Adani12345 Creative Commons License 2023.03.14 0 0 6947

El tudom képzelni menynire vették komolyan a bliccelők. 

 

Anno még a net aranykorából származó történet volt, hogy egy punk társaság poénból jelentkezett ellenőrnek, persze felvételire azért rendbe szedték magukat, fel is vették mindegyiket és egymás mellé kérték a beosztást és mikor már terepen dolgoztak  hatalmas sebesésggel rombolták a BKV jó hírét, utasoknak beszólogatás csajok molesztálása ( "Helyszínen 5 ezer vagy egy túrós fagyi a tartózkodóban", "a nyanya mehet fiatal lány ittmarad" stb. ). Hetekig terorrizálták az utasokat és robolták a BKV kevés megmaradt jó hírét mire a sok utaspanasz hatására ki lettek rúgva. 

 

Vagy pl. olyan szarni bele ellenőrök, akik egész nap a kocsmában ücsörögtek és írogatták a kamu jegyzőkönyveket és csekkeket kitalált nevekkel és címekkel ,hogy hát ezt diktálta be. Ma már ez nem menne ellenőrzik az elelnőröket is, hogy tényleg dolgozik-e, ill. sok jármű van már bekamerázva.

 

Ami még régi még internet előtti történet mikor még nem internet volt hanem BBS és azokon terjedő lemezújságok. 2-es villamos Dunapart egy néger amerikai katona utazik, ellenőr jön és akokriban még nem volt tananyag része, hogy a külföldi nem tud magyarul, ill .a "tikettiket" sem. Azért csak rájött hogy mégis mire kíváncsi az ember, oda is adta a jegyet, csak mivel nem tudta, hogy lyukasztani is kell nem votl kilyukasztva. 

Szóval párbreszéd:

- Miért nm lyukasztotta ki a jegyet?

- What????

-Azt kérdezte miért nem lyukasztotta ki a jegyet

- What you say? English please

Jön a csodafegyver, hangosa, lassan, tagoltan szótagolva akkor majd megérti magyarul a külföldi is:

- MI-ÉRT-NEM-LYU-KASZ-TOT-TA-KI-A-JE-GYET??????

What?

Egy darabig ment ez a végtelen ciklus, erre egy utas angolul odaszólt az amcsinak az ellenőr piros karszalagjára mutogatva:

-Az úriember a magyar neonáci párt aktivistája és azt mondja takarodjál le a villamosról mert négerek itt nem utazhatnak

Közben megálló jött ajtó nyílt az amcsi katona meg bemosott egy akkorát az ellenőrnek hogy úg repült ki a villamosból, hogy a légvédelmi radar is bemérte. 

 

Hasonló másik sztori ami már ezer éves és terjed a neten. Bp-Balaton viszonylatú vonat, teljesen kitömve, folyosókon is állnak, a fülkében is, utazik rajta egy társaság kigyúrt alakok, egyikük elindul a tömegben a WC felé, kisvártatva hatalmas ordítás majd egy szúnyogcsődör alkatú kaller ordít mint a sakál hogy az egész vagon hallja egy nála két fejjel magasabb és másfélszer szélesebb kigyúrt kopasszal, aki zavartan fogja a pöcsét ilyenkeet, hogy mit képzel maga, hogy a wc-be bújik el mikor jövöok, hát itt nme fogsz lógni buzikám, biztosan a boltban is lopsz stb. Kigyúrt kopasz lefagyva mint a Windows áll egy darabig, aztán mikor rebootol a rendszer vagy épp a kaller tart ordibálási szünetet levegővétel miatt, komotósan elrakja a pöcsét majd úgy szájon törli a tenyerével a kallert hogy nekivágódik a szemközti falnak aztán elterül a padlón fekve. Előveszi a zsebéből a vonatjegyet, lassú kimért mozdulatokkal galcsint gyúr belőle és rádobja a padlón munkaközi szünetet tartó jegyvizsgálóra. 

Előzmény: imuQue (6946)