repcsepista Creative Commons License 2023.03.15 0 0 1388

Éljen Március Iduska, a magyar ifjuság örök sóhaja haj haj haj... sose halunk met hallunk, azidők szavát át, annak ellenére hogy az idő ál, állna na na neee...
                1.: Mára, hogy mi betegség, ami láthatalan is, meg megoszt -megesz bennünket, ami megoszható meg meg ehető? És örökké örvendenek, a győztes seregek, királyi popság és szent nemzzetek, smi mig lett győztes, ddig viszteseknek is kell lenni? Nana a 7 sovány bika, megeszi a 7 kövéret, és ez máskép nem lehet, lehet? -A kérdésem, mi magyarok, mi az? -mi a győztesek oldalán bordélyuk vagyunk, vagy zerinted, én örök vesztes vagyok,mert látni akarok?
               2.: Amit ide megprószáltam be passzirózni, az mind, ugy van? Ládd most ott vagyunk, ha nem lett russia és usa között atomháboru, akkor usá-val, ugyanaz történik, mnt a volt SU-val? Na mott mi magyarok, egy az egyben (Égben) találkozni fogunk a mi fény ufósainkkal, Turul Madarainkkal, ami ha nem lett russia meg usa közt, atom háboruUK...ami a teljes usa meg russia meg semmisitése lett!!!
               3.: Most szembe nézni, na a beteség, beteg a föld lakosa, amitól meg szabadulni, csak ha ki mernük -NUK, nyitni a szemeinket, és mi ki MO, zitt mostha a föld lakósai, most abcza ultra nem gonmdoltam a a aaa...csak a zsidókra, mert vannak nem zsidók is? Na mi magyarOk, csak fény ufosok vagyunk! -és oda ha csak tudhatnunk NUK? -ugy hogy minden magyar gyerek, a saját akarata meg lába ha van, szeme? -csak kinyitja ahhh...
               4.: Fiteljatok, mert az ami most történik, na mindenkit ellenem lehet forditani, és most az ami... ládd előttem magyarországom -mennyországom, azok akik befogadtak engem, magyar csilánt családom, és most hogy...na iratokban is, hogy minden ami velem nevemmel kapcsolátban is, törÖlték, Dna most van igazibul, azaz anyag ha tiszta, akkor azzal nincs bajunk, deha van betegségünk, azt nekünk-nekem csak?- félelmetesebb nincs, mert addig ming lesznek győztesek és vesztesek, mi nem vagyunk, csak esetleg ha mi is ufok vagyunk? -mi is ufok vagyunk!
Na lássuk, mert most az hogybetgség, mennyre vagyunk malacuk? -puszi cuppp...
Örök éljen Márcicus Iduskánk puszi cupp cupp cupp...

99 oááá...