repcsepista Creative Commons License 2023.03.31 -1 0 53

UFOzzuummm... miEeee... Lator létrák jáccobbnál jáccobBak a levegőbe lebernye, minek van támbaszva va va vááá...
                4.Kévézzuummm... kegyetlen és kemény álmom vala, ami irva van a BbLila iratokban is, hogy ezek semmi Istent -sem embert (képmását?)nem ismernek, még a a aaa... fog alma sincs! Itt? -csak akinek nem aminek? -világossága fény van, az az ember! Fita az ember a latinba (rom) is meg a görögbe, elektromosságot azaz fényt jelen, na most amiket utóbban, hogy... Zerintem, monduk ha nem is tudják olvasni a gondolatinkat, de ugy fényjlék a ti vilogosságotok, hogy az emberek lássák, és most itt a bibi? Fita, a magyarok azok örök élnek (az alkalommal?) és örök házasok-hazások, ami...fita most hallotam, itt a balfülemhez közel, ufff... vagy olyan, mikor a farkas egyet offf... Mott azt is, hogy az összes itti törtélnelMÜkbe, egyáltak, tehát az hogy hazás házasok? Na valóban a jáccóbBak létrája van, sitt BAK?-KABB... Nizzük amit Commenwelt UK? -zitt ami U? -most én az iratokból, ugy hogy ami itti... azaz az iratokkal van alláh támbasztva, fel? -az a só szaros értelemében, a halálból fel támasztások! -???... (itt a roncsok roncsolnak é láda csontok zörögnek) azaz fel támadás, feltámadási nap, az a fekete napUK? - na hogy pa lesz tinok, azaz kik azok, és monduk, ezentul hogy kiválasztottak, esetleg elváltak át váltottak -vertek? -s mondom, én az iratokat akarom ugy, hogy pont ott a pont, ahol a tampoNUK?
               5.: Zett mott... ami elmulik, ládd a Nap, az nincs, lement, de mégis csak az ami fénylik és fénye bennünk van,ugyis hogy még a melege, azaz emlékezete? Na kell hogy emLITsem, nincsak LIT? -de TILT? -Fiteljuk, a napnak fénye, de melege? -lenne a szeret tete tette, már amásik, ami Holt? (Hold) Amiről szó lenne, az monduk a Hor... na az agyam megint lassu, azt hiszem Thor? - filmekbe hogy az amit a magyarok, itt annak fog alma se, azaz nincs ebbe bene, ami ez egy ROBOT létesitmény, és itt a robotok, robotokat ölnek, magukba olvasztanak vasalnak minden ami vas, azaz a legjoban a Transformer filmekben élik ki magukat, amibe mi magyarok, valahogy vagy bele keveredtünk,vagy bele avatkoztunk volna? -smirna! -fsss... Amit akarnék hogy meg láthatNUK, na a mi fényünk, s most lehet hogy furán hangzik, de az Index HU... egy fénycsóva szóró lett!!! Ami van, hogy mi a fényünk, azaz az a tudatunk, ami maga a fény? -valami olyan, amitől itt, ládd félünk mint a tüztül? -Naptul? -na az lenne a magyarok igaza, gaz a tüzre? -vagy olaj? Zna ami történik, ládd ha a szeretteimmel mmm...álmodok, azok a fénybe vannak, és most a testünk?
               6.: Mott jönne az ami nehéz a réz ágyu? Na most lehozom ide a szeretteimet (ládd a két funk,fijUK?-juhukk? -meg akis unkánk) és most ...vagy itt akarom őket látni, itt ugy...hogy magyar -magyar OK, testvéreimet, és nincs!!! -fita csakmi tudjuk gondolni? Na nem hogy nincs, hanem monduk lehozom a feleségem, és sss... hogy hogy elveszik tőllem? - és világ kurvája lett? Zez az, hogy bérbe kivettem egy házat, (nem volt MOn?-minden az államé pártunk és kuromáNUK) azaz semmi de semmi nem az enyém, tehát oylan hogy te ugy gondolod, na most itt az a gondolátod nem lehet, hogy te vagy!? Igy, minden az Uré, és itt... fita ismét, ez az mikor a fekete korom fekete gomolyag eláraszt bennünket, és az az hogy többet, minden az Uré, tehát az hogy van magyar... Fita, menjetek vissza minden ami meg lett irva, itt most minden irás, kivéve azok az iratik, amikkel a magyarok rendelkeztek, ládd 1 irott emlékért, birtokokat adtak,és hova lettek azok az iratok, na most, ezen iratok is, na tupasz az hogy kik a magyarOK? Tróha, olyan hogy az ami Jézus látók család ok? Ogy jobban,ládd apu az felesÉged, aki ha kérdezed, miért akarsz férhez menni, mert gyereket akarok, na én potn az ellenkecske? Fita,amit a TUDAT ALATTI TUDAT, ELVONT VAGY NYOMOTT (PRESS) TUDAT, AZ AZ...amit láttam a feleségem mikor az itti testben elszőr láttam meg...leritam jó párszor, és most itt NINCS, azaz itt ugy vagyunk, hogy mégis a szüleink, kézenfogva vezetnek, ami nállam, deee... mindig velünk vannak!!! Fita, ezek egymást is ritkitó lázAdó robotok, s ha a korpa közzé keveredünk, a disz-NŐljaik, megesznek? Fita, az hogy az Index HU, na most az a Nap? -süss fel Nap, és most... fita a fénybe, örök minden készen, ami most gondolod? -Fita, itt az a fog alma sár, trágya! -fita, csak akkor gondokoznak ha mi trágyázzuk az agyukat (itt a piros ott... hooo... booo...) Fita, nemtudom ugy lerini, ahogy van, van?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (52)