Herceg Creative Commons License 2000.03.31 0 0 54
Sziasztok,

kezdjuk kiismerni egymástMorellával. Éjszakánként egyre kevesebbszer kiabál, valószínűleg azért, meg visszatértünk arra, amit el akartunk hagyni, hogy későn is még egyszer kap enni. A napi ötszöri kajáról próbáltunk visszaállni négyszerre, nagyobb adagokkal, viszont akkor hajnaltólnyafogott már, gondoltuk éhes lehet, hát kap egy ötödiket is, és most úgy tűnik, nyugodtanvan éjjel.
Ami kicsit gáz, hogy sokszor próbálja elkapni a lábunkat, és bizony fáj, ha megharap, még ha csak játékból is. Ilyenkor mondjuk neki, hogy nem, meg azt is próbálgatjuk, hogy ha valami olyat rág, amit nem kellene, akkor kap valami olyan játékot, amit viszont rághat. Ez utóbbi bejönni látszik, a lábharapdálást viszont továbbrais nagyon szereti. Sokat játszunk vele, egész erős különben, néha már nehéz töle elvenni a paucsot, ha egyszer ráharapott...
Hihetetlen tempóban nő különben, lassantúllépjük a napi 1 konzerves átlagot és emelett még gyümölcsöt is eszik.
A szobtisztaság témában nagyon furcsán viselkedik: valahogy úgy, hogy amikor kedve van, akkor pontosan odamegy, ahovákellene, amikor viszont nincs, akkor nem. Még potosabban: mintha éjszaka elfelejtenéaszobatisztaságot,napközben már úgy-ahogy megy.
Elkezdtük pórázra szoktatni, naponta sétálunk már többször a körfolyosón (utcára az oltások hiányamiatt még nem mehet).

Szóval: lábharapás, szobatisztasági problémák. Mit jvasoltok??

Üdv!

PS.: a férehajtás már megvolt, 2x.
PS2.: Újabban egy kicsit már ugat is...