repcsepista Creative Commons License 2023.03.28 -1 0 47

Ma ünnepnap van mámma, mikor nem, ha nincs nap, de egy szem sss...
             1.: Hogy az UFO-k? -madein Hu? Who? -összeölelkőzött az ingyen energia, s kérdem mi az ami nem inygyen van, a nap alatt? Röviden, szerintem mindent forintos sorrendbe kéne ugy összerakni, hogy senkinek soha többet, nem kell dolgozni, amit most ha figyelitek, ez egy robot kezdemennyezés lenne, ha lenne?
             2.: Itt a c2c -on, előtt volt az Open minds,és most is az kellen, hogy akik tupasz ládd, én örömöm lelem benne, hogy többet senkinek ingyen, ne kelljen dolgozni robotolni? Zitt trillió olyan pettentolás van, amikról neked nekem nem kell tudni?
             3.: Most megint felvettem a District 9 filmet, és hogy mi az ami a hajtó erőlyuk, szerintem amit viz, az hidroGÉN,a vér ami hugysava, de a vizelet, lug? -na most amit szent lélek, az a fény! Mikor Horváth István Hidrogén carburátora, ládd hogy kell át menet, na most az ma is a legjobb megoldás lenne, ládd nemrég itt volt a hidroGÉNes bácsink, mig most hogy ez egy...ha van le fel, most a legajjára elérkeztünk, és most jönnek vissza, az ufósaink,és én ugy,amit az iratokba,hogy itt vagyok rotyogok hustestben vérben, és ime, hogy ténleg robot alapuk, vagyunk...
             4.: Power in the blood (szent gral) na meg hol a velő, és itt mese nincs, üzemanyaguk vagyunk meg alkatrész érlelők, na meg ki tudja, hogy miért kell nekünk, szenvedni? Amit ki lehet venni a District 9 filmbe, hogy vérből, na most nem mindegy, hogy milyen vér, vér csoport? -szerintem... Na mi magyarok UFO-k, made in Hu? -Who,mi fénnyel fényből a (MO) mennyekből ami most mi bennünk, most is az tüzel?
szi-viszlát!

Előzmény: repcsepista (36)