repcsepista Creative Commons License 2023.03.25 -2 0 41

UFOzzuummm... miEeee... Jó reggelt, itt a tej,(gulászta a Napunk látta) a Tejutról, hogy vagytok, hogy vagy tok, toko?
                1,: 3/25. A KÉP? Mi magyarok, mi ki MO? -Égi fények az éjszakában vagyunk, ami 1000 Szilveszterbe men a jelentés Szilveszter popának, hogy a magyarok is Jézus, de az övék nem övön alluli, NEM HALT MEG!!! -sem a szüleik? -élnek és örvendenek most elélveznek élélveztünk, vsztünk veszünk mnt oldott kéve, na mega győztes seregek, köcsögök? Most a KÉP, hogy teljesen át világitottam ezt a (bőrzsákuk fszazsákuk zsákut) testet, jer temessük el, most e testet, ami teljesen üres, és rühes, és él benne a rühük, viccketeg -beteg -sggük csak ük, és mindenbe amibe benne a faszuhuk,kész, azaz azok mint az elszáradt növények? - nem hanem gazok, mérgező gázok, ami a testünk, porhövelyünk, ha a miénk?- az is csak por hamu és trágya, az örök körforgalomba -visszakozz? (visszhivó ládd minden a hangod, vagy hang UK?) Mott apuék, ami ugy hangzana, hogy pitim, GONDOLKOZZ!!! Fitelem, mi magyarOk mi csinálunk mindent, ezt is ami most történik, és a SZAVUNKRA (SAVUK LUGUK) mindeneknek engelmeskednie kell! Most az a GONDOL LÁT, HA MEG HALOK, NEVETNEK RÁM AZ ANGYALOK? ZITT MOST AZ Ő ŐK AKIKET TEREMTETTEK, ANGYALUK UK NUKI PUK? KUPPOK? Ogy vannak rossz... ládd USA kurománya, na minden kuromáNUK, elől ROMani romoneYYáJUK, amit hogy akik lapos földesek, na azok is vaksolnak valamit, mit? (fita, ami most van, jáccobb 12 kocka + 1 mnt a lunak, fiteljal, hagyom a a aaa...a büdös pichába, nekem nincs ellensggem nem beszélve Égem, na az ami ég és büdös, had égjenek!!!)
               2.: Sóval, miEeee... egy bittos, hogy ahol titok van, ott piszok van? -psss... Ami megbénit engem, tehát van amikor egyáltalán, NEM TUDOK GONDOLKOZNI, és az az... ládd amiket be tudtunk villogni, ami most abba az érzésbe vagyok, hogy mégis vannak magyarOk ufo (Turull Madarak) testvéreieim, és mi itt is, örökegymásnak (nem kopinka) magamnak magunknak vagyunk csak, ha nem?-nem mi vagyunk? -azok galyra mennek, a tüzbe,égnek égetnek? -ládd most végre steiNUK, fel robasszák maguk maguk?) és csak a poruk, hamuuk muk fff... maradt? -az!!! Trha, monduk ami igy allah kula? -hogy azokóTonak vagy tok, akik szamara lehell lehettem, azokkal a MENNYBE FFF...ÉS LE, ÉS MI A MI MENNYÜNKBE MENJÜNK BE VAGYUNK, és itt van az a a aaa...nehézsggem, amit nakamon érzek, de hol a fejem, eszem, azt a csep kis szád, nélküled, még a mennyország is vád? -nem menek egyedül oda, na itt erről lenne nagybaszó! Na a kiindülő pont, ahol nincs pont, a napunikba, vagy na PUK? Vedük, a puq az a lépcső, azaz monduk mi magyarok, MI ÖRÖK NAPPAL OK, NINCS TITOK, SÉP AZ ÉLET VIGAN ÉLEK, MERT HENYÉLEK? Na mott, csak ÖRÖK MAGYAR ORSZÁGOK, NAPPAL, ÉS FÉNYEL ÉS FÉNNYEL ÉS CSAK AZ AZ ÖRÖK KÖRFORGALOM,... na a Mi is ufo-k vagyunk! -ba, hogy csak KÖRÖK ÖRÖK KÖRÖK KEREKEK AZ ÉGEN KÖRÖZNEK KÖRFORGALOM,AMI BOLYAINK, ÖRÖK PÁRHUZAMBA, AMI EGYBŐL EGYBE, HA NEM? -MEN? MÉGIS UGY LETT MIND ÖRÖKRE, szép virágszál, nekem nyilltál, menek hozzád jó ufo fff...gyeride? -fiteljal, feltudjuk NUK mérni a gondol-Lat sebességét?
               3.: Ezeket csak azok tudják meg érteni, akik értenek magyarul, RULL, azaz a Nap az égen, vagy egy nagy sggLU LUFA LU KUK kukucs? Ez az, mikor villogtam, hogy akiik husban vannak, azok csak olyanok, azaz midegy hogy kát lábon járnak,állnak, de mégis 4 lábuak, na meg az ötödik gizs gilszta csüllöngene géne? - csira bira? -nem kigyóÓgyik a MO? Sóval, az hogy most... egy durcás kis gyrerek vagyok, kinek el vették a játákát, a jáccobb bak nem tehetek rólla rulla, szerelmes vagyok, na az hogy vagyok, az az hogy most is...akanék lenni az én szeretteim szamara, és ugy hogy EGY HANG, HUN GOD A HANGOD? Na hol van a magyarOk Nap s ten tan tanunk, tanuLÓ, és a mi HONI HORRNI HUNIVERS VAGY GOD DUK UK, na fita, mert ezt okvetlen, akik mi is TANU LÓ JUK? LU FA, VERNEK MERT VER AZ A A AAA...NIZZITEK, ITT VAN A FALUSI SZÓ JÁRÁS, ISTEN CSAK SZERET MERT JÓ, ÉS ETET!!! Na itt ami van, én tudok látni a szemeddel???- ha ki mered, vagy ki vered, nyitni,mit látol, látÖl? -na itty csak hang ÖL, olyan ogy hang gulás, gulászta? Sóval, van valami, HOGY CSAK ELLEN SGG? -GEM? -GÉM, LÁTTATOK MÁR KUT ÁGASON GÉMET? Fiteljal ha meg lehet sérteni, nállunk a csaláDOMba, még a kis 19 hónaps kölyök is, arra men! Na most, ugy a két fiam, mint a kis unokank, valam csoda, tudja hol a határ, és itt vannak a MAGYAR OK S JÖNNEK A MAGYAROK, MÁRMINT A MI UFO?- MINDIG ITT VOLTAK,VAGY HOLTAL? -VANNAK HO HO HOOO...Hol sirjaink DOMborulnak,kis unkáink, leborulnak, na mutass egy sirkövet, vagy csak egy is kis unokank? Fekszik szik sir kó alatt, Juhusuk, coffolt abárdölt husa... na lefizette az árát? -neke is van árad? -Arad? -világos? Sép várod rod Cluj? - a cobák a torkoson akard, megfultá tá tátá...
99 oááá...
...titok = piszok?--psss...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (40)