UFOzzuummm... miEeee... valótlanság, megvalósitható? -lehetetlenség, lehetsÉges?
4.: Kávézzuummm... Leesett a pap az ágyról twist... Na az hogy a gének eredete, és itt... az olyan hogy sejt szaporulat meg osztódás, hogy ha most van a NŐ -nem, nem? - és annak van a porzója, az lenne a férfi, de Sanyink, ha férfi vagy legy férfi? Ez az hogy az hogy Ádám, előbb önporzó vala, és most ha egy Alfa fa? -és az hogy az oldalbordályából csináltak, egy nőt? Most magyar füllel fülelsz, mert az az hogy van egy NŐ, mondom, az a része igaz, hogy egy NŐ-vényból, itt sejt combinállással, létre hoztak egy olyan növényt, ládd ha a husod kivánatos, vagy kivántatod,az oi oi oi ...ennivaló, etyele petyele először? -azaz ha enni való vagy, akor most zaporozsje? Mott akár hogy akanák azt hogy te egy tuskó csak, MOé bota te buta, ezt ugy hogy csak fények vannak, mindent a fény ufo -sok sokk csinálunk!!! -ás a sedók, árnyék lények, ami mindennek mindeneneknem ami itt? -történik, vagy mi mi ki MO? -vagy ki mi ki Moé? Fiteljal, ha valakit gondolátban is megbántottam, 1001 bocs na meg apu hogy megy be, az a nagy medve, a sggit ne vedd be, az oroszjányok ...fita a ukránok is azok, barlangjába? (ninsak a Gazárok kiréályok, azaz a feje, ma na na na...Fita, ládd most vissza pelsztinia, azaz megszüntetik magUkát,azért vissza Ukrajnát? -ami várjunk még egy gicsit...
5.: Fita, ha a fa feláll, az ész megáll, tehát mi akik fényufósok vagyunk, és made in Hungary ria ria riaDalom, na mert nem tudom hogy fogom ugy, a kormány botot,aha, nekünk saját botunk van, hol vagy Botond? Nem tidom most tovább, de az ami a SZÜZ MAMA, ÉS MADONNA A GYEREKÉVEL, azaz csak az van, és az az...hogy itt nincs sem az a nő, aki kimenő, meg férfi, hanem olyan ládd a fa?- önporzó? -jaja, csak az övön aluli Luli? -fita Luczi ferrum? -na ezek még AI pac pac pac...se, és azért nekünk olyan fura, mint Luli luka? -pu? Fita, mi előőrsök vagyunk, és az a rajunk, akik legközelebb vannak hozzánk, azok is mi vagyunk, mi is ufo-k, most made in Hungari meg Ria! Na okvetlen tartsátok meg,én nem tudom hogy, mrert a közvetlen családom, a megélhetés fontosabb, ami igaz! -nemigaz? Zna ezt, ami van, az te nem tudhatod meg soha? Dna most...fiteljal mi történt 2023 Márcica 15. -ami mégis van valami jó, mert nekem az Örök Márcicuska Ifjuság, ifjuság...na ők még tudták azt, amit ma már...nincsak nekünk nincs halál, és ez végzetes meg rémületes ami sose volt lesss... akik a halált fel találták, azaz ADÓ=HALÁL!!! -fita, most akik..fita, most körbevagyok véve, vvv...eztugy ahogy Svedenborgunk leirta, hogy rögtön azonnal mindenki a szelleme villog, vagy vicsorog? -Fiteljal, az az illető csinálja, ládd mindent ami ellenseggeskedés, s az idöcsém hrrr hörrr hrrr... ördög, te látod? -na az meg minden belőled vagy, vagy beléd vertek, (szószerint á négkéz lább,azUr megáldott vagy? -iá iá iá...ba ahol megáll) ládd a God duk, azt szereti ki veri, te eltudod KÉP ...hogy a fia kinzása, na meg husa coffolása abárdolása gyönyört okos neki, és mi vagyunk akik ...ládd van Jewis Jesus, mi zsidóknak nevezzök őket, ami nem csuffság hanem ma is ők a MOé törvény meg testesitői és egyétek meg, na mi az? Ez hogy tudnak védekezni, nagyon jó, de mi is? Tedd csak az ujjatok...vooo...
6.: Fiteljatok, hogy a növények mit tudnak meg éreznek, de ezek akiket most...zitt megint,hogy látom a testem, a fizikakit, de én nem az vagyok,hanem betegséggek? Zna hogy direkt ...MO az magyar országok mennyországokba fel egenyest és itt is, ládd akik ez olyan ismerős, meg had hada hida beszéljen, na én szeretem az iraTokát is, meg HUN _GOD? Fita, az ami a szüzanya, meg madonna, az az hogy a sejtek ...ládd az hogy fa a fia, és szüzz...(büntelen, mint egy ma született bárányuk, vagy malacuk cönya cönya cinya röfff... az hogy hogy ez az!!! Na mott...olyan fagy -hidegség vett erőtt rajtam, hogy jól esett ha tudtam volna a fogam kocoktatni vaccogtatni már két paplan van rajtam, most felvettem a harmadikat, és még mindig vaccogok ...na nem merek, na vissza akartam volna menni, ami mikor azt az érzés, hogy xexölni akarsz, a kangörcs baszdüh elkapott, na az az alsó, öv allati állati ösztönünk,és azt kellene meg tanulnuk teljesen ki meg bakapcsolni, ha nőre ugy nélzel hogy ho ho hooo...ami nállam, én azért mentem bele a gyerekgyártásba,mert ténleg ITT IS AZT AKROM,hogy egy az egy kapcsolát a MI FÉNYES ÉGI TULRULL TURUL MADARAINKKAL, és csak az lehet!!!
6a a aaa...Mott vicca, hogy márc 15 előtt, hogy van egy nagy grundónk, a Körpatkómedence közepin áziunk, (csak a fényünk van, és az minden!!!) és egy tündérek világa?-ami egy nagy Durung, na pontosan az ami tM-tesónk,betett, és itt fida, mert mondtam hogy mi a fene, megint ott van? Na nagyon jó hogy nem törÖltetek,mert ha te nem vagy velem, sem én sem az Égieink nem tudunk tenni??? -semmit érted, érted? Mária seggit? N mott, már be villogtam, hogy behatoltam abba a a aaa...fita, itt nem egy, hanem sok sok sokk...ládd ha nem lenne helletek, akkor csinálok, de olyan nincs, vagy te csinálod, vagy le vagy csinálva? Nacca..vicca hogy ha támadnak, nekem jogom van mindehova be menni bimin? - Fita, mert ezek át bossnak mindenkit, ha tudnak? Mott...na ha megint támadtok, most az ami előszőr, a mieinkkel, hogy behatoltunk, ezek zerint több fiókáik dimeSiZioNUK van, na most akkor, olyan mint a sodronyok, fekete fellegek, teját trillió fekete olyan mnt a korompor, és most lássuk, na akik nekem jöttek, az...annak a vezérfülkéje... kikapcsolt?- most teljese volt az hogy olyan fekete okádékba kerültem, de csak azok ...na most maradtak meg azok, akik nem támadtak, de köröztek, és három olyan mint a KORONG, jajja amit látunk, és most nagyrészük,ládd itt az a kü, ha neki mentek, mi lett? -na mott nem tudom mi kell nekik, mi az apu kasza kü? -Fita...hogy a testemre is hatott, hogy magnes elektromásságok, nem vita, és most lehuztak ..vagy monduk ...csak puk, leestem estem pestem az ágyról, meg se mertem mukkani, mert ha az asszonom mmm..felébred, de felbredt,csak leestem az ágyról twist... de reggel már nem emlékezett, csak földrengés volt? - én nem emlékszek deee...
99 oááá...
...titok? -azt ha megtudNUK? -ami fényt bele a belibe?- nem hanem mi ki MO?