repcsepista Creative Commons License 2023.03.31 -1 0 54

UFOzzuummm... miEeee... Lógunk mint gyümölcs a fán, aztán potty...Fát a gyömölcséről,.gazt a gazárságéáról?
                 1.: 3/31. A KÉP? -Csoda de csudás álmom vala, ami itt minden Ere Detty növényi Oltározás, azaz az első embert, egy olyan mint a banánfa, egy banánból oltározták, amit Lilit nem tudták, miig Éva az azt az alma fából, és igy stobább a kertnek midnen NÖvénye, és állat tok, mindent növényekből oltáozták, kivéve a gazok-nyüvek minden nemét amik ma is hüllők? -és betegség okozók, és mindent ha beXusztak el le pusztititanak, hamis tanak taNUK tankuk? Fitellah mi magyarok? -itt csak az ÉdesAnyunk nyelve vezet, apunk pu hangja, és most...Fita láttam hogy teremtettünk nemes csak nincs torzulás és fájdalom és kinok kinkja, nincsak ami az első, hogy kinok kinja az egy gaz, aminek van ewő LUczik SZIK-KISZ PUSZIK A SIKERESEK, MEG AZ ÖRÖK GYŐZTES SEREGEK FÉRGEK PAUZUZZRÁLEREK...Fita, ezek magukat is égetik, és minden itt ami CON -CONBASZÓK BOSSOK, most is fssok? Fita itt van az BÜN TETŐ, meg az atajuk JANI -kinek csak xuka jérce lánya CHOÁKKÁ KÁKÁ KANKUK lehetsz, lehetsz, JN8:44! -azt bünteti kit szeret, tehát rád futott hinÁrUK, kuRÁK UK ZSÁKUT? Fita, ezzel, ezzel a látásommal, minden többet itt meg változott, nekünk jó lett jó lett jó lett... de a HINÁR HIÉNA MEG AZ ÖSSZES MÉREG KIGY KEVERÉKA FAJZATUK, A TÜZBE, Dde meg tudjuk őket, nincsak mi az IGAZSÁG? -HA NEM MAGYAR OK ÉGI TÜNEMÉNYTEK TÜNJ FEL MÁR AZ ÉG ÖVÉN...FÉNYÜNK, JÉZIM FÉNYEMBEN EGYEK VAGYUNK, TÜZZ TÜZZ TÜZZ...JAJ DE MESSZE A KANÁLIS...NINCSAK NIN VIZ S VIZIÓ? -MISSIÓ MISSELEIK $$ggükbe kanóc az ürbe,lövetik az ürGÉiket GÉMEK P$$$...
                2.: Most, mára amit ufőztan, tehát mi az hogy othoNUN?/ firta az ami mi vagyunk, mi örök fényÜNKben hogy nappal, na azok kapuk? Most itt ugy, hogy akik mit csinyaltam velük, az az hogy olyan akartam lenni mint ők, puszik? -szik? Nincsak a legksiebb félelem? MIért miből vannak a mérges gáz gazok? -most monduk van jó gaz? -és a létra a gazabb és a leg gazabBak? -miért az ürbe vágynak? -miért nem a fénybe? -Fita magyar RULL, menjbe a mennybe az fénybe, jó napot? -meg van! -van? Jó Isten Isten Isten... van nem jó is, jaja ha a gazokat beengedtük, most mi lett? Amit eszel -eszelsz az leszel? Fita,most tüzetesen, tehát egész éjjel, telitett fényembe valék, és tüzetesen, tehát itt az ami van, hogy a gazokat xexxel xexxől xexxel lett ellett... nem szabad gondolni se, NE ÖLJ GONDOLÁTBAN SEM,NE XEXXÖLJ, AMI MOST...te teremtenél mérged gaz hüllő küllő kigy0gyik (gyik a MOé bota, tebuta debuta? -debitta?) gazokat? Kérdem, itt akik a HALÁL HAT ALMA? -hol a hal állatotok, amik örök dögöltek, és mindig fel támadának, (fekete lukak balckmater baz hat lyuk uk?) azaz mindig van egy FIN GOST, CHOZEN GOSEN fÖLDÖNGETŐ? Fita a mára álmom, az ami az ő TEREMTŐ-LUK UK, KON KONOK KONUK KUNUKI SOK LÉTRA, GIGGG... A LEGJÁCCOBBAK BAKABB BAK? BAKÓ? GYILKOS KABABB BABABBB...
                3.. Nem tudom, nincsak ez az hogy sokat beszélsz, na most a legkisebb az hogy te nem beszéhetsz, az már gáz? -azaz annak a feltételezése hogy te kevesebb vagy,már gazárság, és a magyarok mindenhonnan, EGY KUPACOK UK? -OÁÁÁ... DE KUKACOK? (fiteled, azok a mi kukacunk vagy kakaCUK? -KUKA)Nincsak most ott zajlik a gazárok gáza... haragzom a töködre, mert ráfutott a kukorica tövire, na most addig ming lett gazURalom, most ezt a mi is UFO-k vagyunk!!! -bizon ciffráztam, és csak...fita itt az hogy egyéni kutat ás? -az!!! - tiszta Tisza vize de édes... vizet keresünk, találsz? Ha van magyar -magyar -ok Igazság, akkor meg kell látnNUN -k, mi is UFO-k vagyunk, az ufonkat? Fita az összes amit Ő ŐK teremtettek minket, nem mi magunk, és őket gig, most hogy DzsiDOM király ég és a föld ura? -nincs benne az összes ő ők általuk, akik a DR GOD DOG UK? Fiteljuk a kaja láncolat, és a királyok asztala vissza? Fita, te a NEVÉT -nedvét hUsát? -ÉT, ESZED ESZÜNK SÁRT? -Filetjunk, a testünk sár? -na most a süritett kipréselt (kigyójuk UK?) sár, a szaruk? Na most az iratokat, ami ládd a nap, mindenki szamara, és most ha én valamit látok látok lÁtok, átok srácok...itt van a Logan ran film, fsss... Teremjetek jógyümölcsöt -vagy ki vagy vágva... arról a fáról ne egyél?-él?
99 oááá...
...titok? -na meg tudták a magyarok, vége! -a jáccóbb Bak, kanka!
...https://www.coasttocoastam.com/
...https://fb.watch/jgyw34Rufg/
...https://mail.aol.com/webmail-std/en-us/suite
... a katona pajtim, és őt is... ládd miért nem engehetnek meg ...tudJUNK, vagy NUK? - érdeke$ $$$...

Előzmény: repcsepista (53)