repcsepista Creative Commons License 2023.03.21 -2 0 30

UFOzzuummm... miEeee... Minden ami magyar gondolát -szó és terülj asztalkánk tárulj hazánk, mi a magyar ok ufo-s ok teremtjük a magyar ok örök egy égi -földi családáIMmal örök egymást szerető hü hüe testvérek közös ég és föld döngenne neee...
                 4.: Kávézzuummm... most ugy ahogy fent vagyok az (ágyon) na ugy hogy...körbe vettek az Égi testvéreink, és láttam, megfigyeltem, az öltözetüket, és alap fehér, az a fehér, ami az énekbe, kell fehér ruha, hogy bemenjünk oda? Zitt az első pillanatok hogy álmomba menj be a fénybe? -pontosan az hogy nem az ürbe, hanem a fénybe, és ezt most láttam, és én álmomba, ami haza, jártam mina a a aaa...Na nemirtam ki, közbe apuék figyelmeztetnek,és jobb ha ezt a a aaa... elhagyom, mnt a bünt? -szolgálsz az urnak? -tebüdös bugra buta jobbágy bárgyu (fita, na mire mennünk ha oksosabbak bak lennünk?) köcsöge? Na most napközbe is le fogom irni a látottakat, mert itt minden mult? Fitaljatok, most olyan közel vettek körbe,és most onnan, egy pillanat, és a testünkben valék! (nincsak most uj vére, mararedj meg! -hogy magamnak, az az hogy jaja nekünk?) Ez is benne van az iratokba, hogy szempillantás se? -álváltunk? -de nem el? Zitt először, mindent a gyerekéinknek igyekeztem, mert nekem, sehogy, inkább a halál, de fita, mert olyan amit itt...ez borzalom olyan gané dom -book, amit én az első pillanat... figyelj n -nel irtam, kijavitom, ez olyan, mintha vasboton (MOé) durunggal fernék a fejemet, ami monduk ez az, hogy nem rögtön,csap a kép, hogy egy...ládd Óh fej mely vértól áztatva,meghalt kinok között, most ha mégis látom, akkor rám jön a roham ládd a felesÉgem a hentesárunál, szószerint rám jött a roham, fogjanak meg fogjana meg...meg kelelt fogjak egy...na hogy ne vergődjek, meg habzik a szám?
                5.: Most mi van a véres dögletes örökös szabadság harcaiinkkal, call?- -nemtudok el képzelni se, csak mint Attillánk, na meg Álmos apu, csak legyintsetek és hullanak hallanak huj huj huj...hulnak a legyek, ne legyek? Zitt amiket akartam ... vissza csak elkezdtük, én ill.-a felesÉgem 1998 na gyere csak te lófejü,(rémsegges volt, csak ugy hogy a tejutonos magyarjainkkal, na most azokkal call?) az az hogy papoló, azaz nem nekem papolj, már mi tudjuk, s az első, hogy ezen időkre,(Vég End rudalva,végidó vigAdók nameg viagara minden a karó) mi megjelenünk, de csak a mieinknek magyar ok nak, nak?-és most itt...ezt nem tudom most bevillogni ugy, meg akkor is akik TUDNAK REPÜLNI, AZOKKAL EL REPÜLÜNK, JÖBB JOB ÉGHAJLATRA DE NEM A LATRA?- AMI A TE REPÜLŐDEL (UFO) LEHETSÉGES CSAK, MERT HA TE TUDZ REPÜLNI, CSAK AZ A REPTURA VAN!!! Akkor leirtam, hogy mi csak...ládd a Körpatkómedence az Ég és föld közepin ázunk? Jaja mi vagyunk, midenek közepe, mi az epe? Tróha amit kedves tM-testévrérünk, amit amitől már félek, hogy azt hogy az hogy itt mi nagyok leszünk, nálunk olyan gondolát nincs, magyar ok okkal? Valamit, ami ide vág, ill.én nagyon Sanyik mellett vagyok, talán az, lelőtték a bajtársomat, én sem leszek rosszabb nála, berohanok a halálba, na ez most... hogy ami én gondoltam, hogy egyolyant csináltam, hogy azér lehetett levenni a mi is ufok vagyunk! -tópiszkozatot? -Fita nem javitok, mert akkor elvesztem a KÉPet, ami most bitta vagyok benne,hogy a látásunk az olyan mint egy fényképezó gépezet, de a hallásunk is? -ládd én ezeket dickre felvettem, ami az hogy most...de az Égieink... monduk, most mégis, itt most hogy amit gondolok, az iratok (Jn8:51) meg maradnak, decsak ugy...hogy most én nem okolok senkit, nem hibázatatok nem bántok? Megbünhődte már e nép? -a multat s jövendőt, nincs olyan!!! -csak örök jelen! -siti pitim! -jelen, nizzitek...
                6.: Mott figyelmeztettek apuék, na az hogy BÜN TETŐK? FiiLITek honnan van az a szavunk hogy bün? -na most a TEREMTŐ TŐK ŐK? -azt bünteti kit szeret, (ő ők haltak meg érted, érted, vagy eleve kapuc, fakapu?) ez máskép nem is lehet? Itt nem azért...fita, óriási, beirtam hogy ha apuék, meg az Égieink, basta! Most végleg le tiltanak, a másik... egy nagy hibát követtem el,apuék, ugyzse érdekel senkit, ugyannés tőllem nem veszi el, senki a szeretteimet, ami ma is...ládd mindenki, hogy azzal hogy a magyaroknál nincs lejebb senki, na ezt...mintha ugy a kis felesÉgem gyerekéink, mégis van valami olyan,hogy mi is vagyunk! -ez az hogy ez a kezdemennyezés, amit nekik is mondok, ezért vagyunk! -itt? -ha ezt is, meg tudom mutatni annak csak aki ladi ladi lom, (egylombos, lomb a fák virága mintha intene füve mintha intene, árnyaimban meg pihanni jöj ó jöjj ide?) látni akarom, és itt az van, hogy látni, az az hogy ami mincs az hinni kéne de kéne? Sóval, hogy az idöcsém, látta az ufónkat és most az hogy én nem egy buta primitiv naiv falusi bárgyu tuskó vagyok, hanem még fát is vágnak rajtam, te is brutus? Fita, itt az hogy én miért nem vesztettem egy csatát se, mert olyan, viszakozz! -hátra arc, nem hanem Zürick?
99 oááá...

Előzmény: repcsepista (29)