repcsepista Creative Commons License 2023.03.27 -1 0 44

UFOzzuummm... miEeee... TökÉletes és tökÉletlen angyalok (angyaLUK) gyaluzása, a föld ismét kietlen és puszta vala deee... uj eget és földet teremtek nektek, gig gazok?
                4.: Kévézzuummm... save, vagy lug? - Dr. God (givers of deat?) sava, vagy luga nem lugas? Fita, amibe voltam, az olyan most nézem a Ancient Alien filmet, hol a Zohár fel tárása, ami ha egy szem se nyitva, szemetek, nem mond semmit? Na rengetek (nem beteg) olyan kellene közÖlnöm, ami végül is, akik az igazságot, a hangod világosságod keresik, azoknak végül is, minden jó lett jó lett jó? -mindenjót? -fita mert ez is kacskaringós, fin gost? Talán az, hogy a lebukók bakók,(fiteljal,egymással le ületnek bennünket?) akik angyaLUkká lettek, ládd van a szamár, azaz ül a juhász a szamáron, na a jelentése hogy Jes hus, szamár háton bevonul jerusálembe, most már nem javitom, háromszor is kis jével jött be, na meg NEM HIBÁZTATOK SENKIT, MEG NEM OKOLOK, NEM BLAMÁLOK, NEM BÁNTOK, MERT HA MÉGIS, AKÁRHOGY AKKOR TE NEM VAGY EMBER!!! Sóval, ami történt, amit most... hogy hogy lett Luczi FerrumUK ember, nem angyal? Fita, hosszu lenne levezetni, hogy msot az hogy...apuék, pitim, megint el vagy tájolódva, ugyanis... ördögből angyal lehetnél, lehetnél, mi a gülümbüz? Sóval, most az legujabb Ancient Alien-ba, hogy mikor a dél koreai monkikat kihozták, amicsibe, ugy 30 év körüliek tucat számra kipingottak? -fita ez nem vicc, és a mellükön...azaz ráült valaki vagy valami, na most velem is az lett, monduk tegnap este nagyon gyötrődtem, és az! -na nappal, megszünik, de olyan suly...na most nencsak a mellembe, hanen a fejem, nekem sose szokott fájni, és olyan amit vasabroncs, na meg...ez az...hogy ha most... fita, nekem hogy nem elérni szeretteimet, akikkel egy szüli -suliba vagyunk, ládd MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉG? Na tegnap amit töröltek, hogy van eredeti GÉN?- ÉN?
               5.: Ogy UFO-K? -made in Hu? Who? A BbLiába is hogy én? -az enyéimhez jöttem, s honnan? Pontosan a mi fényünkből, am mi mindenőnk, örök egész egészséges és boldogság öröm vég nélküli, na ez lellen minden emberi sugalat mondani valója velő? Tróha a fényből, azaz a fénybe a nap meg a csillagok azok átjáró kapuk, és most van az ür, ami mégis, ládd AZ ÉGIEINK, OLYAN HOGY ROSSZ, NINCS! -NEM JÓ, miért? Fita, ahol titok van, ott nincs semmi csak a pupu füstÖlőjne, kigyófa lufa dorong ok? - na monduk a ürbe, miért vannak égi testek? -nem hanem ürülék? Na nem feltétlen, ládd vannak olyanok, akik ami én azt lettem volna, hogy minden titkot, ami az sincs, vagy BETEGSÉG, S AKI VAN TITKA AZ BETEG!!! (fita, nem a testünk vagyiunk, hanem vlaóban betegsggek féreg benne, és mint virág, mit titkos féreg foga rág???) Fita itt is azzal kezdtem, itt nekünk nem lehet titok, hisz csak ÖRÖK ÉLET VAN! Fita apuék, minden máris késó, de ne kapkodj, meg ne hamarkodd el az elmélkedést főleg reggel a legkisebb szobádba? -fita, igaz! -prószáld ki? Vissza...hogy az ANGYALI KARZATOK KÁRZATA ...ÉS MOST...na látod nem jön be, a lényeg, hogy millió s millió angyal reppent fel el velem, akik most lehetesegges, el lett varázsölve, ami ha te NEM LÁTOD HOGY CSAK ÖRÖK ÉLET VAN, AKKOR TE VAGY BETEG VAGY, VAGY VÉGE, VÉGBELED KINT CSÜNGENE? Nincsak ennél ajjabb lentebb nincs, és itt megszünik, minden $$$...
                6: Aki nem látja, hogy csak örök élet van, az nem gondolkozik? -ezt kifejtjuk jobban, mert most van az erengia, végtelen fomában mennyiségben, és van a a aaa...na Magnes Ica, Nincsak Hell Szombat hell, na állomás, jó megy ott a fa szállitás...fita a megnesességed, ami most akik ITT, akik e földgömb belseÉjben vannak, nincsak azok sohe nem fognak kijönni, ládd én igazibu fényufó -s fsss... vagyok, vagy ha nem látod, mert vegyél levegőt, jaja már az is...egyre ritkább? -jaja oskulájukba jár a kába? *(kirugtak minden KGST oskulájuk juk?) Zna hogy... fita itt egyáltalán, ezek süket vak nyemecek, főleg a vezér ürük irány az ürbe, a sgged ne türd be, (fita erre nagyon harapnak hrrr..) ládd akik az ürbe vágynak, azok onnan vanak, és most... lehet hogy mennek, mert én a magyarjaimhoz, jöttem volna? -smirna! -széditeszt? - ami helletted senki nem fog lenni, enni meg bármit csinálni, hanem... csak egy szem pillantás, ládd a VAK EMBER, LÁTOK LÁTOK LÁTOK...nemsokáig, mert tötön szurták? -na nem lehet, ugganéz itt ládd vannak az akordok, fita ábra ham ham ham...accordok, ami monduk ládd az zongorán orgonán az oktávok, dó re mi fá szó lá?- azaz itt a MAGNES TEREKBŐL ISTENEK ANGYALOK... (fiteljal, azokat mi magyarOk csináljuk, közbe... elrabolták Ylonát, lobbog a haja hajja...)nincsak na azok vannak jók, látogattam őket, (akiket lerabaoljáék, de csak a te karatoddal, borzalom, akkor leirta, és ki tudtam menteni egy jó párat, ládd csak itt egy ufo, ami téleg olyan mint a lábad, csak nincs többet bot, botlás Moé bota te buta) és vannak nem jók? -jaja ha az ördögökkel cimboróza elvisz? Fita, az ami a jóslatok, mndig azzal ha ha ha...ha énekünket nem vicchangozza az echó hó hó hohooo...
99 oááá...
       ...titok? -beTEGsgg okozok? -fita, a napba van sötét folt? -jaja egyzer vót egy tot...

Előzmény: repcsepista (43)