Öregnándi4
2023.03.31
|
|
0 0
58857
|
0. kérdés: A P85-tel mi történt? Jópáréve nem voltam, de amikor igen, akkor kp befizetés-arányosnak láttam, az -- az egyébként igénybe nem vett -- ellátást. A K100 7 eFt-jával alapvetően -- főleg felszorozva a résztvevők várható létszámával -- az ellátás mennyisége a problémám. Még akkor is, ha kb két zsíroskenyéren kívül és semmit nem kérnék út közben. Pár sör elfogy, de ezt külön szöktam megvenni, ahol egyáltalán lehet. Ha leegyszerűsítjük: Végigmegyek a túranapon a túrán 0 forintért, meglesz a "fíling", annyi a veszteség, hogy nem kapok csodagulyást Tatán. Jelvényem van már vagy 15, olymindegy, hogy lesz-e eggyel több. [Valahogy mindig a TM és a MB költség és szolgáltatás-arányával vetek mindent össze. Az szerintem rendeben van) Egyszer már boríthatna egy szervező és közzétehetné a bevétel-költség adatait. Jópár szervező lenne, akinek még külön támogatást is küldenék, hogy jövőre kevesebb minusszal (értsd: önkéntes befizetés mellett) szervezzék meg túrát. Ezzel együtt idén még befizetek, feltéve, hogy nem maradok le a létszámkorlát miatt. Menjetek! N |
Előzmény: zimurgy (58852)
|
|