repcsepista Creative Commons License 2023.03.23 -2 0 36

cső!- van az ufo-knak kipugó csöve?
             ...Beszélgessünk nincsa gess? -mit akarasz mondani? -minden kérdésben benne a válasz?
            ... Most is hallgatom a c2c ufó -rádióállomás?- de előbb, Az én apám egy olyan hires tyityebohóc volt, memaradt egy nagy gyereknek, amit... nem tudtam elképzelni, mi lett, ha ha ha...na fiteljatok, nekünk nincs halál, azért vagyunk magyarOk? Mott az hogy fénybe fel, menj be, ez hogy hangzik nektek, ami nekem ugyanaz volt, meg a fény honainkba, minden örök készen, észnél vagy?
           ... Zitt... fita, nem menek bele, mert monduk a villogásaimba meg találjátok a a aaa... s most ami a a aaa...a többi kérdés is, nagyon jó, és csak ugy, hogy beszélhetünk gess rólla?
           ... Okvetlen, hogy én nem csak kapcsolátom van, a földöng kivüliek, na meg a földlakók? -amit mára, már a kérdés, fitaljal akik beszélnek egymással, azok csak a fényünkkel, és az az...amit szereetnék hogy meg lássátok, ugy hogy csak mintha...ez nekem, mikor elkeztdtem, honnan jönnek ezek a godolátok, pl. - uforádió? -amit ne pszkáld a fekete fényt, mert át változol stbbb...
           ... Amit mára, nem tudom ugy be villogni, ládd...azért jó hogy nem irtam könveket,mert most is... hogy azok akik csak földiek? - azok valóban porból lettek, ládd a növények, ami a gaz is növény? -és csak azok az angyalok maradnak meg, aki ha te magadnak se kellesz, nekik se?
... Fiteljetek, az hogy világ? -hogy világ teteje, nincs olyan, hanem csak közepe? Na most, akik mégis... fita ha tudunk beszélgetni, akkor csak azzal...(világ) és az hogy mi lett? -nincsak azok akik akiknek szikrájuk van, szikra veti?
            ...Ismét, én nem kapcsolátba halláss hanem valóban egy made in hungárok, fényufó vagyok, de valamit merek mondani, ha te velem, mi is ufok vagyunk! - na fita, az az hogy ismerd meg mered, magad?-át-ét? -de de egy szempillantás se, maga a gondol lát, ládd nincs távolság? GGG...
          ... Jén egy olyat, mint a c2c ámmoláss akartam volna, csak most igaziba...fita a két öcsém látta az ufonkat, meg mindenkinek van mit lába,szára? -amit nem tudok ugy összehozni, hogy csak...ez szól szó szerint igaz, nyisd ki a szemed és láss! De, vissza terek a kérdésekre, de itt az van, hogy apuék is, mi nem föld, meg földi hanem Égiék...MJTK?-ez az ahogy most, csak egy gondol lát, hipp hipp hopp...jaj a csipőm kificamodott...sánta bicc...jaja egyik lábbal a földöng a másik az égbe oi oi ojojojjjj...
szi-viszlát!
         ... a mostani téma, holnap felteszem, katasztróvfális föld (eart) csere.... uj fÖld?

Előzmény: Maketheworldabetterplace (34)