnen ami magyar vak vak vak...Vak a botján mert MOé bota te buta aranynyaklánc vagy ólom álom elem ellem) Na amiről szó szól vala, azaz itt egy szó? -nem szól, és mégis kráka láva, azonnal a szemed szemet, szemetek? Fita, sázzor meg több...leirtam, hogy ugy 2 éves valák, és szembe néztem, ami azonnal legyek egyek? -ne legyek,azaz hess hess hess...most olyan, ládd most is ... hogy mindenütt ahol magyarOknak kéne lenni enni, mit? Én kimondottan zölsség gyümölzs evő vagyok, na apuék becsengőztek, ne mond? -RÁ jöttél? -tail? Ami most... nem tudtam ugy gondolkodni ahogy ezt... itt abuczara ultikaka gondol ládd gondol látt...CAK EGY olyan, ládd Saul rabbi, aki Pál fordülő düjj be baxdüh kangörcs, hogy ha nem eszed a juhus sushid meg nem iszod a vérét, az ÁTKOZOTT, na nem az? Fita, itt van az hogy MAGYAR (TÁLTOS) ÁTOK, és magyarOk emléke is TÜRÜHLENDŐ, S MAGVUK KIIRTANDÓ KI INNEN? Fita, olyan kibaxások sorozata, és most mégis lettek gyerekéink? -azt én nem tudom meg bocsáTani magamnak, és legalább... a sirásom fa som, de én senki sirját (JuhusUK a királyUK? -fita ha megették, fel támadhat 666...) nem ásom? -sőtt... Fita, apuék, most megkésve de ujévi kivánságunk, maradj meg!-minek, kinek? Mit kiván a magyar nem?- zzz... zetorrr...
99 oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/