UFOzzuummm... miEeee... Veszek viszek nektek meszet, hogy jönne meg az eszed, mit eszelsz, meszelsz, vecek neked háromdeci kevertet...
1.: 3/22. A KÉP? Csak gondolát ha van gondolád, brácsád, de hajszál pnaszórszál halvány pin god? - csa csa csa...örök házas -hazás életpárok vannak, csak az ok vannak csak az az ok és csak az van! Tehát örök Ut Nap is ten tan tanu tanulója vagyok, vagy sárban gené féreg, migvan gané (pénz) s addig a ganéba turka, na meg reprodUKta kuka? Tróha, ezt kora gyerekkoromba láttam, mint a 6 cent (szik?) filmben, és sirtam, ha házaspárokat láttam, mert mind el válnak, és csak trgáya tárgyuk az angyaluk... Zitt most... az angyalok az tisztitó és el pucoló...na a DOM -OK? -azok GANÉ DOMBOK BOOK ÉS BUKOTT...fita az hogy bukott angyalok, azok akik házapárok, és el tudták őket egymástól választani ezmenn a testvéredre is el szakitani! Ezt leirtam itt, hogy aput, mivel kis iparos vala, és évi 100 ezer Frint, jövedelmi adóra birságolták, és 4 -5 fogalaló a pártunk kuromáNUK nevében, nincsak már az 50 években steiNUK lejött vagy fel, a mennyekből angyalok közzül, és végül is, apu szünetetel tette az ipar engelyét, (hogy lerázza őket) és egy nagy raktárUkba (Sifok, nagyon megszerettem) raktároslett, és olyan sikerrel csinálta raktározást, hogy át rendelték Győrbe, ami apu, magával vitt egy hétre, hogy SZÉT AKARNAK BENNÜNKET VERNI, MÁRMINT ANYÁD...LÁDD RÖGTÖN RÁ RAKTAK EGY BARISNYÁT, ÉS NEKEM MEGMUTATTA, ÉS ITT VAN A 7 PRÓBA? NA MEG 7 GYERTYA TARTÓ, NA MEG 7 SZÜZ, NA 10 TIZHATOD HUZHATOD A HAJÁT?
2.: Na apu othagyott csapot -papot, és hazajött, és jöttek megint az ávósok meg fogalalók a pártunk és kuromáNUK nevében, és apu, fiuhattok fff...a sggembe a családomat nem veritek szét, zaporozszje?-csajka? Na nem tudtak semmit csinálni, csak most anyagilag, valam kell legyen a LEVEGŐBE, a falusiak... ninzzitek, én nem tudom el hinni, ládd ha AZ ÉG ÉS A FÖLD URA TEREMTŐJE, MEGHALT A BÜNUKÉRT, AZOK A BÜN NUK TETŐK, A KANKÁROK? Rohadás, az a szoritás, ami attól, 2 éves vagyok, és nagy ponyvás teher autók mindenünket kipucoltak,(apu, vigyázz az álmod akarnák,fiteljal de mi magyarok álom állam kattoghat vagy a fenekünk $$$...) na onnantól kezdve, keserves lett az életünk, na most ez menn... HOGY MIÉRT VER BENNÜNKET STEINUK,nem akarjuk tudni, csak kiNUK -kinunknak lenne már egyzer vége? Fita, itt emlitettem hogy Meggyesiék, mi gondolkodunk ti robota, tehát te meg én, nem gondolkodhatunk, ládd JESUS AZ ÉG ÉS FÖLD URA TEREMTŐJE SZAVÁRA TEREMTETTE AZ EGET FÖLDET, Ő SEM GONDOLTA, HOGY MITHOZOTT LÉTRA, LATRA? GONMDOLKODHATOTT VOLNA? -SMIRNA! SZÉDITESZ? Na mott is, aki mer gondolkódni, azt rögtön, itt a levegőbe vannak, LÁTHATATLANUL azok az erők, amit most... fita nekem a 6 cent film, azt hiszem sens... ami a 6-dik érzékszerveünk lenne, ami a szemünk FÉNYE KÉNE? - de itt...fita, az iratokat, most a zsidóiktól, minden az, ha te pénzben gondolkodol? -az vagy!!! Nincsak az törvény gyerekét jelenti, és itt senki se tudta meg tudja be tartani azt a törvényt -örvényét, ami nincs???
3.: Na mott, akiket megtörtek, azaz akik a gazUK, na a méreg, amit tegnapra, az az a földgázUK? Mott olyan, ládd azok akik ezt megengedtétek, most hogy azokat akiket LE BUKTATTAK, nincsak csak ÖRÖK FÉNYMAMAATYANK, ÖRÖK TESTVÉREK, ÉS EZT GONDOLNOD gondol lát látnod KELL, ÉS EZ AZ AZ...most amit akartam volna, hogy CSAK A FÉNYBE A NAP A CSILLAGOK NAP -CSILLAG KAPUK, és csak oda lehet...ugy hogy magad a GONMDOLÁT GONDOLÁD PENGETED? JAJA HAN GOD? HALLATOD, AMI AZ ÉLET JELE? Zna fita, ezt a dumát, most senki nem hajlandó, mert minden ami a xexölés disz NÓ NŐ? -ölés, és kis sertések meg nagy lett, hizott DISZ NŐ? NA MEG DISZNŐ ÓDISZ ÓLAK? Mott ami történik, hogy az ami a 1000 éves jubili, mint sárban genék, ládd most akár a talmDUK vagy Tora azaz a szent BbLia a juk, meg minden iratok, azt mindenki olvashatja és kell hogy lássa, értelmeze mezze mint az eget, ládd minden az égbe lett megirva? Na mott, mott vannak VALÓBAN ANGYALI AZAZ EL PUCOLÓ (visszahivó? -Siva tagiak) GÉPEZETEK, azok itt vannak, s láthatatlanul? -Na mot ami jön, én ugy gondoltam, hogy akik magyar ok, azok vannak olyan merészek, ládd tengerészek nagy merészek,rájuk gondolni se jó, akkor beattle legjobban, mikor süllyed a hajó... Cigan kovács ha felül a lovára... ára?
99 oááá...
...fita, itt se okolni, se hibáztai, se bántani, senkit nem lehet, hanem nekünk örök haza vár, házaspárok előre fsss... ha ti elhallgattok, meg szóllanak a kövek, de kő kövön nem maradt o oh ohohohooo...
...https://www.coasttocoastam.com/