UFOzzuummm... miEeee... mi ki MOe durungja a fejünk, ha lenne behuzva, mennydörög, ég szakad, mig hajnal hasad, korog?
1.: 3/21. A KÉP? Az egész év legszebb szaka, a gyönyörü tavasz, akkor a teremtő szava, az te vagy te büdös magyar parasz, Nap is ten tan tanu, parazsa? Na akiben örök élet szikra van, ládd a magokba, az kihajt, és ha jó földbe veted, ládd a mustármag, de miért ne alma? -fita fát gyümölcséról, madarat tolláról, látt itt van, sitim piTiM tollászkodik? Tegnapra, bementem a fényünkbe, azaz a Nap a Csillagok azok KA PUK? KUPPOK? (Sionunk vagy sioNUK)Emlékeztek, na ez ugy hogy előbb... leirtam, a mi is ufo-k kank? Na itt tegnap reggel, talán először reggel, hogy vagyunk olyan mélyen, hogy mi nem vagyunk, a magyaroknál lentebb nincs, olyannyira, ho ho hooo... mnid a két fiam, beőrült, a felségem, hagyd abba, ne szólj egy szót se... de később, elfeledték, és minden a régi, ami nincs jobb ahogy a felesÉgem meg most...fita mi örök eredeti gének énekek vagyunk, ami Hungárok, de az árokba három kavics, meg fogom a csecsed MaRiska, ha meg fogod mit érsz vele, tele lett a markod vele, na most...MA AZ ÜRÜK ÜRE ŐRE? A pazzuzuzzRáleresek, nincsak a fény...azaz a nap fény nem éget, és a fényébe be lehet menni, ming itt azt... HA KITUDÓDIK HOGY MIK KIK MI KI MO, A MAGYAROK, NEKIK, A PAZZUZUZZRÁLERESEKNEK ÉS A BÜNTETŐ TETŐ ISMÉT mét ALLÁH SZÁLLA A ÜRÜK FENEKE FENEKETLEN MÉLYSEGG ÉJBA, LÁDD A BILI KIBORUL, AZAZ KELLEN EGY UJ BILI?
2.: Fita, ugy apuékkal, mint most az Égeinkkel, nemcsak kapcsolátkank vagyok, hanem ÖRÖK EGYEK EGGYEK VAGYUNK, NA ELŐSZÖR MI MAGYAR OK MAGUNKAT CSINÁLJUK, ládd ez olyan jó jo jojojojojooo... jojó? -fita gomBÜNkbe jojojojojoooo... jojózunk zzuummm...zime zum zime zum zzz... recce fica bum bum kank Fita, nekem nekünk nem lehet, ellenségünk, se seggünk? Mária seggit? Nadon dana dana don, látni akarom, na közel van, hogy mindenki megláthatja, hogy mi a kötele, mert amit temegkötsz az a FÉNY HONAINKBA IS MEG VAN!!!? -VAN? Fita apuék tavaly uj élvre, hogy ne okolj hibáztass bánts senkit, magad se, és most...fitaljal a felesÉgem, ezt azért mert... Na itt van az eGyik hozáznk szóló ló? -fiteleljal az law azaz csak MOé lója luja van, és mást nem is gondolhat senki, ami az ember törvény, teretmtsünk ember az 144 000 mozaik law ló, és az lenne az az ember, aki meg jellenik a Jelenések könvébe? - na azok, az ok akarnak, fita, az iratiim, ládd egy magyar rá olvasós ima szövegért, vármgyéket adta, és végleg eltünnek az irataink? ( a felesÉgem, ezt nem olvassa senki, és csókold meg akik megengednek...ufo?)
3.: Én nhekem nemcsak ufo kapcsolatom látom, van, hanem itt most mint 1 mnt a lunak, kis pacsirta énekelek? -hogy Nap is ten tanunk, ta NUK, vagyok? Értem ezt te hogy valaki, betud menni a fénybe, meg ki tud le tud (amit láttáok, felmenni, az eltünik megbemegyün valóban a fényÜNkbe? -fitaljal igenigen,a fényből fénnyel villanunk ki,hogy minek, nincsak én itt is fény ((FényUr aura?) jönni, de csak hozzÁtok, mert mi az átok? Fiteljunk JUNKI JUK UK NUK? -mi, ez első pinláttól kezdve, mi magyar ok -ho ho hooo...legesleg leg? -közelbbi ufó raj vagyunk! -jaja Made in Hu? -Who? De had vilógjam jam jami jam bbb... Zitt az hogy benne vagytok álmaimba, ami az is... hogy mi magyarok, mi mindenünket ugy értelmezzünk ahogy nekünk jó? -jó jojojojooo... fita a gének azok csak fény gének vannak, kéne? -na most... az hogy nekem minden kapcsolátom áldásos volt, és most nincs csak, jó tett helybe jót várj, de ezt apu, még a földöng vagyunk, és NE VÁRJ HELLÉBE SEMMIT! Fita, ahol tüz van, az a család vagy családa? -od? -odud, na meg ahol szeretet etet? Fita ezek egymást kefélik meg eszik? -ész ász eszünk, szarunk? Tróha...Deve 6847 amit mond, azt mindenki, a családom a kis felesÉgem a gyerekéi, sőt ma már, tegnap, az Erzsi se beszél velem többet miattad,meg egyetlen egy család tagja,ami hozzám a két öcsém, hogy a családunkat csak beszélünk, a gyerekéinket, mi is ufo vagyunk, na ez miatt, na pontosan ahogy dave 6847 ufo -unk? -fita csak madarak vannak, a jó madáraknak szárnya van a többi... kotkot kodács, mindennapra? -1 tolás de görbe?
3a a aaa... Engedjétek meg hogy befejezzem, ja a felsÉgem, ha az indexnek vannak tulajadonosai, na az $$erintem a Magyar Állam vasutak, csókold meg seggüket, mert ezt a hülleseged, na fida, ténleg nehogy nem hibáztatlak senkit, mert nekem, most kezdek rá jönni, olyan jó életem van,értem,nem volt, és ezt nektek is, főleg hogy meg engedtetek hogy én ha lehet, csak egy jó barát * Nindzsa Sleuth tesó üdv 5000 év távlát?* na most tMmmm... iszom a borát... sóval,zerintem mi világ döngTető is meg dörgetők csürtetők csőrtetők misegvár győrtelek... vagyunk, mi is ufo-k na most a felesÉgem kis betükkel akarta hogy ufo, a gép kijavitotta UFO oh o ooo... Nem nyalok, eseteleg a szátokat ha tátogtatod? -vagy fu fel a képed? Zna csak röviden, ossze kerültem egy csoda természet gyógyászal (gyássz) aki olyan halotakat támasztott fel, rákosokat akiket már mire haza viszik hulla, és ő meggyogyita vala ahhh... és mindet akiik kötélnek álltak... na a gazdagokat főleg... meg gyógyitotta, NA MOST ÉN LÁTTAM! (Fita Haming Bé piti, én teged mindig látlak? -a kikötése hogy az analba dugta az ujját, és a legközelebbi barátom felesége, nem engedte, pedig...fita, én valhallogy allák kalompáltam az ujjom a fünyiró allah... és össze roncsolta a három ujjam, és ő csinált egy kenőcsőt, bekente, azaz el vesztettem volna a kuncsaftjaimat, és mindig, az asszony meg itthagy, és most három nap alatt, addig is dolgoztam, brevoltkötve, meggyógyult! -de közbe ugy kibazott velem, hogy a bérházát nekem fogja csak eladni, ami 19 unit, na akkor max 120 ezr volt, deee...ezt mind leirtam a mi is ufók, és most...na fita, a bátyja az a mahisz fő rabbija vala, ha kijött azért, mert velem akart beszélgetni, na meg ő is 32 ne vigyen el a mentő, és most nem sok 33 van, és összehozott bennünket, amit leirtam, és nekem, most hogy haza készülök haza menek, az hozzátok, mert haza csak ott van... Na fita, mind azt javasolta, mint dave 6847 és fita, mind... zerintem jó indulattl de láttal? Na én...amit én értelmezek, az megosztom,tehát tőllém, ma is,én mindent azzal a figyelem,(aki rosz lett megverem, ja az nem a verembe, hanem a klotyó budiba van) azaz csak az én szeretteimet látom, és ti akik ...fita, nem létezik, mert olyan hülyének stoba tart mindenki, igen igen a saját felesÉgem, gyerekéim,na most az idöcsém nem beszél velem tübbet--- na meg ha ténleg, mindenki... te nem vagy, ha nem ÉL, kérdelek, Kristhus? -él? Fita semmit nem tudok ugy kitárni tállalni, de ha a szemed, szemetek kinyitod, Május hónaja ha kitárul... a házad ablaka Május (mája) virága szaga... vagy ki izé...a pu?
99 oááá...
...fita, a gyerek az egyik legjobb, de az ürbe, a sgged...fitan nem irtam ki ami a szabb ollo? -na meg monduk ha véletlenül, mert fertemes kinba kakimba vagyok, most is? Fita, határozottan, csak a fénybe lehet be menni bimini... amit jobban megfogok... megfogtad nyemec? -jahhh...
...https://www.coasttocoastam.com/