UFOzzuummm... miEeee... mi a gond? -ufo-zzz...kéne kéne? -mi az ufo?
1.: 3/28. A KÉP? Minden ami van, bennünk van, de a napok csillagok fényestől? Ime a kép, van ismét egy Hungár -hangárunk a Körpatkómedencénk közepin ázunk, és bázisaink (portya)világ vallag szarta? Na akik ufó-t, olyan mint a fót, cikzának az égen, akarnak látni ni ni ni... hogy hogy lehet látni, azoknak van szemük, saját szemükkel lehet látni, csak ki kell nyitni? Fita, a gondolod-od odud? -akkor az midnennek előtt van, és az te vagyol, nem akik minden energiád mit (meat) ád, leszopnak nem a sárga földig deg, hanem most az ür egyik platóján, vagyunk, s gondolod? NEM! CSAK NEMI ÉLET? NEM MI? Kérdem a napok -csillagok csillognak az égen, vagy korom sötétség, nincs olyan? Mott én ugy vagyok jó vagy nem jó kersztény, hogy mindenem az Urnak adóm, minden az övé övék, az Ó szövetkezetek és ujabb...na meg MOé-k bota, tebuta,hol a nagy lábbuja? Te többet nem vagy, azaz tre neked többet nincs maga dragondod, mert Ő ŐK felruháznak táplálnak, Ő ŐK rád gondod hangod?- visel, mi ke még , apu kasza, kasza kő? Na most az iratokat, és olvasom meg értelmezem MAGYAR RULL!!! Mi is ufo-k vagyunk, és most...szá szá madár? Na igyekeztem meg igyekezek hogy amit én látok, gondolok meg ki olvasok a szent iratokból, ami teljesen egyet értek, kutassatok zörgessetek, pucoljatok meg meg ki minden ószlagot, kirakatott, azaz tanulmányozzÁtok mnden szetn iratokat, vagy ira -sirat ok?
2.: A a aaa...hogy a nap az égen, ugy most az amit... fita, amit mi csinálunk, a mi Égeink ufo-ink, (Tulrull Turull Madarank csésze aljaink, repcséink stbb... nincs tbccc...) aka akka kakaratunk, ami egyet értünk, vagy olyan hogy értelem, azaz gondolkóDom és az elemi szinteken (elmélkedem) kezdődik mindenem, nem? Nem, Ő ŐK teremtettek minket, nem mi magunk, ami tegnap apuék, pont ott a pont ahol hol a ponty, na az a sgg lukuk,bagoy a sggibe szagolj? Fiteljal apuékkal az Égienikkel mnt a villámlások, és hogy az hogy Ő ŐK teremtettek ma is bennünket, az pont nem orditva forditva, hanem olyan hogy valaki a magyarokat, megsüketiti -vakitá olyan nincs, sose volt lesss...Na mot, azzal hogy AZ A BESZÉD, hogy meg téritenek széditenek, ládd az lenne a semmi, és akik semmiták, azok semmi, mi semmik vagyunk, minden leszünk, eszünk, am most azt ami az a PLATÓLYUK UK? Nincsak Plátó? Na kell hogy legyen egy alap, és az mi? -a mi allah punk, vagy allah pu puk bazhat 666... NUK UK? Jön a dicső$$GGG... gondolod? -gon dol od? -népük???- millióival, ami azok a gének, ami örök jövevének?
3.: Zitt Atilla Isten nyila, kardja, hogy mi az a fekett korom por hömpöjök -gomolyog? -na az erősebb szebb joga, hogy a gyengébbeket hasznositja? -a bátor féffiak mind kihaltak, kezdve azzal a magyar agyarral, akit örök példaKÉP, kruczifáznak ma is? (te érted a dumájukat?) Mott ha azt várjuk, hogy megjött a királyuk királya, na az lenne a másoDIK halál? Na mott, magyarországok -mennyországok az örök naPUNK, naPUK NUK UK? -na fita, most ha azt mondom, jön a Dzsidom kiráyUK DaviDUK UK világ? -vallaguk ur alma trona ég és a föld ura, ezt most ugy veszik, hogy te nem fekszel, eszel juhusUk sushit sitt? -és nem iszod a vérit? NEM! -NEM AKAROM DE HA MÉGIS A TORKONBA VERIK, ládd nem az ami a szádból kjött, róka, hanem amit belénk vernek? Na fita, hogy még itt vagyok, azt köszönöm zépen zápon,a magyar nép nap köz társaságUNK? Szóval, tegnap este, hogy neked nekem nek kell tudnunk vagy NUK, vissza, hogy ha mered a szád... tátogatni atoMOzni fogunk, ami most... na hogy nem kell tudnunk csak annyi, hogy ne a kislábuját kapd kabbe meg szopogatod, bekaptad nyemec, hanem a nagylábujjUKat (DÁKÓ) de kat, ne harapd meg? Krati, kin a pricsi...
99 oááá...
...titok? - a világnak sose vége, de a vég belüüknek? -vége?
...https://www.coasttocoastam.com/
...mi felettünk?- ja meg alattunk, mi van?