repcsepista Creative Commons License 2023.03.24 -2 0 38

UFOzzuummm... miEeee... mi a gond? -lát? -gondol lát,vagy gönd öl?
                4.: Kávézzuummm... most rá kattintottam, a képernyőn rajta van, hogy 13 évvel ezelőtt, egy iskolás gyerek, meg fejtette a 4. -dimanZiont: Na csak képek vannak, de azt hiszem, már érintettük, de most nem menek bele, de mindent ki belezünk, minden a belibe,vagy bilibe? (nemsokÁra) Okvetlen, sose felejtem el, többzör leirtam, hogy jöttem ki, utolsó estém Pécset, megszerettem (Ságrovád vád Dombóvár, csókod engem hazaVár) rögtön, jöttem láttam menek? De jó lett volna, ha most akik itt vagytok, na monduk ha több...ládda moderátorok, kénytelenek olvasni, és aki...ugy is hogy kényszerbül, az el nem kárhozhat? -jaja mert nekem Jézim az ikertesóm, fita ezt otthon mondták a tündérek, lehet virraszrtók is, de egyszerre van minden, vagy semmi? Még beszoritom, és most a 4.dimenzióba...o o ohhh...apuék ne ne neee...szóval,nem hüléskedek! -de most, ,mentem a kávéért, kész a kávé, na erről is... de akik a bal szemem... majdnem szembe, ne beszélj olyan sokat, ami fida, azt hogy mi nem itt vagyunk, magyar ok, na a kis felesÉgemnek, meg a egyik fiam, hogy te ti az ürbe akartok menni, vagy fénybe? -ugyanis a fiam, miért vagyunk itt, ami mert azért jöttünk, hogy barátokat szerezzünk, az örök élet szamara, és most mindent meg teszek, hogy olyanokra barátokra leljek lelek, mint ti, te te te...a menyem, és azért én mindent meg teszek, és fita, ÖRÖK IDŐ ÁLL? -Fita, Sanyink is piszkálta, de elmulnak a renyhe népek?
              5.: Na most rögtön, mindenki megtudhatná naná...ládd én kora...monduk mindig ...na elküldöm azt a fényképet, hogy reggel 4kor, jött Párnicky tesónk, (a kertekbe császkáltam, vártam a napot, hogy üdvözölni tudjam) Jna a szombatosoknál (adventisták) fiteljal a mai napig, egymást testvérem-nek, decsak nek, jaja ma már csak az, nyersnyakasok (kopasznaku sfej nélkül kukurékul) és kakas báci beszélhet csak, és mindenkit megpetél? Fita, ma is ugy köszönnek, az Ur áldjon, megáldott! Na felmásztam Szulejman szobrára, és elkezdett velem forgni minden és irtóra becartam, ha leesek vagy elvágódok, demost ha bele vágom a fejem, (nemsokára vontaon vagyok) na vasrács meg lépcsó, és egy nő (angyalom?) megjelent, és leseggitett, Mária seggit? Fita nagyon keveset, de Liszt Fercsink lisztel,vagy twisztel, Leesett a pap az ágyról twist... osztán eltünt, meg akartam ölelni meg csókolni, de előtte akkor éjjel, egy alak megjelent egy kuferral tele pézzel, és ha maradok, az eném a kufer, ami fita,(csak ha mindenki a bőség asztalunk vissza, ládd mikor hazamentem,beszélgessünk,jó neked pitám, nekem dolgozni kell) én barátokat akartam, ami mindekit aki értelmesebb, hogy hogy lehetne ugy élni, hogy ne kelljen dolgozni, Dna most otthon, ha nem volt munkahelyed, most ha elkaptak, ott vertek az emberek előtt, (vittek a kényszar gulagUKba) és most is, mindent meg tennék, hogy a magyar gyerekéinknek ne kelljen ingyen, még hatám de Atám, a gatyám...jaja akkor lennének akikkel valamit csak kéna pinálni, mit? Had szoritsam be,az ének, azaz ha hiszitek ha nem, akkor még a magyar testvérek, fita, MI A FÉNYBE VAGYUNK A MI FÉNYÜNKBENGGG... MINT MINDENKINEK KELL LEGYEN EGYEN SALÁTA VILÁGA? VILLA NEGRA? -nem apáca zárda?
               6.: Zna ha te az ürbe akarsz menni, ott vagy, és ürülék vagy!!! -ezt hogy... fita, itt az angyalok, a jók akiket nemtudtak megbazni vagy bazatni, akik igen,azok a tisztitó tüzbe kerülnek, mig akik őket választották, azoknak csak a pora meg hamuja te muja, csak gazárulló gazárus mit árultá? -értem, a gazdögöknek? Zna hogy itt hogy...ezt kézról kézre esetleg, mert van egy olyan, hogy mielőtt ennek vége, az előtt, ládd én a magyar -családom, ládd midnenki, pitta, a családoddal törődjél na nekem...van a magcsaládom, aztán csak az van, mert mi magunk? A gyerek, fitalja, itt az van, hogy a te tudatod nélkül, ládd én ha az a a aaa...ládd egyetek meg, jaja de te birka, van okosobb állat, jaja beee...meee...és hrrr... na én egyik se egy gyik? Nde gyik a MO? -kigyózik? -a MO bota te buta,felfalja a fára ó, ládd kruczifix fix? -na most ugass, azt is?-pénz beszél? Nafita, pontosan van a FÉNY ÉS FÉM VILÁGAI ÉS VILLOGÁSA GACCSA! Szóval, az hogy piTiM, te is ufó vagy, az az hogy nekünk, akik mi mndent meg tudunk rázzni (jaja fel az áram ellen testvérek ha nekem horpad a HOM lokom neked is) a kenyérfa, lu fa, kigyó fa, jaja magyar rázza? Na az hogy egy nagy ARANY PATKÓ, bittairek az egyszeri falusi fonólány, nem bánja ha az ördög is, és megjelent, és csókoláznak na meg a orsó kiesik a kezéból és ténleg lu lába van, nameg patkó?- téneg Patkó Bandi mrg bandája, most mi lett? -te tudod?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (37)