repcsepista Creative Commons License 2023.03.30 -1 0 52

UFOzzuummm... miEeee... Lator létrák jáccobbnál jáccobBak a levegőbe lebernye, minden van támbaszva va va vááá...
                1.: 3/30. A KÉP? Sehol egy ember, ki ha kell halni (hallni) nem mer, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete, de sehol egy kégli, azaz azi Istennek, egy magyar gyereke, de anyu se apu azaz csak a pu? -Fin God $$$... pén -peng -ő? Zitt most csak az iratokról, na meg a magyarok bejövetele, ami a fényből jövünk, és a fénnyel, azaz amiKépen képpen a fény honanikban kank?- az itt van, mert csak fény -szellem emberek, meg árnyék lények vannak? Zitt akárhogy el van csépelve, nekünk magyarOknak NINCS HALÁL, ha lenne, akkor tudNUK és mimindent együtt gyia örök együtt eszelünk ki, eszünk és itt a termékünk, mi teremtettük volna, jaja itt...apuék, mi csináljuk a FA MEG KERETÜNKET? -KERTÜNKET? Kiskertemben jártam, rózsafákat láttam, el akarna hervadni, szabad locsolódni? Zna mot kitérek megint, hogy az iratok, na meg mondÁtok, azt mindenkinek kellene hallani meg véleményét mondani, mond Dani, szeretnél szerelmed vallami,mit akarsz szerelni? Julika ha bemenek a szobádba, villanáramot vezete a csicsádba, lesz is abból adó -vevő generátor, Julcsa ERMÜ lett a csicsádbul?
               2.: Az álmom nagyon meredek, és itt... ha te magyar vagy, nem lehet (szem) magod!!! -de emléked sss... Zitt mott figyelembe kell vennünk, hogy nagy mérkőzés lenne, ha a magyarnak lenne, lehetne ellene? Zitt ime a magyarok,testvéri közösÉg egek ügek mindenekhez mindenkihez hozzá állásunk: kezet nem emelsz senkire, kárt nem teszel senkibe, azaz ha ezt valóban te magyar madár vagy (fényufo) akkor most te vissza mehetsz oda,ami örök állapotos hellzetünkbe vagyunk, mert a mi világunkba vagyunk, és a vagyonunk NUN végtelen, sose nincs vége, de eleje? Jaja a Napunk közepin ázunk!!! Na mott... fita én meg te nem ismerünk halált, meg hogy mi a LATROK A LÉTRÁJUKON HIMBA HALIMBA HÁNYAT TOJTÁ AZ ÓLBA, na fita, kinek van jáccobb LÉTRÁJA ÉS LATORCÁIK? Ogy mik ezek, és hogy jöttek ezel létre látra és lét rá ra? Fita, hogy én kivel mivel azonositom magam, az előbb a magyar magyarok szülim sulim, nem SzulejmaNUK szultáNUK? Fita, itt csak a magyar magyar ok gyere kid értelmezése, ért magyar RULL? Vissza, mikor gyalog mentem a Napba, azaz volt egy zsinór- korlát, tehát mindig van, azaz az ember tudja hogy hol a határa, na meg korLátja? Ó Ő vezet, apunk hangja, nameg mama mmm... szeme fénye?
               3.: Mott...amit mondtam, hogy itt... az idó most vagy soha, szabad ok legyünk, nem hanem azok vagyunk, csak nyisd ki a szemed, és egy szem pillantás se, látod mi ki MO, vagy MÓé...csak latrok létra, minek van támbaszva? Ima a hellzet, hogy ha volt angyalok lázadása, és vanak lázAdó angyalok, akkor azok azok... Fita itt a BbLila iratok, meg az öszesolyan, ami megmondja az igazát? -ami ha vak vezeti a világtalant, azok ládd... fita vannak a jácöbb létrán a Latraik meg himringyóik, na itt Roni, az Idegen Alienek lovai, és az lenne usa... fita, itt azok, akik most az istállóikBak bakabbak, azok LU -LoVak? -csődörök himringyóik sánta kancáik vemhes keselyeik a sggibe teszel leszel tercelsz...Na itt az hogy Idegen gén, alienek, azok AI robotok? -lád MOé bota tebuta debuta? Tróha vannak a rabbszolga tartók, és a rabbszolgák géik, akik állandóan lázonganak? Fita, én akartam felvenni dolgozókat, és nekem kerek perec, nem dolgoznak, inkább éhen hallnak, mert fel fele? 100 Frntnak 50 a fele, azaz együtt, és meg osztozunk, tehát hogy ő nem nekem nem dolgozik, olyan nincs és inkább éhen hal! -Nincsak én mindenkit ember számba veszek, meg adok? -adok veszek herélek, és NŐ a hozomán? Na most... zitt olyan hogy te neked van hü örök hüe szuleid sulid, na meg örök hü hüe testvéreid, vida a szüleink is gyerekéink a testvéreink! Na most vagy eltününk el szállig, szá szá madárrr... vagy az a mi mi? -álmunk valóra lóra ufo fff...
99 oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (51)