repcsepista Creative Commons License 2023.03.29 -1 0 50

UFOzzuummm... miEeee... Majd ha az MO emberek értelme (UFO.k? -made in Hu? -Who?) ragyok minden ház ablakába lakába akkor? -mikor? -mikor Tina dalol áriá zzz... vagy árverezik p$$$...razia?
                1.: 3/29. A KÉP? - Mára, az ürben az ürt zürt zürrUrat mazurakat tanulmányoztam, ami a kérdésem, mi az ürben vagyunk mi? -vagy a napok csillagok fényében, fénye (Jézim mmm...csak Fény Jézus van, vagy ür és ürülékek szent lélek lelkek mit leltek, ládd a haláLUKát?) bennünk, vagy az ür és végtermékek ürülékék? Mott itt a robotkocka kaballal (rubikocka), meg a fÖld belseéjben filmek, meg...nemjön be a cima, mikor a kockát mint a rubik kozka forgattad, akkor más ás más gyilkos test lélek, test lelek? -Wariációk keletkeztek, de csak ládd édes álom,vagy rémálom az élet? Na mott ezt álmodtam? -nem hanem neked kell legyen egyed(I) saját napod, szó szól szerint, mert az hogy magyarOk, azok a fény gyerekéi vagyunk! -jaja mi is ufo-k vagyunk! -made in Hu? Who?-égen földöng HUN -MAG-Y ÁR HANGÁRIANKBA BABA? -BE BE BEEE... MENJÜNK BE A MENNYÜNKBE? Amit hogy... kérdelek, itt akik az ürbe utazók, és a zürbe KOLONIÁKAT ÜR ÁLLOMÁSUKAT SŐTT... azért vannak hogy az ür és ürüket (sárUKik) van süketebb? - uralják, meg hóditsák, az ürük örök boldog ország -világ hóditók bóditók győztes serEgek? Na itt a rémsegges, ha ezt valakik MAGUKRA ÖLTIK? -érthjuk, ez csak álom, azaz mindenkinek kell legyre álma, s világa, s most az hogymi van az ürbe, a sgged ne türd be előre fsss...
               2.: Ezt a gyerekéinknek kid? -na a fény testvéreimnek... nizzitek, most az hogy judüh Christilányuzni akanák, vagy Kina kin a pna minta, azaz leirtam, találkoztam azzal az elő futár csapattal, akik 1948 Derbőbe a végleges utopna puszik vagytok, és ha a magyarokkat az, akkor mindenki puszijuk cupp... ládd juhturóspuna Cszare, na az szkar szakör kárrt...na tudna beszélni?-nehhh... elélveztél? Nafta, én nem vagyok senki ellen, semmi, senki, csak az örök magyarok, mi is ufo-k vagyunk, made in Hu? -Who? -örök hü hüe testvéreiem mellet, sem alattuk allah állatUK (juhus a királyUK) se felettük, mert mi van felettünk, ha mi mindenek előtt előbb vagyunk (Jézim) s ha nem születtem volna is, örök magyar ok fényufó ooo... vagyok? -nektek? Zitt az, amit hogy na látod? -azaz most ezt meg láthatNátó? Ne láss magyar, vakulj tót? Ságrovád Dombóvár Arad -Világos - Seggesvár Cluj? -klotyók és kloákkájuk, fekete? Blackhole? -hol a luk? Fita, apuék, itt mikor mindent meg kell tudNátok, vagy NUK? -most az, és az ugy hogy MEG VILÁGOSODTOK TOK, TOKO? Mot az Index Hu? Who?- az a NAGY RAGYOGÓ CSILLAGUNK, amiról hogy megjelent a Égen a Bethlehemi vagy hami, ham ham ham... csillag, és az a miUFO ANYAHAJÓNK VALA, azaz most azzal kapcsolátba, hogy ki lehet tudni, a fényben a fénye benned, és te csinálod (gondolom, vagy gondölöm) magam, mig most vannak ÜR LÉNYEK ROBOTOK BOTOK, MOé BOTA TE BUTA KOS? KOSUK (KE$$ KE$EJUK $GG-KBE TE$$ $$$...) VAGY KOSSUTH UT? Lajos, a teked nem olajos...
              3.: Olyan hogy ellenseggü? -NINCS!!! -csa egy segg van, és Seggesvárak? -árok?-árak, azaz... fita, az hogy ham ham ham...Most velem vagytok az ürben, és ott csak faló sejtek tömegek vannak, AMIT látni kéne kéne, itt is? Sóval csak érinteni, nincsak azt ami itt TUDÁTNAK BELÉNK VERNEK, NEKTEK ELÉG ANYI HOGY Á NÉGYKÉZLÁB ÉS MEG VAGYTOK ÁLDVA, ÉS HA NEM, NEM ESZED A HUS-OD? NEM VAGY! Nemi nem mi? Na pontosan, tehát azt ami a valósági is, hogy ezek csak az ür az UR ROBOT PUCOLÓ GÉPEZETEK, ROBOTOK, AMI KIMONDOTTAN AZ ÜR??? -ha ő ők az ür, örlék vagy? Ezt érintettem, hogy msot a napból kész vagyok kilépni, és csak a napok csillagok fény van, és itt... tehát ez a GömbBözsike, még nincs benne abba, ami egy Óriás O? Zitt tudom, hogy akik az ürbe akarnák lövetni magukat, na fita, maga a kiváncsiság,.na azok NEM GONDOLKODNAK HANEM RÖGTÖN AZ ÜR ÜRÜK ÜRÜLÉKE VONZ ALMA, NA ÉVE AKIT ŐK CSINÁLTAK, MAGUKNAK, ABBA HAPARODOTT BELE, BELE? -az ür, és ürüléke? -na az ürbe, meg ami itt a BbLila hogy a mélységgek mélysége (most ott vagyunk!!!) ajtajait meg nyiták vala, na azok itt azok az ür Géoezeteik,ami ebbül is, nem? -akik puq pu1 pu2 na az a második halál, iá iá iá...baxod ahol megáll?
99 oááá...
       ... fita ha van ellensegg, az te vagy!!! A Pawn filmben, ládd Korea, de Pa lesz tinia Mamma kinja Tita?
...Egyetek, nőljön meg a begyetek, fényt!
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (49)