UFOzzuummm... miEeee... mi ki MOe durungja a fejünk, ha lenne behuzva, mennydörög, ég szakad, mig hajnal hasad, korog?
4.: Kávézzuummm... Azzal kezdem az első tavaszunk, vagy tavaszuk? -napunk, hogy bocsánatot kérek, mindenkitól, ha tudva, tudatlanul csak ugy, hogy az gondolod? Fita, a legnagyobb hiresebb papokkal meg vallásos nagyságokkal volt szerncsém beszélni, és engem most is az érdekel, van halál vagy nincs, nekem meg neked mektek neketek?-nincs! Egyetlen egy se tud semmit! -se a hires világi özveggebakkabb keccegéjuk, a nagyhirhedt tudósUKuk? UK, az kimondottan parancsolói uraMUK! Na most, mindenkinek akik lenni ennei kéne, annak saját álma alma, na meg most... ezt apuék, hogy csak FÉNYBE MENHETEL DE EL MENTÉL? -szárazon? Nincsak itt minden igaz hü hivót, na ime a dörgés? A legtöbb nagy vezetők se tudnak semmit, na most... velem kezdeném, mert nem mondtál semmit nyalod a köznségg eggit? Mária $$eggit? Aova lehet menni, ott energia ingyen$$$... Ime ami leguóbbi hogy magyar BbLilai gyülkezet, és mikor ha magyar, na a pásztor, nagyon meg lett ütódve miért?- miert (akkor is leritam) te nem (Isten? -kiválaszott népéBEN, azért vagyunk magyarok?- hiszel? -azaz kérdeztem, te ugy gondolod? -én meg igy...ami hogy hogy hogy mersz, itt te nem gondolod hanem hiszed vagy nem? -Jézus meghalt a bünödért és fel támadott??? -o o ohhh... Egyse válaszolt mi van a halál után, a legtöbb semmi! -neked semmi, ha nem hiszel a BibLiá á ááá... na most tudni akartam, hogy miért hivjátok magyar BbLia gyükelezetnek, na sehol nem marad el, hogy te izé izé zzz...
5.: Zna amilket eddig...itt kösz a Jó Ut Nap is ten tan tanuinknak? -akik valóban Tulrull Madaraink, na most...itt csak azért, mert mindenkinek kell legyen saját alma, (eszünk? -caruk currik, fidaj szurok?) meg nem csak almafás, ládd hét szilvafás, az az apai családim vagy dom? -águnk, tehát van olyan hogy magyar fa sorrr... sors? na monduk itt senkie se látthat, na ez mára a második dik? -álmom, hogy olyan hogy ha a földgáz feltür, am imost az am a BbLiába irva vagyon? (sodoma gomora, fita ugynaz az amit azokat az iratokat el tüntették, hogy az óegyiptomot a zaj pusztitota el?-fita az lehetett födgáz is, ugyanaz a technica mint Atalnatiszok?) nem nekünk, mert valakik rögtön bevágták az igényt, hogy ők irták a BbLilát át, s ezért ők vannak elől, na meg hátulsó só, sószsákok, sos? -nincsak Lót felesége só bálévánnyá vált,na ők tudnak beszélni a halotaikkal?) előre fsss...de mi magyarok, nem vagyunk sehol, jaja monja a nagyamamám mert mi? -mi ki MÓ? -látni akarNUN?-de ha mi nem halunk, hallunk a vizbe, ha kéntók?-kéne) Tróha most onnan, hogy tegnapra BENT VOLTAM A FÉNYÜNKBE, azaz itt én, nemcsak kapcsolátba vagyok a fény -ufósainkkal, hanem egy vagyok a sokónk kanka közzül, ami itt most a legközelebb hozzánk rajunk, na annak, sorsot huztunk, és én huztam a rövidebbet, tehát nekem kellett be ugrani, a nagy bőgőbe zziimme zzuummm... Na ami fennál, hogy az amit én most ez az "én" almám, a ufam alatt...apunk olyan nincs, csak mi mi mi ki MÓ?-buta, megint... jaja ott a nagy durung?
6.: Mott fiteljal mit csinálnak bloondival, ami nálla, nagyobb... Nizzitek Jewrusálomba...(szobra van, nem is egy? -na itt volt?-jaja 1 minta... de lesss...) na fita, én amit lehet, az az...hogy ahogy a BibLia tudósok, csak ők a lácsók, nincsak egy olyan ügyesen okosan össze (zsinatoKONÉk) tákolt mesekönyv, amibe én ugyanugy mint ő ők, a teremtők? -allád tudok nyulni...Mott figyeljunk jukUK kukukkk... mert ami van, az csak a hang od?-odud? -ha neked nincs hun?- god? Zitt hogy miért hülyésketsz, na most, hogy én bárkira rá tudnék erőszakolni hogy róllad van nagybaszó, ez az álmomba, ami minden ami ezzel a hangok okkal, tehát itt csak... csak halál orditásUNK $$$... és hulla dög carcag hulla szagod? -na mott...amt itt... hogy én mindig az a ami most van, jelenek meg!? Fita, sehol nem találtam azt, hogy most én a husomba, vagy husUK? Sóval, én itt ebbe a faszzsákba bőrzsák de ki a bóre őre? Fita, ezt most javitottam ki, hogy az hogy olyan mese mese móka iratok, ami én előbb...na Sanyi mellett nincs senki, esetleg én voltam az a pajti, akit lelőttek? -na én igy...nizzitek ezek a gondolátok, na meg irtam, hogy a magyarÉdesAnyám nyám nyám nyám mmm--- is volt nékem,ott van az én hazám mmm... nekem neked a tupasz e nyelvükn, nemcsk el hane ár varázsol!!! Nincsak, az hogy élet, csak a nyelvében? -ezt már elem vagy ellemeztük?- volna de smirna! -széditesz?
99 oááá...
---fita,.apák vétkeit???- a fiakba ba ba ba... vót?