repcsepista Creative Commons License 2023.03.25 -2 0 40

UFOzzuummm... miEeee... rabUk legyünk vagy magyarok Turul Madarak (mi is ufo-k vagyunk!!!) szabadok Nappal Nap s ten tan tanu tanuló,MOé bota robota te buta barmuk MUK?
                4.: Kávézzuummm... E -világ? -on? - nincs világ, hanem nincs nyugalom, mert bün és baj uralkodik, bun tetők? Fita mert a mára álmom szeretném láttatni, és most az egy KÉP? -ugyan, képzelet? Tudom nagyjából hogy hogy meg mit gondhatunk, és amiról nem lehet beszélni, az elvont fogalom? Zitt, azaz a mi is ufo-k vagyunk! - hogy nemtudunk semmit, és nem is tudhatunk mert puki NUK? Most amit csak a hirekbe, de az egyik édeskés kés? Parannt (rant) bill of Rights 213 va 208 pass! Fita, mondtam, álmodtam, hogy most megötöttük a a aaa...az ajját ami innen csak fff...Kénytelen vagyok, hogy vannak a világosság gyermekei és a sötétség gyermeki, ami most vissza... hogy apuék, igen a mi szüelink örök élnek és sose hagytak magunkra, ami mikot itt, hogy röviditsem, a mufo-k? -hogy akkor mikor ide leirtam,de ugy, hogy teljesen el voltam csigázva? Akkor, éjjel, hogy akkor is leritam, de onnan többzör,hogy nem mindent meg lehet tudnunk, akkor is ha NUK, na meg kell, és ez igy történ? Pitim, (pcim de nam pacim?) GONDOLKODJ!
              5.: Mikor itt elkezdtem, ami most ez örökké a világ közepe, itt árulják a rózsát, abból fonnak bokrétát...nem meg kokárdát? Azzal, ládd a feleségemnek, emlékszel, az első szó váltás, hogy én nem papölök, hanem én egy...na elkezdtem neki verselni, na meg olyan versrészek, ládd... Tallopra magyar, aki nem hall, az halt? -én nem halok meg, mert mit mondol, és csak... napoztunk és melege lett, erdj csak hozzá egy köcsög vizet, na vizezd meg a hasam...na most meg mégjobban melegem van... Na fita, azt ami az a gyerek, ládd ha nem lesztek olyanok mint a kisgyerekek, semmi KÉP, -csak nagy kép? -de ha nincs szeme hogy fénye, kéne? Na a magyarok FÉNYMAMAATYÁNK TÖKÉLETES!!! Ami most mi magyarok, fita, mi az hogy magyar ok? Sóval, fénymam kiköpütt bennüniket, és abb a köopetben minden örök benne, és örök egyenlők vagyunk benne, tehát amit nekünk kell, hogy velük, mi is örök vagyunk, és most jön a fura, Bár térhetnék haza, hol készen van a hely? Na csak emlékezni kell? -fita, itt most estére van, és minden napnak meg van a maga baja, s a gázmüvektől most is itt vannak, mert valahol folyik a gáz, most felásták a bekötő csövet, nem folyik? -na az egyik gáz melegitő gyujtó csapja, nem volt elzárva, és ezt... na engem bosszant!
                6: Na csak a fényben ben, van élet és csak azzal, azaz Nap s ten tan tana, tanu? -vagy NUK UK? Na az kellett volna, hogy most EZ EGY OLYAN ROBOT LÉTESIT SIT SITMENÜK -NUKI NUK? És itt apuék, maga az hogy ROBOT LÉTESITMENÜK, fiteljal az a manNŐ? Na ha nejhezen men valami, ládd pitim, még mindig nem látod, és ez az...amit a fiaim, nem látod, nem olyanok mnt mi!? Zitt az összes irataimba,amit már nem igen tudok ugy összerakni, hogy ez lenne az evoluczi jó? -halliuczi nálsz, vagy pináci? Fita, csak EGY HÁZ VAN, AZ ALSÓ MEG FELSŐ HÁZ UK? Itt amit már emlitettem, hogy Királyi popság, szent nezetseggek, az az... hogy itt ami törtéik, hogy az amit én most, azoknak akikbe szikra... fiteljal Fénymama köpete vagyunk! -szokták mondani ha valaki nagyon hasonLIT a szüleire, hogy minha ki köpték volna? Most csak egy URALKODÓ HÁZ LEHET, LEHET, ami most az a amit ma is, hogy mi... UNIONUNK, (80 va20? -de monduk, a názziknak nem volt NUKIJUK?) ládd vagy egy végzetes ( az angyalok akikkel a bugák összeolvadtak, azok mennek az olvasztóba) katasztrófális aomháboruUK, na abba, mi is bele köpünk, mármink a jewish tyuk vgy csirke (kappan) huslevesbe? Fita, itt nincs olyan hogy TULAJDONOS? -csak egy álom, az is álom ákom bákom, féleszerünyi? -esz, fel esz? -fel robbasszuk magunkat?
99 oááá...
            ...fite bele se? -tudtam kezdeni, de ezeket, hallanotok nótok kell!-mert vagy ürbe, minek, ürüléknek vagy a fénybe beee... na igazbul, a szó szól szoros értelmében, mert egyáltalán nem éget? -ami ég, had égjen, azaz az atomháboruuk, egymás közt, ki a jáccob? -marad a gyerek ha játszik, a tüzzel? -vagy izé...

Előzmény: repcsepista (39)