UFOzzuummm... miEeee... Minden ami magyar gondolát -szó és terülj asztalkánk tárulj hazánk, mi a magyar ok ufo-s ok teremtjük a magyar ok örök egy égi -földi családáIMmal örök egymást szerető hü hüe testévek közös ég és föld döngenne neee...
1.: 3/20. A KÉP? Ő ŐK TEREMTETTEK BENNÜNKET MAGYAR MAGYAROK UFO-SOKK NEM MI MAGUNK? Mott az ififiam, már őrjöngött, kirugtak a internetről, ennél ezeknél mélyebbek nincsennek!!! Fita, én nagyon üneplem SanyinKéinket, mert hogy önnállók, minden tekintetben ami a magyar RULL gondolkódom DOM? -meg vannak damabbak bak, na én figyelem, és szerintem, ugy Sziklai Szirénánk (Hiszek egy sTeinben) meg Sanyink hogy lentebbe?- nálunk nincs! Na ehez, az hogy IGEN IGEN ITT A MESSIAH AHHH...AZAZ MASINUK, MASINÁJUK LUK, LÁTOD? Na a KÉP, nem esek vissza oda, hogy merném szeleltetni a lukamat pu? Tróha... itt vegyük ugy, hogy egy olyan elektromos mágnes mező LYUKUKBA KUKUKKK... az egész, hogy csak Jáccobb bak, 12 bidi banka... Zitt az hogy nem létezik, mert mindenkinek kellene legyen saját napja, és most saját örök testvéri véres, vérben az élet, power in the blood od, de mi van a véredBENszopok és fa szopok vére vére nem kék kéne méreg, kék az ég is de csak az ürbe esetleg, menekülnének? Mott igyekzem, hogy egy szóban mondatban kiköphetek, monduk két szócsak, a MAGYAR MAGYAR OK NAK NAK NAK A MAGYARHAZA (UFO TESTVÉRE MINDENEK ELŐTT!!! -VAGY? fitlejetek, a fiaim (nekünk lehet gyereKéink) át érzik a kinunkat vagy KI NUK KUNUK NUKI SOKK, mennyi kell még, na nekünk is adnak, a fenekünkbe 1 mnt a lunak? - DURRR... fitelleha, az van, vagy lett?
2.: Figyeljetek, nagyon hálás vagyok nektek, mert ezt szerintem, sehol nem engedik meg, aminek a DÖRGEDELME HUJ HUJ DÖGÖLJ MEG NEM AZOK VAGYUNK? UFOK? ---HOGY MI IS UFOK VAGYUNK! Sóval, leirtam a mi is ufok vagyunk? - ba baba hogy a napökat (NA PUK NUKI PU UK) csillagokat meg a föl/dekek alfÖld fel felfÖld vót anyád sapád mit ád, öld? -azaz jönnek a MEG TÉRITÓINK, és most ti csak nyüvek vagytok, na az van most kb.gb, 8 billió angolul magyaro billárd a billikbe, bilibe bele... most mondja a fiam, férgek vagyunk! -inkább nyüvük? -minket el nyüttek? Zna had magyar rázzam az mára álmom, hogy HA MAGYAR VAGY, MI CSINÁLJUK MAGUNKAT IS, MEG MINDEN UGY AHOGY...miért csak az övék a szent iratok? FigyeLITek a szó szól de csak ók fsshatnak, meg ehetnek? -ha a husotok tok kivőánataos tost, eleve-hogy min mentünk KERESZTul (tul) és most itt mi MAGYAR OK, mindenkinél lentebb vagyunk!!! Nada, a mi is ufok vagyunk! -ba baba, leritam, azt hogy én? -gén, az álmimba ténleg HAZA JÁRTAM MNT A LU FA, KIGYÓGYIK KIGYÓZIK, A KIS GILSZTÁM, FA SOMBAT HELL NAGY ÁMMOLÁS LÁSS? Na most, hihihihiii...itt van egy magyar ufo tesvérem, tM, sitim pitim, csináljunk egy energia kon vertel, jaja de azt csak a SteiNUK a magnes mezőkből terekből lehetne, lehetne? -ami nem nem nem soha vasárnap, jött meg a folyásom, mert neked nem lehet...fita, a magyarOkat a magyar ufosok (MI VAGYUNK!!! és nelkülem nélküled nem lehet nincs ufo-nk NAPUNK NA PUK NUKI PUK UK?) csintálják és csinálták, most hogy ...
3.. Nafita, nafta, naftalin, na meg látogattam a Swédenburgiakat, (DE AKIEKET TE MEG ÉN ZSIDÓK,AZOKNAK SE SOSE VÉGE, MERT NEKIK VAN MAGNES HATTERUK ÉS HÁT HÉT HÉT HÉT...fitelelm ezt nem láthatja senki, azt hiszik a másik szellentése jobb szagu) és naptalink adtak! -aminek rögtön, most az ágyban, keltem fel,és éreztem a szagát, most fakutya (tuskó) vagyok! tM -testvérünk na most vegyük, most toha a Körpatkómedencénk közepink ázunk, és kezdett derengeni? - na most ismét ott van a durunGUK, mert te nem vagy, él benned a juhusUK, a kirély és ha te nem veszed esszed, mi az ára. mi a fak ő nem fizette le mégzse? -ha egyszer átvernek, hülye vagyik, ha kétzer de most végleg? -neked nicns hus,(a tied?) akkor se vagy? Fiteljal, ha Jesus az csak zsidóm... (ha most eszem a szádat, és iszom a véred szopom, én is zsidó leszek?-fitlajal, gondolkodóm, jaja gondol öl?)CSAK Ő ŐK GONDOL KO DOM? KO KO KO NUK...SteiNUK teremtette az eget a földead, na mi van az ürbe, a sgged ne türd be? Ha még rohad szarUK, nincsak nekem nemvolt egy barátom, (nem lehet most $$$...???... SOSe? -de a gyerekéinknek nek nek nek...) most a fiaim, mi a fat testvérkedz, fita, ők jobban...meg vannak rükönyödve,AZAZ MI MAGYAROK MIÉRT NEM LEHET CSAK HOGY STOBA MINT TE MÉG NEM VOLT, ÁLMODOZHAT? -Na a mi is ufo-k vagyunk! -tópina szára? -natüri natura reptura náto -k? Monduk, most ubó ubó bubó? -fita, mi , magyarok, az ami most egy perc, az M15 csöve a számba, és pitim figyeljal, te is katona vagy, s mi lesz a gyerekéinkkel, fiteled, ha gyerekeid, már most... nem villogok? Valóság, és most, ha nem bántunk senkit, csak a zsidókat lehet, bántani, (hol vannak voltak lesss...a magyarok ho hp hoooo...még mindikmakog, fiteLItek?) na ki viszi el a a a aaa...SteiNUK akiket legjobban szeret, veri? Miért szeret engemet mindenkiénél jobban, mo mo mo...
99 oááá...
...fita, ez az.amit hogy mi is ufo-k vagyunk! -csak madei in HU!!! Fita, olyan nincs hogy csak Ő ŐK,mi nélkül? -van ufo-tok fida nekünk van? - mi kő mé?
...Érdekes a tegnap esti éjjel c2c...fiteljal, ha aklármit ami mankó ládd gerjesztót (tót) használsz, és akik most átvettek, megecek megesznek?
...https://www.coasttocoastam.com/
...Ukraine War -- Chabad's Strategy for Slavic Genocide