vonosj Creative Commons License 2023.03.10 0 0 1770

Bocs a belevaú...

Nem sok hozzátennivaló van misinator cartárs összefoglalóihoz. Nagyjából nálam is ez jött le egy Cee'd és egy PD i30 használata után. 

Nagyon jól használható, megbízható autókat gyárt a koreai márka, bár ezzel valszeg a g4fa motoros autók gazdái közül, páran biztosan vitatkoznának...

Viszont van egy-két részlet amin még javítani lehetne. A Cee'd-ben kifejezetten utáltam, hogy állandóan korrigálni kellett az egyenesfutását. Elég fárasztó tudott lenni egy hosszab autópályázás alkalmával. 

Ez a jelenség, ha nem is olyan mértékben, de az i30-nál is megmaradt. A másik ok, amiért már egyik sincs meg, az a gördülési zaj szintje, ami pályás menetkor csendesnek a legjobb esetben sem nevezhető. Sajnos ebben nem is történt előrelépés a JD Cee'd-hez képest.

Persze ez különböző utólagos megoldásokkal - gumicsere, vagy utólagos hangszigetelés, misinator kollegánál pl. alvázvédelem - csökkenthető.

Aki nem érzékeny a fentiekre, bátran vegye az i30-at, nem fog csalódni, de a jelenlegi hetes Golfomnál nincsenek ilyen zavaró részletek.

 

Előzmény: tux (1769)