repcsepista Creative Commons License 2023.03.30 -1 0 51

UFOzzuummm... miEeee... Majd ha az MO emberek értelme (UFO.k? -made in Hu? -Who?) ragyok minden ház ablakába lakába akkor? -mikor? -mikor Tina dalol áriá zzz... vagy árverezik p$$$...razia?
                4.: Kávézzuummm... Zöld levél, zöld levél, illatot hoz már a szél, illatot (tot) hoz már a szél? -tralla lalla lallalah... Ha elhagyod a bünt, szolgálsz az urnak? -na nincs bün, büne senkinek csak a Bün tetők-nek? -nek? -ez ugy, hogy fejétől büzlik a hal? Hogy pontosan miEeee... amit érezhettek, hogy ez a test, tlejesen nemcsak le vagyunk testelve, azaz a testünk 100 % ban, a föld anyagából van gyurva, de mi is NŐ -növények lennünk, ami szerintem, ládd a testünket nézhetjuk ugy, hogy egy... láda? (meleg ágy?) - fa láda? -látom az embereket mint fák, fak? Fita most csak annyit, hogy maga ennek a testnek az elviselése, én állandóan rohamos vagyok, meg őrölt? Na most tegnap apuék, itt mikor az apa meg fia egymásra lelnek, találnak, ahoz előbb nekünk, a fiuknak, teles egésszében meg kell tudnunk, na itt NUK? Szóval, apuék, miért nem ugy beszélsz...na most is figyelmeztetnek, ami mikor a testünk az egy eleve trágya, ezt apuék, ez nincs, és itt ez van? Hogy mi az értelem, az nemcsak egymást kell meg értenünk, pl.-rám mindenki mérges lesz, süket, mert addig kérdezem, mig nállam nem esik le, ládd itt is, nem vagyok semmi senki ellen, főleg ellensegge, és ha akarom tudni akarom tudni...na ezt ugy, hogy ezt magammal hoztam ugy, hogy mikkor ide beugrunk, beugratnak, akkor most ez a test, teljesen le testel, (fÖldel) nem emlékszünk semmire?
               5.: Na mi magyarok, mi nem a testünkkel érintkezünk, (fény) azaz össze ütődünk, mert a test az vak, és nem tud semmit, mit tudsz, itt csak magadról,és azt neked kell megtudni, hogy ki dugványozott? -na hogy lettél, apuék dugványoztak? (megterveztek?)Amit most is hizelgek, hogy OLYAN CSODA A FÉNYBE -VILÁGOKBA BE MENNI, és most az vagyunk Ere Detty, és az eredetri gének, na az most...tegnap a szegény lány?- magával vitt, 3 felnőtett,meg gyereket, és most a fiam, mert nincsennek szerető szülei nagyszülei és testvérei, a gyerekeknek ez borzalom, ami sose volt lesz?- és mi mi meg soha nem hagyjuk el egymást, és most mondom magyarok! Na hallgattak, mert most jóvé tettem, hogy a magyarok a (pcsába se) legalól vannak? Fita, most ez nekem, meg nekik temészestes, hogy a család az örök, és most az is igaz, hogy amit övön alóllal, a káróval, az meg ami azzal kapcsolátós apuék, az nincs! Nincsak hogy lenne csak kin, kinzás, és az Atajuk, azt szereti kit büntet? -másKÉP nem lehet, na látjátok, Jén az iratokat büngészem, na s akarom tudni, na apuék ami nektek nem kell tudni, hanem hinni vágyom én mindig,hinni éltem végégik, olyan nicns!!! -Az él létnek (Jézim és fényünk) soha nincs vége!
               6.: Most az hogy a magyarok azaz mi sose hagyjuk el egymást, az lenne az...amit a Jézus tanok tankok,vagy taNUK? Fita, most az hogy igenis, most azok akik olvasgattok, és most...fita, akármilyen sunyiló vagy szépen beszélek, az hogy NEKÜNK, MAGYAROKNAK NINCS HALÁL, AZ AZOKNÁL AKIK NEM GODOLKOZZNAK, LEHET AKÁRMILYEN ITTE FÖLDI NAGYSÁG, NEM GONDOLKOZIK, ($IK) és amit én, sohe nem men ki a fejemből eszem, pontosan szeretnék megtudni, hogy mi van? Na apuék, ládd engem, azért, mert engem nem érdekel más, mint hogy pontosan akarom tudni miEeee... (nincsak az meg bocsájthatlan bünÜK?-jaja nincs titok, csak görbét tojnak a tyukok többet?)Fita, itt irás közbe,na lehet hogy azért, ugy, hogy nem is veszem észre, ládd ahogy a mi is ufok vagyunk! -topikba,az ment a gyerekeinkkel 3 éves -17, és mindig ugy beszéltem, hogy nagy hangon, meg akik bedühödött... pedig csak akarom pontosan tudni (na itt rémálmom, te nem? -miért?) mert én nem tudok ugy gondolkodni, hogy én pontosan mindent, mindent, pontosan az ujom a fenkibe akarom dugni, de ha még az se? -boci boci tarka, se füle se farka, azért olyan marha? Fitelm, olyan hogy ellenség nincs!!! Na mott ezért megint... kezdve az idöcsémmel ami amit kivált benne, hrrr...ördög hörr ördög...rosszab vagy mint jitler meg stalink össze láncolva...Na fita,az ami ür, azt valami olyan, hogy egy (siva, ládd a sivatagiak?) bontó? -először visszahivónak hivtam, ha emlékeztek, de most...fita TUDÁS AZ A HATALOM, ÉS AZ IGAZÁSÁG (I AZ ANTENNA LÁD NAP S TEN -TAN, NA KELL LEGYEN I VAGY GAZ IGAZGATÓ?) HOGY EZZEL A TESTTEL, nincsak hogy a földtől el szakadjunk, na most ezt ugy kéne babrálnunk, hogy MI TÉNLEG LÁDD JÉZUSUNK, fita, ha Jeshus hus, és a zsidó? -jewish... na én csak kérdezem, nekik is van, származásu, lehetetlen, mert az iratok szerint is... büntelen? Fita, itt élet halál ütübe ütü ütü samu bika, jön már a bika látod, nem hanem fff...
99 oááá...
...titok? -nincs!!!

Előzmény: repcsepista (50)