repcsepista Creative Commons License 2023.03.26 -1 0 43

UFOzzuummm... miEeee... TökÉletes és tökÉletlen angyalok (angyaLUK) gyaluzása, a föld ismét kietlen és puszta vala deee... uj eget és földet teremtek nektek, gig gazok?
                 1.: 3/26. A KÉP? - az első atomcsapás vagy robbanás New York-ot éri, ami figyelmeztetés lenne, de mikor é hogy kezdődött ez az egész? New York az az uj város-t is, meg uj földet amerikát, pontosabban az usa-t jelenteni, Jami kétség hozzá nem fér, na MA is magyarországok -mennyországok Nap-palI (Ron Palcsink hol a palacsinta vagy pala vessző azaz Pál (fiteljal a Dam maskuszi fa szuj szuhuk kussz.. Páter Pál forülő, ami ugyesen át irták az irásokat, na meg te nyemec, bekaptad?- pálott a szája vesztő) na napi napi napi Napinaországok a fénybe be meg most vissza? Most egész éjjel, a körülmennyek vagy ne menjek, neki menjek ne menjek, a fekete szeMÜeknek, nincsa az azt jeleni, hogy csak feketesÉg, azaz szem egyse? Az feketeség ami nemsokráa átjött usába, az az iraqi gyaluzással (vissza bambázzuk őket az őskorba?) kezdődik, és msot sokzor leirtam, hogy o o ooo... rögtön save... na abzullu örök muku kullu ...olyan hogy titok, meg most ezt te nem mondhatod, ezt kell modani Dani (Loan DON) hellette, azaz az Ég és föld termtője, meghalt helleted megetted, tehát az abroncs ami a fejemen az agyamon vala, na meg a tekem satuba, az az hogy...az ur csodásan MÜKÖDIK? -DE UTJA REJTVE VAN, na olyan nincs!!! Nadon fida, mert tegnap este, meg mióta levetették (fitleljal aki belül is magyar aztudja hogy ez nem bánt sehogy, senkit csak a tesvérét kersi, monduk jó lenne csak 1 mint a lubnak barát mig iszoma borát) a mi is ufo-k vagyunk, valami lett velem, és jajj jajj jajj... a fejem abroncsba, a tekem satuba? -viccket, de ho ho hooo... nem tudom meg vakarni?
               2.: Fita, nem lehet ha valakik ugy a szent iratUK alapa alláhukk fakapu kalapa van kalapja nincs,ugy nem hogy gondolkodni, hanem most az az a a aaa...MINDEN BETEG LETT A SEGGÜNK NA MEG EGY SZOMORU VASÁRNAP JÖTT MEG A FOJÁSOM, BEDAGADT MIND A KÉT TOJÁSOM, Dna fita, NE SZÓLJ SZÁM, NEM FÁJ FEJEM? AMI AZONNAL CSAK EGY DIKUK DE AZ SE HANEM EGY KLOÁKKÁ VAGY? Fiteljal, minden ami ugy látható meg láthatatlan betegségünk OKa? -az az hogy ténleg AGY ADÓ ABRONCS UK RONCSOLÓK,SZÁJKOSÁR... most hellen pillanatban, mindent AMI MI GONDOLUNK, VAGY MOST TE NEM GONDOLHATOD (FITA EZ EGY KUMUSTRÁLT VÉGRTERMÉK KUK KUKT) HAT HAT HAT...NA AZ LENN AZ A 666... CSAK FENEKETEK PATTOGHAT, HA ADUNK ENNI, MI ADUNK ADÓK NEKEKETEK VAN FEJ, ENNI...Na apuékra hallgatok, azaz azt hogy KANK? -KANKA? -FITELJAL KIK A KANOK KAN UK ÉS KANON NUK? Nizzitek, ezt rögtön, ugynis és ténleg ÖLYAN VAGYOK, LÁDD 1999 Deciember utolsó három 1/2 hetibe otthon voltam, és találkoztam a mi EREDETI GÉNÜNK, erdei tündéreinkkel -virrasztóinkkal, és te Jézus iker tesvére vagy, na azért meg fényem van, meg napom, látod? Fitelejunk,m juk juhuk hukk... boccs a nagy Betty vas a krézi nighte? Honnan jön, meg miért, hogy te NEM VAKKAN?-HATSZ MEG ZSE A ZSIZSIKTÓL, msot ezt ők kire mire mi ki MO? -ártik,ártáNUK de akik a másikat megvakitatják süket nyema, na azok a a aaa... TÖK ÉLETLEN ANGYAL LU FA OK? LU DÖRGŐK...
               3.: Na azért hogy én nem félek, a feltételezett magyar magyarOk testvéremet, meg közeLITeni, fideljal, mert CSAK A FÉNYBAN VAN ÉLET!!! -hogy irtam? Na monduk, akiket meg tudtam érinteni a sötétbe, azok ugy is értenek, te is vagy, és azt nem ugy, hanem MOST TÉNLEG MI MAGYAROK, SZIKRÁK, RÁ VAGY RÁK RÁKHELL...AZAZ AMIT TEGNAPRA HOGY FÉNY PÁLCIKÁK, VAGYUNK, ÉS FÉNY AURÁNK VAN!!! Na vissza, az össze iratokban csak az hogy ARANY VÁROS OK? Mott csak annyit, hogy USA az egy... beLEgyalult döglőtt bölény áldozatuk, de most...LÁDD a két SárkányUK? Fita, tegnap hogy áramszünet lett, de egy pillanara, ládd csak lezárt a conputerem, és azonnal vissza, amit ládd most...na ha olyat irtam hogy BÁNTOM őket? -Fita minden haza beszél, ládd akik A VILÁGOD GOD, AZ HANGOD, TEHÁT AKIK ORSZÁG MEG VILÁGHÓDITÓK, ITT A pina szőr se kis hőbörgők? -a mumusUK, king of king is lourd, king is god??? -god is king, kingek kinge bolha az ingébe! Fita, megettük az az angyaluk LUK LU -gal, fita, CSAK PROGRAMUK, és ők a mélyek mélye mélysgge... most ott vagyunk!!! Na amit ki akartam venni, hogy most New York, az uj város, és az menne usa, azaz usa -t figyelemeztető atomcsapások érik, ha közbe be be bebe... Fita, itt az hogy KIRÁLYSÁGOK, AZOK ROBOT ANYGYAL GYALU GÉPEZETEK, és most el követtem egy hibát, láss előbb JN8:44!-akartam ki iktatni, ( az az hogy mi magyarok, mi is ufo-k vagyunk!) na most ugy kirgtak, másodzor az atom reaktorokat a káros hatásUK, fita az alláh feléh rendelt gépezetek, azok a KIRÁLYSÁGUK GGG... UK? -ROBOT GÉPEZETEK!!!
99 oááá...
         ...titok? -azok az minden betegsggünk oka, okád?
...https://www.coasttocoastam.com/
... fita, gyógyitó volt, de mi a betegsggünk oka, ládd te nem tudhatod, titok? -huzhatod a csikot fsss...

Előzmény: repcsepista (42)