repcsepista Creative Commons License 2023.03.23 -2 0 37

UFOzzuummm... miEeee... mi a gond? -lát? -gondol lát,vagy gönd öl?
                1.: 3/23. A KÉP? Ismét a fekete sötét fény nélküli, aminek a tudata is, sem Napot (Isten, na az I (Imagyarok vagy Isten vagy steiNUK) betük vagy jelzés, mindenütt anTENnát jelent, ládd az égig éri obalixok) amivel kapcsolátban kank! -megszünt minden nyersolaj meg gázvezetékek, csak elektromosság... Fita,már Teszla hogy nem kell vezeték, az áram gerjedsztéséhez, (éh) ami ezek vasuk fémük, csak vegyük az arany városuk leszálla az égbu buNUK kank? -bukó vagy bunkó? Na a durung, most akik ládd...akik egymással jól el vagyunk, de egymás nélkül, ládd én kinek lennék ha nem ne-künk, na ezt apuék,mert én magamnak vagyok, na a felesÉgem jobban mint én, most mikor...kirugtak...hlás vagyok nektek, hállálkodhatok, hogy nem törÖltetek toktektök... te szerncsétlen, nincs pénzem hogy...na fita,itt én nemis (Im sow xexi) tudok vasra hasra gondolni? Fita, én most nem a zsidókra???- én is az vagyok, hizz a péNUK az első ami beinditt, na meg a hasam kavarog... gondolok, ha az iratok? -csak a tok meg a toka szallnonna, az Ur ürük, ur az aurát, ami ládd ha tota sötét sggek mik el takarják a napot, nap ott, jaja a lukUK pu? Michió Kuki (nem ennivaló?) hogy ha elértük az 1 a pu, a lehellet, lehel betöltve, akkor még mindig esélyünk van, hogy csak pu, a pu? -most pq...fita én nem vagyok senki semmi ellen, hanem én Jézimmel szeretni nem a feneketek szerelni azaz mi az hogy szerelem? -elem ellem a sggetek elem elleme...elme? Julika ha bemenek a szobádba,Villanyáramotvezetek a csicsásba, Lett is abból ADÓ -VEVŐ GÉN -GENERÁTORRR...Julcsa ERŐMÜ lett a csicsádból?
               2.: NADON IDISZUDA FIT FIT FITY FIRITTY... Tróha most olyan, hogy iszonyom van, mert monduk, én nem vagyok, hanem itt van a a aaa...hol van ehez MOé bota te buta, ludörgőm, lu fa, szamár püfölő bika csöke...tróha nem akarok senkit kit? -kid, dik? -se megrázni se semmi szecska csicska kibaccka, hanem én akarnék lenni az Jézim én, fényünk örök napunk szamara, na mi magyar Ok vagyunk, és pont ott a pont, hogy magunk vagy MAG UK? MAG UK UT MAG UKUK muk? Jaja akik bukott angyaLUKká káká...kloákkájukuk na meg most te meg én vagyunk a ju (yow) jukuk kukta, vagy $u$u $ult sishi hu$hi? Sóval, az hogy pén, kost a gyomromba kavargás van, és nekem nem kelle a gyomrom, ami nélkül, tunnék hányni vergődni (derohamos vagyok) a falra rókázni? Nagyon utálom ezt az egészet, amivel most az enyéimet, ládd a felesÉgen a fiaim előtt, JÓL VAGY, mert ha nem elkezdenek őrjöngeni, ami itt van valami... Sóval, Teszla hogy ő álmában látja ezeket, ami én is! Ime ami most, nekem sose volt idóm arra, csak ugy milyen jó lenne, ha nekem is lenne lehetne barátok és közösÉgem bégem, azaz zzz...
                3.: Had dobjam jam jami jam be az ATILLA ÁT ILLAN, ATOM BOMBÁT BOMBBB...BAMBA A BAMBA BAMBA KANKA...ÁT ÁT ÁT...Átjár szava sava, bércet pusztát, Eltéved egy juh a nyájtól, el a hu égi? -nem hanem nicsak, MI A NAPUNK BULL BULlISKODUNK, na ezt meg szeretném mutatni ládd a kis felesÉgem, ő álmában tud repülni, na most elkottyantotta magát,mert ő meg mutata meg az egész értelme ennek, ogy GONDOL LÁTBAN, MINDIG DIG EGYÜTT EGYEK EGYEK? -VAGYUNK, LÁDD VALÓBAN A FÉNY GYEREKÉI VAGYUNK,na nekem először a nyelvem, vezet, ami fita ha idszuda odafigyellesz, hogy mit mondana dan dana danolom a han gom goromba a nyelvemen, ami szivembe a számon on on on...Na a BbLila is, hogy erre, tehát a vasra meg hogy vasra verések ...ládd pén pén pén...(pain pacim?) mo mo mo...na most az egedbe, igen fizikakakilag csak az, ládd a nemes fajt, szaporitani kell? (ne meg emlék kük künk törlése?--jaja mi elől?) Na mostt hogy MUK, Márcicus Iduska duska, az hogy királyi popság szent nemzetsggek? -nem menek bele, most semmi köze hogy most zsidók is vannak, és rögtön, ezt leritam, Végre a falimbéli aki nagy nagy nagy...komcsi lett, nem nagyobb mint az egy lukbull bujtunk ki, édesöcsém, és add egy kis lubrtikát (hires felkaptt uságja lett) az ujságjában kank? -és most előadást tartana, de ő 1000 dollárér még udozni is se $$$... sisteregne,mira én, na beszélgessünk, erre...na arra hogy énekeljük el a Himnuszunkat ... fita, ő elől, ezek miatt van ma magyarország ott...és ez egy pogány zsidó! -verekedés lett, és még akkor erős voltam, curikk (átmentem a tögen genók) de sose éltem vissza vele, na az a legerősebb sebb...jaja nem akik adja, hanem aki kopja) Fita, az hogy ARANY VÁROS, AZ EGY ARANY -EZÜST (SUPER FÉMEK, ÖNMAGÁT MEG UJJITÓ) OLYAN MINT A PATKÓ, LENNE HA LENNE? Fiteljal, a elektromos meghajtásu kocsikat és az akumlátorát...vasuk-vasut fém? - Fel torreádor öld meg a bikát...
99 oááá...
      ...zit ha villantsam fel a tuncsgramot, mi a fényból le s fff...értem, na nekünk, nincs árnyékunk, árnyék szék, csitt csat padalatt, biró carik szék alatt...
...https://www.coasttocoastam.com/

Előzmény: repcsepista (35)