mindentkikellprobalni Creative Commons License 2023.03.15 -1 1 23513

Folytatás 

 

Talán még soha nem láttam hogy valaki ilyen izgatóan és hosszan pumpálja ki puncijából a spermát. Rengeteg anyag jött ki.
Barátom nagyon nehezen türtőztette magát, fájdalmas volt a hosszantartó és kezeletlen merevedése. 
- Na Drágám, úgy látom nagyon élvezted Zolival, ugye?- Szuper jó volt, izgató, érzéki és új élmény- Szívesen lekerekíteném a mai napot Veled- Nem bánom ha beszállsz, de Zolit se hagynám ki a folytatásból- Ajjaj, szerintem nekem most szükségem van egy kis regenerálódásra.- A szádnak is? - A számnak? Annak talán kevésbé, de a farkamnak igen
Bementünk a hálószobába, ahol egy nagy kerek franciaágy volt. A feleség kért egy kis időt, aztán leesett az állam amikor visszajött piros szerelésben: melltartó, bugyi, combfix, harisnyatartó és még a magassarkú topánkája is piros volt, nagyon jól állt neki a fekete hajához. Köpni-nyelni nem tudtunk. 
Haveromat a falhoz állította és vetkőztetni kezdte, mintha egy kupiban lennénk. 
Megcsókolta, a nyakát puszilgatta és beleharapott a fülébe. Aztán levette a pólót és a haverom szuper érzékeny mellbimbóit izgatta, megnyalta az ujja begyét és azzal masszírozta, aztán bekapta es közben a látványosan dudorodó csomagot megmarkolta, kicsit erőteljesen mert a barátom felszisszent. 
Letérdelt elé és a rövidnadrágon keresztül csókolta a farkát, aztán mindkét kezével benyúlt a nadrágszár alá és a combjait meg a zacsiját simogatta, tudta, hogy nyáron nem hord alsógatyát. 
Haverom kezdet elveszni a kéjben főleg amikor neje keze megmarkolta kőkemény farkát. 
Lekerült róla a rövidnadrág és állva összebújtak, csókolóztak. Haverom intett, hogy szállják be én is, én hátulról öleltem és csókoltam a nejét, igencsak tetszett neki a szendvics megközelítés. 
Az ágyon köztünk feküdt es két oldalról Kata a kényeztetést. Barátom csókolta, levette róla a melltartó és melleit markolászta, aztán pedig úgy helyezkedett, hogy farka közel kerüljön neje szájához. Előszőr úgy nyalta a csillogó makkját mintha fagyi lenne, közben a golyóit morzsolta, aztán bő nyállal a makkot szopta finoman játszott a vákuummal.
Közben én lábai közé helyezkedtem, ès félrehúztam a falatnyi bugyiját. Érdekes volt azt a puncit nyalni, amit nemrég telelőttem spermámmal. 
Láttam és hallottam ahogy nyelvem kényeztetésére szopása is egyre intenzívebb lesz. Én közben a feszes combfixes lábait simogattam, brutál izgató volt. 

Előzmény: Törölt nick (23511)