mr.eudel
2000.03.29
|
|
0 0
479
|
Halihó !
Ti keveritek a szezont a f@szommal !! Bocs a nyitásért, de így van !!
A megszakadást nem a MATÁV csinálja direkt, hanem esetleg a szolgáltató !! Az előfordulhat, hogy valaki babrálja központot és az elszáll, de direkt senki nem irogat arra scriptek, hogy beszélgetést szagasson. Akit ilyet gondol az menjen ek egy agydoktorhoz, mert üldözési mániás. Honnét tudom? A MATÁVnál dolgozom egy olyan helyen ahol van rálátásom az ilyen dolgokra.
Viszont ami érdekes a Mindenkinek csomagban CSAK helyi és 06-51,06-40-re vonatkozik. Vagyis, ha laksz egy város mellett egy faluba és a városba van egy szolgáltató aki 3000-ért korlátlan internetet ad akkor ne akarjál 4000 Ft-os csomagot kérni a Matávtól, mert arra nem jó. Mert az már helyközi I-es hívás, de az árra u.a., mint a helyié, viszont a 150Ft az megy. Amikor ez tiszta lett azt hittem eldomom az agyam a cégemtől.
Nem akarok vitát kirobbantani, de ezzel megint a Pestiek jártak jól !!!!!!!!!!!!!!
Off.:
Csak emlékeztető, hogy Takács Viktor úgy indította ezt a topikot, hogy ne Matáv köpködés legyen hanem vélemény, ahogy belenéztem ez egy-két embernek nem jött. Sebaj.
On.
Üdv mr.eudel |
|