UFOzzuummm... miEeee... Jó reggelt, itt a tej,(gulászta a Napunk látta) a Tejutról, hogy vagytok, hogy vagy tok, toko?
4.: Kávézzuummm... ezentul azzal kezdem, hogy save? -nem luga? Ippeg fel akarom tenni, és egy pinalatra áram szünet? -elvesztettem, de nem hiszem, van valaki ezt komolyra veszi, ládd komolyan az ufok rull? Most az...egy pillanatra vissz jött a képernyón, és egy fekete lepellel, és elvillant! Ez olyan, hogy az agyamba is érzem, hogy azt, amit esetleg véletlenül behatoltam a sötétbe, am most az, hogy arra törekszek, hogy tiszta KÉP? -és ugy látszik, itt csak a zavarosban léhet halászni, te élsz, vagy halsz a vizbe? Most nem tudom ciffrázni, de te a fenekedbe, égő rongy gyutacs vagy legyen... akármilyen önégető anyag, te be lövetnéd magad, az ürbe, minek? -ürüléknek? Na mi van az ürbe,a sgged ne türdbe, ugganés, csak ürr valláss mi semmik vagyunk, minden leszünk? Na hova lettek, a magyarok irataink, és most az ogy gnosztik iratok, ami előbb GONDOL LÁTOK, vagy ha nem, eleve az illető ürlény, UR? Fita, az ami van, az csak a fényben van, és a nap meg csillagok azok kapuk, a fénybe, ami magyarországunk mennyországunk a mennyekbe menjünk be, azaz csak egy szampillantás és ott vagyunk!? Amit akarnék, az az hogy olyan ellenállásba ütközök, hogy nem tudom, a szavakat össze rakni, olyan sorrendben, hogy rend és figyelem s fegyelem? -fegy(fagyi) elem, nem fegy ver?
5.: A szent sgulatu iratokban, fidelem, most azt akarném amit az előbb, ami nekem nem megy, csereszne, de most az urakkal egy tálbul? Na amit én megettem vettem, azt ti is, azaz egyetek fényt? Na itt az ürbe, minek, és mi van az ürbe, ha nem ürülék, és most...az előbb, hogy az alján, van egy olyan ami vizszintes plató, és most ott vagyunk!!! Talán az ami bejön a lapos földeseknek, mert akinek van szikrája, annak van fénye, és az mindenütt azonnal egyszerre jelen van, ládd egy kis szikRÁjába mnden az,egész örök egy ég világok benne, a belibe? Na most, a mára álmom közepin ázunk, és most ha láttátok a Kirlán fotón, hogy akinek van fénye, az egy olyan,hogy van neki fény pálcika teste, és fénye, auRÁja! Az az, hogy ez ami miEeee... most az angyaLUkkal nagy LUgalok? - azok nagyok akarnak lenni, s itt most ...fita ez már teljesen más, mnt amt az előbb megütöttem, hogy itt magambull kiindulatoszkodok, ogy én nem tudom elKÉPzelni se, gondolni se, hogy nem ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGES MINDEN FÉNYTESTVÉREM, BOLDOGSÁG -ÖRÖM VÉG NÉLKÜLI, AZ CSAK AZ VAN ÉS AZ AZ OGY MAGYARORSZÁGUNK -MENNYORSZÁGUNK A MENNYEKBE,MENJÜNK BE,ÉS HA BENNÜNK VAN, MI VAN? Nap s ten tan, örök szeret etet!?
6.: tRöha, nekem nincs, nem lehet ellenseggem, és az ami nekem itt az álmom az álmomba, lenne, hogy ugy ahogy a BbLilába irva, hogy át tudnék rajuk illani? Na most amit testünknek, abból trágya lett, és ami megmaradt, amit meg tartottunk, azaz az az él? Fita apuék mostan ujévkor, maradj meg! Na most hogy mi az ür, meg mi van benne, ami annak van egy olyan,mint egy korong, most ott vagyunk,és az ami akik az angyalukkal lukalnak farkalnak, azokból csak trágya lett, ami láttam hogy nagy hatalmas föld -mozgató gépek, az ami trgyának való, bele forgassák, na most én porhüvelyem is, migmost AZ AMI FELESÉG, LEHET HALLANI MINDEN NŐ EGY ANYA, ÉS TÉNLEG AZ HOGY BÜN, A NŐKNEK NINCS!!!- hanem hogy angyalok? -pl. Lillit? -jó angyal, azok az ágyba a többi az ágyuk alláh vagy ham ham ham...Na azt amit most tudtam fókuszálni, bazhatom törölt? -de itt...most az hogy ... Fita, te az ürbe akarsz menni, lehet? -ládd mért kell a porhüvelyed nekik? áadod? -vagy mennybe fel egyenes, nincsak őket viszik Ylonát, neked meg van tallpad? -te tallpas ugri bugri büszke paraszt? -ész, ja hol a mész? -méz?
99 oááá...
...titok? -nincs, azaz A FÉNYBE,de ha megette a fene? Napba fót, aha volt egyszer egy tót,sggin fót hátán fót...
... Fita most nézem az egyik legujabb...Ancient Alien Declasifield 2000 year old text calld The Zohar fita, vannak filmek, ládd Smollville és a Sueprmenes filmek, most a Superman & Luis, ami vannak kristály föld benseéjben szintén földöng (Égi) lakók... ládd a déli pólus...Alakska stbbb... de vannak jók és $$$...