repcsepista Creative Commons License 2023.03.24 -2 0 39

UFOzzuummm... miEeee... rabUk legyünk vagy magyarok Turul Madarak (mi is ufo-k vagyunk!!!) szabadok Nappal Nap s ten tan tanu tanuló,MOé bota robota te buta barmuk MUK?
                 1.: 3/24. A KÉP? hogy most minden ami Uri muri kuriáik, Királyi popság szent nemzettseggek, minden egy egybe, tehát az amit váratnak, hogy ha megjött az a a aaa...(ami sos napján, vasárnap,jött meg a folyásom) Zitt most az hogy ha megjött az Ur, az Urak ura, akkor egy JewrusÁlom Álom, ami sose volt lesss...Vissza mikor beufóztam ennek a a aaa... uraságUk fejébe, ami akik a magyar Királyság ok, Uk? -ugy hogy kell, valaki kell aki beengdett... a Királyi Corona országa, ami vagy Napország ok vagy Királyság ok, ami a két fogalom, teljesen kizárja egymást! Troha, a mi is ufok vagyunk, topikba részletesebben leirtam, mert az hogy MILYEN ALAKJA VAN AZ MAGYAR OK NAP S TEN TAN TANU TANULÓK ORSZÁGLÁSSÁNAK, (egyszem vagy egy se, ha egy mind, ha egyse senki szecska csak kubacka kaka) ami milyen alakja van az Istennek, (itt rögötn Isten az Atyánk mi Atyánk a fénybe mennyünk-be beee... mi benne ő bennünk de a bele kint csöngetne) az egy ember alak! Itt egy ember, (az az "Isten" háza haza) ládd most egy fej, na minden embernek van feje, mig ha EGY KIRÁLY, csak annak van feje? (itt az hogy Árpoád apu fejedelmeség, nincs minden magyaroknak, sajátr feje van, esze? -eszünk és kinek van nagyobb terméke) -de monmduk az egy KÉP csak, vagy faragváNUK, (na mi lett, ha nincs semmi, NUK UK NUKIK KIK GAZ OK?) ami most ha van KirályUK Királya, hol az ember? Na arra hivatkozok, hogy akkor bementem, ( ki be léptem a fényből, vagy amegnes terekből, na mind a kettő?) vegyük ugy hogy a magyaroknak ország háza haza van csak, tehát nemtudunk fejetlenek lenni, monduk ugg hogy elvesztettük a fejünket de eszünk? -ja ha adnak enni, és carunk? -a Hasburgok a gátoknak ( rom romba mor mora akadárkok akkádok.sir hol nemzetek suppp...) Cszára, a magyaroknak királya?-NAGY KÁR? -ládd Horty mi atyánk hortyi, az oroszokat hor ki? -alkirályUK? -na meg ma is minden kuromáNUK? -al ölt állomáNUK? Fita, csak örök élet van, azaz ami itt... van? -fita, az ürbe vagy a fénybe akarunk... mi van benned, benne, az ürbe?
                2.: Na most... akkor hogy olyan hogy ami ládd a magyar NapPán országostok, ami itt, azaz a mi is ufok vagyunk! -vagyonunk?- ba baba... hogy a magyarok? -fita olyan többet nincs, és most az hogy ha megengedjük hogy valaki nemzeti cuclizmusról beszéljen, akkor mindenkid (dik) azt akarja jáccani, (jéték az élet?) és nincs többet jáccob lét RÁja? Na a magyarok? -nincs többet a Nugati Romoney (Sallah monya töke szára) birodalom inváziói, (Ó és uj ujab b nagylábujUk kinek van a legnagyobb... szövetsÉgek hajja az égnek áll) amit többzör bevillogtam,valóban az ami a puszta szer, az egy ufó leszállónk Hungarázs Hangárok, mert aki felnéz az égre, vagy a tó tükrébe, azokat megvakitják! - ma is??? Vak a botján, MOé bota? -koc koc koc...Ma most, aminek a tagja voltam (ők, másképpen nem... kiinnen? -fiteled, eszed a kefét) kutyató társaságnak, azért mert seggitesztek, kaptam egy magyar testvérek közösÉg tesvérünktól egy 440 Unitos 10 emeletes bérházat, nem volt papirom, (eltüntették! -valakik kik gazok?)azaz eltünk a zöld kártyám ( na most otthon is töröotek mindent a nevemmel kaocs) és vegyük meg, 5 ember kéne (nem kellett letteni semmit, ingyen kaptuk volna...) akinek havonta 5 ezer dollcsi, ha alláh irja a nevét, amiból olyan verekedések lettek, és minden olyan neven ládd kungariska nati analista, focista nyiláss, ki nyilt a szeme anti grizanti-szemet stbbb...tbccc... ami most tudunk 7/24 magyarázzkódni? Gondoljátok, akkor ha most ... fita, 440 Unit, akor olyan 800-1100 dollcsi unitonként, most itt lenne ... egy ténleges valóságos ÉGI REPCSE (UFO) TERÜNK, ami monduk, hol lenne? -Acsádon (ami szivemen a szádon) vagy pamacsádé?
               3.: A Király pár? -NA EGYIK OLDALA NŐ A MÁSIK FÉRFI, és ládd van a király, és királynő, akiket maga a király, lehet látni? Fita, ezt a judaistikában, hogy az Urat senki se láthatja, de Ő ŐK látnak bennünket, és egyszer mi is megláthaNUK őket? Mott...csak EGY MINDEN KIRÁLYSÁGUK EGY TRONBA TROTTY... ez most... csak EGY URADLAMI KASTÉLYUK VAN! Ezt ugy, hogy csak egy minden uradalmi KuriáLYUK, (CUPLERAJUK) ládd vannak a lakosztályaik TEMPT LOM LUP UK? -fita nem az azt imádatják? TEMPT LOP OSZTOK? -MEGOSZTÓK, EL OSZTOK, Jna most...akik husban vannak, azok nem tudnak magukról se semmit, nem breszélve, akiket ide be raböltek? Fita, nem tudom csak érinteni se, na meg hogy nyuljak alláh tok? Most onnan, tehát a kormornyikja, (Komorrózsik) át... tejhát a fó fej az UK? és Londoba jártam, a tekem himbáltam és nevettek rám az angyalok (angolok) Mot az Ursat Urak át, az igazi TULJDONOSOKAT LLOAN LAWN DON? NINCS OTTHON? Fita, az igazi teremtők azok az UFO-K? Ezt ugy, hogy minden magyarOknak van kell legyen saját világa, napja, és örök energia forrsáa, Jövel az élet vizéhez, (Jézus fénye vagy kéne?) ha gyógy forrásod megleled... keresed? -ha megtaláltad... most az... hogy én is, na meg mindenki, (a bárányUK husa meg vére nincsak te neked van husod s véRed) Zitt ami van, hogy mindeNŐnket nemcsak elraböltak, hanem el meg megdugnak? -jaja ha nincs luk...egy szem se többet,bele néztél a kürtóbe, van kilátás? -beee...
99 oááá...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (38)