pantiboly Creative Commons License 2023.03.03 0 1 9425

Csodálatos történet és csodálatos barátság lehet a tiétek!

Gratulálok hogy sikerült felépítenetek egy olyan világot, melyben  ezt a mély titkos mások számára meg nem értett gyönyört adhatjátok egymásnak.

Na igen!!! írod nem volt könnyű és idő kellett mind ehhez!

Épp ettől lesz majd tartós a kettőtök barátsága hogy időt is esélyt is adtatok egymásnak! Ahogy én szoktam mondani idő is út is vezet az ilyen mély bizalmas  dolgokhoz!

A többieket is bátorítanám merjék leírni  történeteiket !

Így és ilyen korrektül melyben benne van az öröm is az őszinte vágy és korrektség is!

Az igazi férfi valóban ilyen! Meg várja a nőt nem tolakszik csak ad, és el fog jönni az az idő is amikor az arcod is fel mered vállalni előtte ,mi több te is mersz pisilni majd neki!

Én is kívánom hogy legyen tartós szinte örök ez a titkos és mély bizalmon alapuló barátságotok,még ha ez csak virtuális is!

Ám ahogy írod is vágyod vágyjátok a valóságot is!

Intelligensek vagytok és ha eddig eljutottatok majd az is el fog jönni! Mert tudjátok úgy irányítani összehangolni a dolgaitokat!

Szurkolok nektek! Továbbá biztatnék másokat is az élményeik leírására és vágynék rá hogy ez az oldal ne csak a netről levadászott képekkel legyen tele, hanem  igazi emberi élményekkel melyben az átlagostól nedvesebb szex a főszereplő!

Abban is biztos vagyok hogy sok leszbikus ill biszex hölgy párok pisilnek egymásnak egymás előtt egymásra és a hetero párok is többen élvezik ezt ! mint akik itt vannak ! Gyertek meséljetek avassatok be dolgaitokba úgy ahogy ez a csodálatos és minden bizonnyal meseszép férjes asszony is tette!

Ennek a topiknak épp ez a lényege épp ez a gyűjtő helye

 

Előzmény: Nothingelsematters (9423)