repcsepista Creative Commons License 2023.03.29 -1 0 49

UFOzzuummm... miEeee... mi a gond? -ufo-zzz...kéne kéne? -mi az ufo?
                4.: Kávézzuummm... megy egy hirdetés, uj Jesus (fiteljunk, akik nem tudják elviselni, hogy a magyaroknak is van Jézusunk ((Jézim)) és a mi magyarok Jézusunk, nem halt meg, mert fény és ha van fények fénye, a mi Jézusunk, ((Jézim az, ládd a világosság világossÁga, s fények fénye, de mindenki az, akik Jézus él?) mondja, szeresd ellensGgedet, ami a magyar agy, rögtön, ha lenne biztositék kivágná? Fita,amit tanulok apuéktól, sfőleg az Égieink,nincs ellenség!!!-hanem mindent a fényufósok, vagy az árnyék-sedó ufósok csinálnak, ami mi az egész Örök TestvérisÉg közössÉgeink, együtt, azaz csak... valóban örökké örvendünk, és leirtam, hogy csilagokról csillagokra, ami kapuk, járunk és csak... ezt kóstold meg, ahhh... ennél jobb nincs! Fita, minden örök készen,és örök tök.-életes, tehát csak... kertÉSZkedünk? Fita, itt is a magyarOkban csak az van, ládd Sanyink, na minden roszban van jó, mert hoty nyithattam egy topikot, Márcicus Iduska, nélküled még a mennyország is vád deee...A mi is UFO-k vagyunk! -ba, gyerekes nyelven, amit én sem tudok, miért beszélek ugy, de nem gyülölködöm,hanem ha látom a szeretteimet, meg akarok dögleni és nem tudok seggit enni, még magamon $$$... Mária seggit!?
               5.: Menjünk vissza, tehát ez folyatása a mi is ufők vagyunk, és midig akartam hogy nekünk is fegyverünk,(verő fényünk!!!) az világosság fénye igazsága Jézim!!! Fita, azután hogy apai nagyapám, hogy neked először lenni meg enni kell fényt! Fita, az amit itt müvelünk, fita, nemcsak én, hanem az önvédelmünk aitomatikus, és had fejezzem be, hogy kirugtak minden iskolábul, végül a KGST minden országábbull? (no nem adtak utlevet!) Mutassatok egy országot, mert az velünk, itt!!! -na rögtön, mikor menek katonai pályára,és leatomozok mindent mindenkit,na a sötét oldalon lettem,amit többzör leirtam tam tan tank...Ez igy nézne ki, most az idöcsém nem beszél velem többet, na meg figyeljtek,nem meg irtam,hogy mindenem össze csomagolták,a hudomat kulámat és a kezembe adták, és ott, mikor 70be, apu szerezte utlevéllel, kijöttem, ami kackiás volt! Na fita, itt az van hogy én most, na irtam, hogy az ami ez a testünk, ez trgágya, na apuék,jót becsengőztek (fita ha fény testünk van mint a magyarOk Jézim???) ami nekik...de ők mindent tudnak, (fita az van,most én egy elő őrs, de ti is akik... őrség?-vagy ürrség) és most tegnap, neked nektek is mindent meg kell tudnóta, éjfél óta? -szól a nóta? Ébrrccka...
                6.: Na most hogy mi a jelzet, azt is bele akarom préselni (press) ,és most...fita, van egy olyan erő, ami most...nincsak lenne mindenőnknek töró pontunk, át pengetés pengőznek? -ládd Saul rabbikájukat, ami megint, én a BbLia iratokról beszélek, (na amagyarok benne vagyunk, nyakig a sárUKba) hogy miEeee... ha csak zÖldséggük vagyunk, annyi? Tróha most ami történik, na mindenki akit meg tudtak törni, át pengetni azok ládd Saul rabbikájuk, és most, fita, egy olyan mint a vasZubbon -abroncs a fejemen, nicsak most elkeztem ha nem eszed? -JéshusUk husát, nem iszod a vérét, na én nem...ládd láda nekik is, áldott, felcsináltak leszel eszel? Ez igy néz ki mint olyan magyar tesómmal,aki áttudtak pengetni, megtörték, ha lenne Isten, akkor lenne? -Fita, ezt azonnal azok akik ládd... ez az őrült falusi gyerek, ténleg a porba fingik fin ugor meg ugorka fin god? Na fita,én mindig tudtam,hogy az élet az örök,és azok FEL HUZNAK, (kruczifa) ládd mi megyünk a FENSIKUNK SIKONGÓZUNK A BOROTBA ÉLÉN PUCCOS SGGÜNNKEL? Na fida,nekem az!!! -mert én a fiaim,mit tudz adni, ládd nekem kellen lenni a Dollár popa, fiteljal nem az van???
              6a a aaa... Na az hogy nekünk fényufó -k kank van, ha csak egy is, mindenkinek mint a lunak van egy, (fiteljal a fény az egy olyan csoda valami,aki nem látja nem isfogja) ládd a durung...fita, most a hirekbe, hogy itt van nagy Alien anyahajó, na mot, fita, remélem tM tesónk, ládd az amit berakott, és részletesen nem tudom leirni, de most március 15előtt, átmentem egy angyali bollgóra, és ... na most, nekem onnan jön az hogy tünj le, vagy tünj fel már az Ég övén, na most márRA... Amiket irtam, hogy van egy...fita, a fény számit, és mot irtam, hogy van egy tábor tüzünk, (fita mindenőnken van napja!!! -saját világa viágossága ága Világ fa?) és világit? Na most az hogy...ládd...itt a gyekéinknek, a két fiam, 16 éves koruktul éjjel nappal dolgoznak, s miért, ládd én ha hagynak hogy barátkozzak, nem hagynak ma se, és gig gazok? Na most... tudok mondani számokat is, és most az amit ami magyarország alul irásos,tehát le van irva, az azt jelenti, hogy az emlékünk is kiirtandó népek, modnhatni, ha van népek népe, akkor az mi (mág-y ár, hangárok, de az árokba? -három kavics) vagyunk, és mi is ufok vagyunk!!! Zna nagy ütkzözet vala, mert most megint végleg...nincsak nem hallgattam volna el,hanem nem értek a francos ezekhez, és most a feleségem, te olyan hülye vagy, ugyis törölnek azonnal, és most a buzzinescomputerát is haza vágják!
                6 b bbb...Zna ami van, most a Dunántulon, ezt ugy vegyétek egyétek, hogy az olyan, hogy arany vörös, és minduk a fehér arany mezőben (fita ugy a zöld is mama) van, mert nagyon sokan olvassák, és most Bécs alól, Pozsony, meg ami sürün lakott magyar volt területek, na azok ebbe a fehér-piros, na az a szin, amit néha lehet látni, világit, anyag fényben vannak, Napfény! Na ott...ládd akik ezt...csináljuk, azok ládd mint a Betlehmi csillag, csillognak, ami ténleg egy nagy Adónk? -mit árulunk? Most a Duna alföldi oldala, mintha el vágták volna, és itt megint, ládd ha nem is háromfele, de ketté vagyunk vágva, és itt van, NEM LEHET ELLENSÉG HA GONDOLKOZOL? -ÖL,NEM HA VAN ELLENÉSÉGG ELEVE...Fita, amit ki akarok emelni, SZERESD AZ ELLENSEGGED, AMI NINCS!!! Na ezt most nem forszarozom, hanem ami számit, itt Pita bátám, ne az anyaggal törődjél, hanem a tesvéreinkkel, ami fita, nagyon olyak estem pestem sggmre,nem a pofámra?- mer én jobb vagyok mint apu, és én az én szeretettemel mell,nincs olyan ha a vérem (de fény van benne, akkor nem) nekem jön? Fita, itt amit értcsük meg csök? Fita, csak a pcsök, na most ez az, hogy még növények sem vagyunk, hanem valami olyan mázga, amivel mászkálni nem, hanem márgálni, kenjünk be mindent sárral? Na van fegyver, de csak önvédelemre, ez a BbIila pinkó irók, ládd a Frigy láda, azaz az Art of cabinette, na azt is megközeLITem, hogy ogy dolgik, Dolgozik? Dolgozó (robot MOé bota tebuta) elég a porból, jöjj velünk, hi a friss tavaszi szél...Te elmennél a munka temetésére? -nincsak mi a Nő a nőből, nincs mi az ami nő? -kis Jancsi? János próféte lett...pro pro rotty... potty?
99 öááá...
...titok? -az az igazi fekete sgg lukUK, blacmeter, de mi általunk? -fita, mindent mi csinálunk, steiNUK UK, és mindent te nem gondolkodhacc... te csak piszkafa fak esetleg, na meg ham ham ham...Fita,hallom, jajj Istene, mert megint... na most azokat, akiket minket bazugáznak, nagyon meg ritkitottuk... ne bántsd a magyart!!! Tallpra, vagy farta!

Előzmény: repcsepista (48)