Törölt nick Creative Commons License 2000.03.31 0 0 1065
slr

Nemi eltévelyedések lezárása végett...
Ha elmész egy óraboltba(szalonba) kérj egy 1999-es, és egy 2000-es Tissot katalógust. A 99-esben benne lesz a Titanium Seven (ami nekem is van), többféle változatban, jelző nélkül. A 2000-esben a Titanium Seven oldalon fogsz látni KÉT órát, KÉTFÉLE méretben ... A neten valszeg csak az újdonságokat teszik közszemlére, és a női változat tényleg új. Egyébként meg néztem egy boltban, az enyém nagyobb átmérőjű, mint az analóg Titaniumok, kb 3 mm-rel.

Prof (illetve akik értenek hozzá)

Mit tudtok mondani a Tissot zsebórákról (kb 40kHUF), milyen szerkezet, mennyire tartósak (a szerkezet alapján), milyen járásbiztosak, pontosak stb.

Ha valkit érdekelnek Fortis árak kérdezzen, ha Prof titkolózik.
Nemrég láttam a Fortis Pilot (PVD, a fekete Flieger, egyenes mutatókkal) modellhez van fekete fémszíj. Hááááát nagyon, nagyon jól néz ki.
Ja tényleg, ki tud valamit mondani a Lemania 5100 szerkezettel szerelt Fortis Cosmonaut órák pontosságáról, megbízhatóságáról. Mert - majdnem - mindegyik típus készül Valjoux 7750-el és Lemania-val is. A Lemania jóval drágább (több funkciója van), de pl. COSC csak a Valjoux modellekből létezik.