repcsepista Creative Commons License 2023.03.23 -2 0 35

UFOzzuummm... miEeee... Veszek viszek nektek meszet, hogy jönne meg az eszed, mit eszelsz, meszelsz, vecek neked háromdeci kevertet...
                 4.: Kávézzuummm... ma reggelre, a döbbentes, hogy a kis felesÉgem, na ehez is most ...egy hólapáttal, hogy egyszere ébredünk? Da most valami olyan, hogy ébren vagyok, és most vissza tudok menni az álmomba, és hogy 6 mondatba, össze csomagolom, esetleg még egy7? -ládd heten vagyunk, a rajunkba, és esetleg meg egy nagy kalapáccsal, mert ...Mindenki, a fiaim is, ezt senki nem olvassa, mert ez nagyon nehéz, a réz ágyu? -fitaljatok...apu megint mellé duma, ami ténleg, amit az álmom, próbálom körbekörbe gorbebogre...fita pontosan ami kedves dave (vay) 6847 hozzám- hozzánna szóllónk? Na mindenki, de most kész a kávé, én köszönöm szépen, a magyar népközTÁRsaság nevében, és igyekszek ahogy Elvisz, hangon ami te nem vagy elvisz! -na az ördög? -fita mindent mi csinálunk, és a vesztünket is mi okozNUK? Nizzitek, ha van szikra benned, akkor ezt te...itt az egyéni kezdemennyezés az ogy ezt fen kéne kéne? -tudnunk, aha NUK, na erről is mert most apuék már...fsss...szófsss... Zna nekivágok, monduk most már az álmom közepin ázunk, jó kis esők voltak, ami bloondi meghozta nekünk a tavaszt? (fita, bloondi is ufosss...)
                5.: Fita, a KÉP hogy az hogy csak örök (állat?) életpárok vannak, és azok itt is egymára kell hogy találjunk, vagy NUKizzuummm...értem éjfél utánk óra 4, Slomó bátánk lukat néz? Zitt az hogy, vissza kell tudnunk vagy NUK, emlékezni, és 1 minta izé... ládd ez a fecske mehozta nekünk a magyar MUK, egy mukse muki? -na ki, mi ki MÓ? Mott az, amit nemigérek, hanem az van, csak a GONDOL LÁT VAN, na fita, most mikor vissza menek, most ez akarom hogy...ládd ez azért igenigen iGÉn gén?- vag gané, ami ha valaki gondolátban is öl, vagy xexöl, az az angyaLáva lett, ládd a tüzhányók vulva vulKanok? (ezt majd jobban kank) Sóval most...kimentem a porhüvelyemből,és most...na megfigyeltem a testem, és horkoltam, és most automatrica... felébredtem, és itt a GONDOL LÁT LÁTTUNKAT, AMI MI AKIKBEN VAN SZIKRA, NINCSAK ÉN SOSE HAGYOM EL SEM A SZÜLIEMET, (fita élnek, azaz itt irtó melysggeke pu meg kloákák káká pucu...)TESVÉRIEMET MEG FŐLEG GYEREKÉINKET KID? -, AMI MIATT RETTENESEN AGGÓDOK MEG SZENVEDEK! Na erről beszélni kell, és én ugy érzem, hogy ha mégis ugy néha léha, nincsak akkor az agyunk az olyan,mint ez a a aaa...miEeee...De egy az egyben beszélek apuékkal, na ők meg angyalom de galambomb, gombold ki a selyem inged elejit...na gombods vagy zibbzár...és ez az egész nem több, ládd egy izé ...kis földrengés, s egyzer voltan nállatok, leszakadt az ágyatok?
               6.: Most jön az ami elől menekülnék, hogy most ami van, csak az angyalok maradnak meg, azok meg ha nem kellenek senkinek, jó angyalok az ágyukba, a nemjók a agyUK alláh? Fita, döbbentes, mert ez az álmom... ez az hogy ahogy jöttem, de azért mert vagy meghalok, és nevetnek rám az angyaluk, vagy most...nincsak akkor a felesÉgem fent a legfelső emeleten (amit ott ahol él anyám, ott van az én hazám mmm...) lakott, emeletes szivárvány körbe körbe nem görbe, bögre, 6emeletes házunkba...nicsa itt ténleg mi magyarOk a fényünkben lakuk, lakunk, jó lakunk, hé tukanyó, lakik itt ben...lám lám jó az isten? -fita Nap fény nélkül csak Stein? -NUK? - az a napuk puk? Sóval, hogy karácsontra találkoztam Nimród apuval, és most jó lenne, nincsak nekem minden majdnem, megvan dicken, na ha te neked, akárkinek, s itt a felesÉgem, akarnám hogy ebbe bele kukkancsgatyjatok, gatya, na ez a legjobb megoldás vala, és ezt Vaj is mondta, és ezt, ezeket ha te nem tudhatod meg, addig buzzoga meg caratnak, és az a aaa... Fita, most az ogy ATYA -FIA SZENT LÉLEK, na az A FELESÉG, fita a nyelvünkbe ténleg benne lenne mi? Na viccca Nimród apuval találka, hogy a felesÉg, ők minndig a mennybe fénybe, és csoda de csoda amit éden de Mennyei Édenkert... Na most ...senki nem mehet meg közzeLITheti (lip) meg, azaz itt orditva fordita, igen igen csak pcsfejek vannak, csak az!!! Na az hogy férj, az a szavunk, az csak most...itt azért apuék hogy Isten? -az Nap is ten tan tanulók vagyunk, na meg taNUK. -ami most...fita, semmi de semmi, az hogyha valaki nem keresi az örök élet párját (nem számitsemmi, akárki voltál, az addig nem vagy!!!) azok olyan, most ott meg kell jegyezzem, és az gén, fény, és génék? -ha most nincs fény, ganék? -gan? -elfujta a szél fff... Fita, akik nem keresik a fény Jézim, igaza, azok gazok, és itt láthatatlan angyali gépezetek vannak, vannak?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (33)