UFOzzuummm... miEeee... valótlanság, megvalósitható? -lehetetlenség, lehetsÉges?
1.: 3/27. A KÉP? Minden a KÉP -pell, képzelet lett, képzeljétel el, mit? -a semmit? -lehet sejt elem? -sejtem? -na az!!! Ezt nagyon sokzor álmodtam, ami tegnap este, ha van lejebb, lejeebb lehetne, itt le menni (kilépünk a napból fényból, nem a fényből hanem munka ruha de rühe?) az magyar értelemben ásni, magunkat? Na én látó vagyok, és van szemem, és szemembe könnyel Golgotán, láttalak lak egy záp napon, jött meg a folyásom, bedagadt mnd a két tojásom... folyás és ás és ásd el magad, magzatoszt miatt lettél magzatod ham ham ham ...Ime a dörgés, hogy vannak akik a kaja lánc tetetején bün tető? -bün tetők? Most mondja a feleségem, hogy földrengés volt, azaz leestem estem pestem az ágyról, ami olyan... na az hogy VAN LEJJEBB LEJEEBB Á$$ATOK Á$$UNK (LÁ$$UNK VAGY LÁTHAT 666666... NUK???- MILYÉRT ÉRT, KELL A FEGYVER, ÉS ÉS EGETFÖLDED DE AD UJ F0LD S ÉG?-NAP?- ROBBASZTÓ DOOMDSDAY GÉPEZETÜK, NEKIK, GIG GAZOK?) LEJEBB... az csak az ürben, lehetsegged Mária seggit? - és az ürben jó nekünk? Előre fröcskÖlöm, amit most is én AKAROM TUDNI MIT? MINDENT!!!... és itt ez a sejt elem? -ha meg tudtad, ennek (szaratás) nem neked? - vége van!!! -minek?
2.: Ha vannak ténleg ... előbb, én csak a magyar testvéreIMhez tartozom, kizárt dolog, ládd... Megbünhődte de mi az? -mama mi a bününk, vagy büntetők ők és gig gazok? Fita, mi övön felül, fény lényeg mi a lényeg, hogy láss, és ahoz nyisd ki a szemed magja máglya mág-y ár?- tehát fény testvérek vagyunk, mig akik övÖn aluli LUlik kill? -azok árnyék lényeg, és árnyék székek, csitt csatt padalat, biró szarik szék alatt...tehát itt abzullu gondol lát gátlás (vak ok,vezethetik a világtalan ok, je hova meddig?) ha ők nem mehetnek be a fénybe, azaz más nincs, akkor senki $$$... $ekiilla, az anya farkas ...AcHilla... eszembe jutott, hogy save, ami nemfeltétlen, de itt itt vanak azok, és csak azok vannak itt, akik gátLOik, azaz ládd az evanGÉlium ufff... négy Lova sah has a ló, de lu fa, gyia,mig van akit lová -lóvé tudnak tenni, mig egy lu fa, aztán mi lett? Senkise tudja, ha valaki mégis az meg nem mondhatja? Na fita, itt amit áthoztam magammal TUDNI AKAROM TUDNI AKAROM TUDNI...NA EZT EGY PINALATRA NEM FELEDTEM, ÉS AZÉRT JÖTTEM, HOGY AIKET IDE A FARKUKKAL FARKALL OK CSAK, KUK KUKT KUKTA, na akik a tüzet? -Prométheus lehozta az égból, ha láttátok a Prometheus filmet, az az!!!
3.: Itt a mi gyere-kéink, azok testvéreink, és csak ebbe a a aaa...Kérdelek, miért tiltottak ki minden KGST oskulájukbu? -na mott miinden közösÉgekbu? (fiteled, apuék, tegedsehol nem fogadnak be, igaz!?-fit akik ezt lehetővé tő, ti az nélkül higy tudNÁTÓ, ballató?) Fita, AKIK A GYEREKÉINK, AZOK IGAZIBU NEM ÖVÖN ALLUL LUIK? Tróha ami van, engem tartottak e legalkamasabbnak, hogy megtörjem a jeget, emlékeztek, a két fiam után hasitottam a Tejuton, amikor itt a földgömBÖZSKE (hihagytam, a körpatkó medencénkbe és be volt fagyva, és halak (hal-UK) voltunk stbbb...) zzuummm... fita GONDOL LÁT ...azaz ha egy szikra (elktromos magnes) fény részecskék vagy szecskaja van benned, minden rögtön ami fény fénnyel fénytnyel fény nyelt, azaz csa helle, te tudod, lád a kis felesÉgem, gondolátba mindig egyek egyek? -fit midennap, csoda ételekkel traktál bennünkat, na a nektár feleős az én vagyok, s most is amivel kezdjük, qunkvatt, pci mint a narancsok, (na zöld levelek, spinőt) ládd fress zeller, murok, ez oroszul van, ládd az orszok is magyarok voltak, meg ez az egész földöng vala? -mikor? -mikor Tina dalol, s tudna beszélni? Zna most egy ket ha kicsi alma, meg két narancs, és monlé, friss, és össze a juszolóba? -ne hogy jewuska, mert ezek, ládd ha megtudhattad stad a titkodat, (fita mnident mi csinálunk, na festünk a falra kenőcs,hogy taknyuk nyálukhuduk sár?) ki mi vagy, mi ki MO, magyarok, sorjába...fita csak arra men ez az egéz játék unk, vagy játékuk kuk kukta, mi van a lerükbe, ne tud meg soha soha napján vásárnap, jött meg a folyásom...Fita, ha megtudtuk tud NUK, hogy miért minek titKULódnak, mi lenne? -semmi, szecska, szó? -kubaccka? Fida, azt a gondol látod, AKAROM TUDNI AKAROM TUDNI AKAROM...DE AZ NEM ELÉG, HOGY AZT HISZED HOGY NINCS TÖBB, CSAK AMI A LÁBAD KÖZT BIZSEREG NA MEG BÖRZSIKÉJUK? - BBB....ANAL JUK VAGY LU (JUH) LIKA HA BEMENEK A SZOBÁDBA... ... Fita, ha ezt ténleg valakik létre? -hozták, azt most...na azokat a NÉPEK KÉRDŐRE VONHATNUK NUK, de minden, ha többet nincsennek akik csak csennek?
Fita, lelöktek az ágyrul... szóval, most igazi (conbat) csata patábang, lu fa vagy durungja...Siró picha rántotta, meg sütötték lerbe, lábosba...
99... oááééé...
...https://www.coasttocoastam.com/